Information ACC PUBG MINUS (SOLUSI)

Show informational about something

ursecret

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
102
476
DragonCoin
5,294.00
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
PUBG-Mobile-x-Jujutsu-Kaisen-Collaboration-Officially-Confirmed-1140x641.jpg
so pertama sekali kita kena tahu apa yg dimaksudkan dengan acc minus yang biasa dijumpai dalam urusan jual beli acc.

CONTOH MINUS :- email login lost(link lost)

twitter suspended
fresh acc ( acc yg dapat secara phising/hacking dan dijual dengan harga murah)

so dekat sini saya akan ajar pasal cara solve email login lost(link lost) dan twitter suspended

PROBLEM 1(link lost) cara unlink link hacker
WAJIB INGAT TARIKH BUAT ACCOUNT !!


tutorial youtube

PROBLEM 2 (twitter suspended)

-pergi ke
appeal account suspension
-login dan masukkan info yg diperlukan
-part description of problem tu cakap je yg korang tak buat salah pape dan benda tu jadi suddenly
-email tu masukkan email yg biasa korang guna BUKAN YANG EMAIL TWITTER TU
-hantar dan tunggu 2-3 hari pastu acc dah unlock cam biasa

BAGI SESIAPA YG NAK BAN ACC BOLEH PERGI KE https://dragonforce.io/threads/cara-ban-acc-pubg-supaya-proses-unbind-berjaya.5168/#post-84304

okey itu sahaja thread saya untuk harini
 
  • Like
Reactions: FROYO and A1one