Ada manusia triggered #OpsBedil3.0

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk and jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.

And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.


Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

IMG_20210830_130238.jpg

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

IMG_20210830_130350.jpg
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @OurRedeemer ???
 
Last edited:

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk ang jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @TzviJoffre ???
nice cip ..nice min .. ni sebab jari lagi laju dari otak ..bodo punye worang
 

FwzNk

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
125
396
Your Heart • He/Him
DragonCoin
6,640.00
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk ang jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @TzviJoffre ???
AHAHAHAHA KOYAK TERUKSS :ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk ang jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @TzviJoffre ???
Mantappp ,troll lagi troll lagi bagi koyakkk bahahhha ,dia x kena siapa kita hehe 🤣🚬
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk ang jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @TzviJoffre ???
Macam biasa ayat berulang dari puak Israhell
“ kami tak bersalah , kami la paling suci , kami la blablabla “
 
  • Like
Reactions: Fakhri223

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Puak Israel & Play Victim berpisah tiada.

“Dan Kami menyatakan kepada Bani Israel dalam Kitab itu: "Sesungguhnya kamu akan melakukan kerosakan di bumi (Palestin) dua kali, dan sesungguhnya kamu akan berlaku sombong angkuh dengan melampau.”
(Surah Al-Israa: 4)
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk and jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @OurRedeemer ???
diam jeeeee HAHAHAHAH
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
JOM KITA SERANG COMMENT DEKAT SOSIAL MEDIA NI. DIORANG CAKAP² PASAL OPS BEDIL 3.0 KITA!!

Facebook :



Twitter:



News:

 
  • Like
Reactions: gypsydres and Latz

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum guys and selamat sejahtera. Thanks sebab sudi masuk and jengukkan mata anda dalam thread aku. Aku datang sini, macam biasa, tujuannya nak mengumpat, nak kecam orang and nak kutuk orang.

Let's Go!



Masa scroll twitter tadi, aku pegi la kat twitter official DragonForce Malaysia. Kat situ mimin ada update pasal Ops Bedil 3.0.


And then, nak tau tak? Dekat salah satu tweet DragonForce Malaysia, mimin letak la satu news daripada someone.



Then korang tau tak apa yang seorang pengguna Twitter ni cakap kat team DragonForce Malaysia?

View attachment 10529

And Mimin balas macam ni. 🤣🤣

View attachment 10530
AahahaAahahahhahahahah
Power ah jawapan mimin. Salute weyh salute!!!!! ...


Ada apa-apa yang nak dikata kepada @OurRedeemer ???
minnn tak aci ar..knapa komen sis kena ban dlm twitter sedangkn yg min punya xkena ban?? emrmrmrmrmrmr

ehhh.....mksdnya dah koyak ke?🤔
 
  • Haha
Reactions: Latz