(16+ Only) Awas Scam Mumia Gula

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

tgk la cara chat pun macam pakai google translate, baku betul kalah aku
 

Kisuke_Baji

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
19 Jan 2022
356
5,091
サッドボーイネーション
DragonCoin
526.00
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

Padu servis 🤣
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

Macam ku ingat satu thread gue lah HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
 

HITOGAMI1337

DFM Member
DFM Member
hi falcon
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

 
  • Like
Reactions: Kisuke_Baji

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

Hmm it was so scared ..
 
  • Like
Reactions: KIDAL

Mr.Chyper

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
295
1,570
Pencinta IT - Student - Learning
DragonCoin
3,381,631,609.95
Pulau Persendirian
PowerEdge R450 Rack Server
Black Dragon
Fire Red Dragon
Apple Watch Series 7
Apple TV
Assalamualaikum semua

Mesti korang tertanya-tanya kan? Apa mumia gula ni sebab tak pernah dengar pun perkataan ni.

Disini saya ingin memperkenalkan perkataan baru yang digunakan oleh scammer untuk menipu dan memperdaya manusia-manusia yang otak dan hatinya penuh dengan nafsu.
Jika anda tidak kuat iman, anda mungkin akan terpedaya dengan scammer-scammer ini. Yang jenis blur macam saya pun mungkin akan tertipu jugak.

Mumia gula ini adalah satu perkataan yang digunakan oleh scammer bagi menutup perkataan "sugar mummy". Korang mesti tahu kan apa itu "sugar mummy". Faham-faham sendiri la.

Dorang siap promote lagi tau sugar mummy ni. Dah macam orang buat DropShip. Lagi menyayatkan hati, yang buat scam ni orang Malaysia sendiri sebab dia bagi salam tau sebelum promote. Salam you know? Salam!

Hopefully korang semua yang membaca thread ni berhati-hati la ye? Jangan lah kita mendekati sugar mummy, sugar daddy or baby sugar. Tak elok. Sebab benda nya takde pun. Scam saje. Jangan hanya sebab kita tiada duit, or tengah hujung bulan or gaji tak masuk or tiada kerja, kita terus masuk dan terjebak dengan scam sugar mummy/daddy ni. Harap semua alert okay?

Disini saya sertakan beberapa screenshot perbualan antara mangsa yang hampir terkena dengan scammer mumia gula ini.

Ingatlah rakan2,Semiskin mana pun,Jangan pernah terfikir nak jual maruah diri,Kekayaan bukan diukur dengan wang dan harta,Tetapi diukur dengan akhlak,adab dan maruah.