Account fb kena hacked

Status
Not open for further replies.

Hafiz_Jauhari

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Aug 2021
5
6
DragonCoin
4,000.00
Assalamu’alaikum mohon bantuan untuk kawan sy dapatkan balik acc fb dia.
1) tarikh 23/8/2021 pada mulanya kawan2 dia & saya sendiri terima messenger drpd acc dia berkenaan link video porno tersebut tanpa pengetahuan owner acc & owner acc nk bukak link yg dihantar di messenger tu pun x boleh.

2) 24/8/2021 kemudian owner acc dah tukar password semua. Berjaya tukar, tpi acc dia still hantar benda yg sama.

3) 24/8/2021 Owner dah tak boleh nak access acc fb dia. Acc tersebut aktif, mcm ada org tgh handle acc tu. Smpai skrg sy masih terima link video porno tersebut.

4) nama acc fb “Hidayah Alias” seperti tertera di gambar

4591E7CF-AE8E-4DAE-8DD8-9B64E3733CFA.png
 
  • Like
Reactions: Tanah melayu

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamu’alaikum mohon bantuan untuk kawan sy dapatkan balik acc fb dia.
1) tarikh 23/8/2021 pada mulanya kawan2 dia & saya sendiri terima messenger drpd acc dia berkenaan link video porno tersebut tanpa pengetahuan owner acc & owner acc nk bukak link yg dihantar di messenger tu pun x boleh.

2) 24/8/2021 kemudian owner acc dah tukar password semua. Berjaya tukar, tpi acc dia still hantar benda yg sama.

3) 24/8/2021 Owner dah tak boleh nak access acc fb dia. Acc tersebut aktif, mcm ada org tgh handle acc tu. Smpai skrg sy masih terima link video porno tersebut.

4) nama acc fb “Hidayah Alias” seperti tertera di gambar

View attachment 10113
Pishng lahh baik bertindak segera 👀
 
Status
Not open for further replies.