Open [A Call to OSINT] Ayah Culik Anak Perempuan Berumur 5-6 Tahun

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,474
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Assalamualaikum w.b.t warga forum DFM, Bawang, Hackers, Elite Chost, PARC, Guru, DJ, GFX, Leaders, Sub-Moderators, Staff dan Admin

Biasanya saya akan post sebagai moderator tapi kali ni saya akan post sebagai warga biasa untuk meminta pertolongan di Public Complaints DragonForce Malaysia.

Saya ingin meminta pertolongan bagi pihak seseorang yang saya kenali (dia juga pernah ditemu ramah dalam salah satu Sesi Bersama Influencer di i-Radio DFM bersama DJ @Jen , YTJT)

Beliau juga meminta pertolongan bagi pihak lain iaitu seorang ibu tunggal yang kini kehilangan anak perempuannya bernama Sukma Fatima.

Sukma Fatima.jpg

Saya akan berikan kronologi kes sebagaimana yang diceritakan kepada saya:
1. Suami dan isteri bercerai

2. Bekas isteri dapat hak penjagaan anak (kecil lagi empat tahun masa bercerai tu)
Note: Suami ada bipolar disorder dan abusive (seperti dakwaan bekas isteri)

3. Si lelaki hanya mendapat 4 jam/minggu untuk bertemu dengan anak perempuannya

4. Ada satu masa, suami lebih masa kemudian sampai bergaduh hingga menyebabkan keganasan dan suami pernah ditangkap oleh pihak polis.

5. Di kesempatan lain di mana si ayah dan anak bertemu selama 4 jam, si suami larikan diri bersama anak.

6. Dah setahun menghilang (sejak Ahad, 6 Disember 2020), tak jumpa-jumpa.

7. Dah report. Keluarga si suami pun lost contact.

8. Ada report daripada Interpol yang menyatakan tahun lepas dalam bulan November, dia lari ke Turki. Bulan Mei pula, katanya ada di Qatar. Masalahnya, Interpol ni update yang Mei di Qatar tu pada si isteri pun dah bulan September

9. Sekarang cuma tinggal lokasi sahaja untuk ditemui. Kalau dah ada lokasi, bolehlah SB bawa semula ke Malaysia dan tangkap.

10. Waran tangkap si lelaki juga ada

Si lelaki juga aktif di Facebook, malah post status tentang anak perempuan beliau lagi. Jika boleh kita OSINT daripada situ. Mungkin siapa yang pernah join dan juga menang CTF dan Projek Pecah Otak juga boleh bersama-sama bergabung tenaga bagi mencari Sukma Fatima.

Di sini, saya sertakan Facebook lelaki tersebut:

Juga, mungkin, boleh dapat informasi tambahan melalui klu-klu yang mungkin ada di Facebook si ibu:

Sedikit maklumat tambahan dan laporan polis daripada post carian sejak tahun lepas di Facebook:

Juga ini, maklumat yang sama, cuma post carian daripada orang lain:

Insya-Allah, ganjaran yang besar buat anda yang menyatukan ibu dan anak kecil yang terpisah.

#sukmafatima #kembalikansukma
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,696
DragonCoin
141,396,374.00
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum w.b.t warga forum DFM, Bawang, Hackers, Elite Chost, PARC, Guru, DJ, GFX, Leaders, Sub-Moderators, Staff dan Admin

Biasanya saya akan post sebagai moderator tapi kali ni saya akan post sebagai warga biasa untuk meminta pertolongan di Public Complaints DragonForce Malaysia.

Saya ingin meminta pertolongan bagi pihak seseorang yang saya kenali (dia juga pernah ditemu ramah dalam salah satu Sesi Bersama Influencer di i-Radio DFM bersama DJ @Jen , YTJT)

Beliau juga meminta pertolongan bagi pihak lain iaitu seorang ibu tunggal yang kini kehilangan anak perempuannya bernama Sukma Fatima.


Saya akan berikan kronologi kes sebagaimana yang diceritakan kepada saya:
1. Suami dan isteri bercerai

2. Bekas isteri dapat hak penjagaan anak (kecil lagi empat tahun masa bercerai tu)
Note: Suami ada bipolar disorder dan abusive (seperti dakwaan bekas isteri)

3. Si lelaki hanya mendapat 4 jam/minggu untuk bertemu dengan anak perempuannya

4. Ada satu masa, suami lebih masa kemudian sampai bergaduh hingga menyebabkan keganasan dan suami pernah ditangkap oleh pihak polis.

5. Di kesempatan lain di mana si ayah dan anak bertemu selama 4 jam, si suami larikan diri bersama anak.

6. Dah setahun menghilang (sejak Ahad, 6 Disember 2020), tak jumpa-jumpa.

7. Dah report. Keluarga si suami pun lost contact.

8. Ada report daripada Interpol yang menyatakan tahun lepas dalam bulan November, dia lari ke Turki. Bulan Mei pula, katanya ada di Qatar. Masalahnya, Interpol ni update yang Mei di Qatar tu pada si isteri pun dah bulan September

9. Sekarang cuma tinggal lokasi sahaja untuk ditemui. Kalau dah ada lokasi, bolehlah SB bawa semula ke Malaysia dan tangkap.

10. Waran tangkap si lelaki juga ada

Si lelaki juga aktif di Facebook, malah post status tentang anak perempuan beliau lagi. Jika boleh kita OSINT daripada situ. Mungkin siapa yang pernah join dan juga menang CTF dan Projek Pecah Otak juga boleh bersama-sama bergabung tenaga bagi mencari Sukma Fatima.

Di sini, saya sertakan Facebook lelaki tersebut:

Juga, mungkin, boleh dapat informasi tambahan melalui klu-klu yang mungkin ada di Facebook si ibu:

Sedikit maklumat tambahan dan laporan polis daripada post carian sejak tahun lepas di Facebook:

Juga ini, maklumat yang sama, cuma post carian daripada orang lain:

Insya-Allah, ganjaran yang besar buat anda yang menyatukan ibu dan anak kecil yang terpisah.

#sukmafatima #kembalikansukma
SediH nyew kesian budak tu dh 1 tahun x jumpa mak hermmm mesti sunyi xde mak herm😭
 

KrXpster

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
30 Aug 2021
113
381
Berlin
DragonCoin
21,254.00
Smart Stereo Headset SM0087
Oyen The Arrogant Cat
Assalamualaikum w.b.t warga forum DFM, Bawang, Hackers, Elite Chost, PARC, Guru, DJ, GFX, Leaders, Sub-Moderators, Staff dan Admin

Biasanya saya akan post sebagai moderator tapi kali ni saya akan post sebagai warga biasa untuk meminta pertolongan di Public Complaints DragonForce Malaysia.

Saya ingin meminta pertolongan bagi pihak seseorang yang saya kenali (dia juga pernah ditemu ramah dalam salah satu Sesi Bersama Influencer di i-Radio DFM bersama DJ @Jen , YTJT)

Beliau juga meminta pertolongan bagi pihak lain iaitu seorang ibu tunggal yang kini kehilangan anak perempuannya bernama Sukma Fatima.


Saya akan berikan kronologi kes sebagaimana yang diceritakan kepada saya:
1. Suami dan isteri bercerai

2. Bekas isteri dapat hak penjagaan anak (kecil lagi empat tahun masa bercerai tu)
Note: Suami ada bipolar disorder dan abusive (seperti dakwaan bekas isteri)

3. Si lelaki hanya mendapat 4 jam/minggu untuk bertemu dengan anak perempuannya

4. Ada satu masa, suami lebih masa kemudian sampai bergaduh hingga menyebabkan keganasan dan suami pernah ditangkap oleh pihak polis.

5. Di kesempatan lain di mana si ayah dan anak bertemu selama 4 jam, si suami larikan diri bersama anak.

6. Dah setahun menghilang (sejak Ahad, 6 Disember 2020), tak jumpa-jumpa.

7. Dah report. Keluarga si suami pun lost contact.

8. Ada report daripada Interpol yang menyatakan tahun lepas dalam bulan November, dia lari ke Turki. Bulan Mei pula, katanya ada di Qatar. Masalahnya, Interpol ni update yang Mei di Qatar tu pada si isteri pun dah bulan September

9. Sekarang cuma tinggal lokasi sahaja untuk ditemui. Kalau dah ada lokasi, bolehlah SB bawa semula ke Malaysia dan tangkap.

10. Waran tangkap si lelaki juga ada

Si lelaki juga aktif di Facebook, malah post status tentang anak perempuan beliau lagi. Jika boleh kita OSINT daripada situ. Mungkin siapa yang pernah join dan juga menang CTF dan Projek Pecah Otak juga boleh bersama-sama bergabung tenaga bagi mencari Sukma Fatima.

Di sini, saya sertakan Facebook lelaki tersebut:

Juga, mungkin, boleh dapat informasi tambahan melalui klu-klu yang mungkin ada di Facebook si ibu:

Sedikit maklumat tambahan dan laporan polis daripada post carian sejak tahun lepas di Facebook:

Juga ini, maklumat yang sama, cuma post carian daripada orang lain:

Insya-Allah, ganjaran yang besar buat anda yang menyatukan ibu dan anak kecil yang terpisah.

#sukmafatima #kembalikansukma
I will participate in this mission, I'll help with what I can afford

1640444960500.png

Pwning SKIDS is my hobby ;D
 
Last edited:

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,474
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Assalamualaikum w.b.t warga forum DFM, Bawang, Hackers, Elite Chost, PARC, Guru, DJ, GFX, Leaders, Sub-Moderators, Staff dan Admin

Biasanya saya akan post sebagai moderator tapi kali ni saya akan post sebagai warga biasa untuk meminta pertolongan di Public Complaints DragonForce Malaysia.

Saya ingin meminta pertolongan bagi pihak seseorang yang saya kenali (dia juga pernah ditemu ramah dalam salah satu Sesi Bersama Influencer di i-Radio DFM bersama DJ @Jen , YTJT)

Beliau juga meminta pertolongan bagi pihak lain iaitu seorang ibu tunggal yang kini kehilangan anak perempuannya bernama Sukma Fatima.


Saya akan berikan kronologi kes sebagaimana yang diceritakan kepada saya:
1. Suami dan isteri bercerai

2. Bekas isteri dapat hak penjagaan anak (kecil lagi empat tahun masa bercerai tu)
Note: Suami ada bipolar disorder dan abusive (seperti dakwaan bekas isteri)

3. Si lelaki hanya mendapat 4 jam/minggu untuk bertemu dengan anak perempuannya

4. Ada satu masa, suami lebih masa kemudian sampai bergaduh hingga menyebabkan keganasan dan suami pernah ditangkap oleh pihak polis.

5. Di kesempatan lain di mana si ayah dan anak bertemu selama 4 jam, si suami larikan diri bersama anak.

6. Dah setahun menghilang (sejak Ahad, 6 Disember 2020), tak jumpa-jumpa.

7. Dah report. Keluarga si suami pun lost contact.

8. Ada report daripada Interpol yang menyatakan tahun lepas dalam bulan November, dia lari ke Turki. Bulan Mei pula, katanya ada di Qatar. Masalahnya, Interpol ni update yang Mei di Qatar tu pada si isteri pun dah bulan September

9. Sekarang cuma tinggal lokasi sahaja untuk ditemui. Kalau dah ada lokasi, bolehlah SB bawa semula ke Malaysia dan tangkap.

10. Waran tangkap si lelaki juga ada

Si lelaki juga aktif di Facebook, malah post status tentang anak perempuan beliau lagi. Jika boleh kita OSINT daripada situ. Mungkin siapa yang pernah join dan juga menang CTF dan Projek Pecah Otak juga boleh bersama-sama bergabung tenaga bagi mencari Sukma Fatima.

Di sini, saya sertakan Facebook lelaki tersebut:

Juga, mungkin, boleh dapat informasi tambahan melalui klu-klu yang mungkin ada di Facebook si ibu:

Sedikit maklumat tambahan dan laporan polis daripada post carian sejak tahun lepas di Facebook:

Juga ini, maklumat yang sama, cuma post carian daripada orang lain:

Insya-Allah, ganjaran yang besar buat anda yang menyatukan ibu dan anak kecil yang terpisah.

#sukmafatima #kembalikansukma
comell nyaa diaa ..