Questions Adakah pihak SKMM tahu tentang forum dragon force ini

ahmadidris

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
47
71
19
DragonCoin
1,020.00
Assalamualaikum...tuan dan..salam kepada semua warga forum dragon force. Tuan saya minta maaf lah kalau ada salah dan silap sepanjang saya bertanyakan soalan.Tuan saya nak bertanya adakah pihak skmm tahu tentang forum dragon force ini dan jugak adakah mereka tahu tentang ops bedil kita selama ini. Mohon penjelasan tuan dan semua warga forum dragon force. Sekian terima kasih
 

Enciksaupi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
574
639
Mafia Security Cyber
mafiasecurity.com.my
DragonCoin
4,015.00
Assalamualaikum...tuan dan..salam kepada semua warga forum dragon force. Tuan saya minta maaf lah kalau ada salah dan silap sepanjang saya bertanyakan soalan.Tuan saya nak bertanya adakah pihak skmm tahu tentang forum dragon force ini dan jugak adakah mereka tahu tentang ops bedil kita selama ini. Mohon penjelasan tuan dan semua warga forum dragon force. Sekian terima kasih
Kenapa kalau pihak SKMM tak tahu ? Adakah mendatangkan musibah ? Atau dikenakan tindakan jenayah ? Mohon pencerahan
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

ahmadidris

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
47
71
19
DragonCoin
1,020.00
Kenapa kalau pihak SKMM tak tahu ? Adakah mendatangkan musibah ? Atau dikenakan tindakan jenayah ? Mohon pencerahan
Itulah tu..saya pun..nak tahu jugak kepada master hacker di forum dragon force ni...kita takut apa yang kita buat ni...skmm akan tahu... tapi kalau pihak skmm tahu dari awal lagi ditubukan forum ini...lega lah sikit kita pada yang baru nak belajar tentang hacker ni..
 
  • Like
Reactions: ZUL

tengkuganas

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
19 Jun 2021
451
1,842
DragonCoin
162,908.00
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
NCR M16
Duplex Apartment
Ulat Gonggok Gergasi
mgkin jawapan sy ke laut.. so baca jelah.. kt sini ada s.b.. sebolehnya.. belajarlah bnyk perkara ttpi jgn menyalahi undang2.. ibarat ada pisau… gunakan pisau untuk memberi manfaat.. bkn utk memeras ugut.. kita di pantau.. semua benda free kita dpt or di beri mempunyai tujuan… samada baik atau pn buruk.. so, kita gunakan ke jalan yg betul.. nakal x pe jangan jahat..
 

ahmadidris

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
47
71
19
DragonCoin
1,020.00
mgkin jawapan sy ke laut.. so baca jelah.. kt sini ada s.b.. sebolehnya.. belajarlah bnyk perkara ttpi jgn menyalahi undang2.. ibarat ada pisau… gunakan pisau untuk memberi manfaat.. bkn utk memeras ugut.. kita di pantau.. semua benda free kita dpt or di beri mempunyai tujuan… samada baik atau pn buruk.. so, kita gunakan ke jalan yg betul.. nakal x pe jangan jahat..
Betul tu..tuan...biar orang lain tegok kita belajar hacking .. tapi tak semestinya...orang yang belajar hacking ni..adalah budak jahat..tidak..biar orang tengok kita ni . seorang hacker . tapi sebenarnya kita ni . whitehacker...menolong orang yang memerlukan dalam kesusahan...di dalam bidang ini ... terima kasih tuan .maaf kalau ada salah dan silap saya..
 
  • Like
Reactions: Zetech and ZUL

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
secara logiknya SKMM sudah tahu. yg penting gunakan ilmu dalam ni sebaik mungkin.. pihak DFM tidak akan bertanggungjawab sekiranya ada ahli yg menyalahgunakan apa yg terdapat dalam forum ini (seperti hack/ddos website kerajaan dan sebagainya). malah mereka sedia beri kerjasama kpd pihak berwajib sekiranya perlu

GWH.png
 

ahmadidris

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
47
71
19
DragonCoin
1,020.00
Terima kasih tuan..saya memohon maaf kalau ada salah dan silap saya sepanjang saya post tentang skmm ni .... terima kasih..semua warga forum dragon Force...saya akan selalu support ...forum ni ...💪💪💪
 
  • Like
Reactions: tengkuganas