Questions Agent Mossad culik Warga Palestine for what?

hafixsaimi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
326
1,236
kelantan
DragonCoin
7,229.00
Asalamualaikum guys...sehari dua nie viral agent Mossad culik warga Palestine, aku dapat kahbar die culik sebab dengan warga Palestine tu sebab ade payload or malware...persoalanya payload ape yang ade dengan warga Palestine tu Sampai Mossad culik saudara kite tu ?



Sekian Dari saya
Berkhidmat untuk negara
Havir team
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Asalamualaikum guys...sehari dua nie viral agent Mossad culik warga Palestine, aku dapat kahbar die culik sebab dengan warga Palestine tu sebab ade payload or malware...persoalanya payload ape yang ade dengan warga Palestine tu Sampai Mossad culik saudara kite tu ?



Sekian Dari saya
Berkhidmat untuk negara
Havir team
Firstly biarkan pihak polis lakukan kerja diorg. X tau apa lagi pasal tu tgu report.



( Pendapat sey jgn di bincangkan kat luar just in your mind only. malaysia byk lindungi saudara kita dari sana, besar kemungkinan perkara ini berlaku atas memeras ugut untuk info seseorg yg berada disana dan mungkin juga software atau tools yg dibangunkan disini tapi rasa tu x perlu sebab dia dah ada byk technology yg lebih tinggi dr kita.)

 
Last edited:

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,506,602.00
Tart Nenas
Firstly biarkan pihak polis lakukan kerja diorg. X tau apa lagi pasal tu tgu report.



( Pendapat sey jgn di bincangkan kat luar just in your mind only. malaysia byk lindungi saudara kita dari sana, besar kemungkinan perkara ini berlaku atas memeras ugut untuk info seseorg yg berada disana dan mungkin juga software atau tools yg dibangunkan disini tapi rasa tu x perlu sebab dia dah ada byk technology yg lebih tinggi dr kita.)

Ooooo... Hmmmm.... Setuju... 😁😁😎 Mampu komen ni je... Hai @hafixsaimi ✋
 
  • Like
Reactions: Grimmy081

amizikryy

DFM Member
DFM Member
Asalamualaikum guys...sehari dua nie viral agent Mossad culik warga Palestine, aku dapat kahbar die culik sebab dengan warga Palestine tu sebab ade payload or malware...persoalanya payload ape yang ade dengan warga Palestine tu Sampai Mossad culik saudara kite tu ?



Sekian Dari saya
Berkhidmat untuk negara
Havir team
ikut yang apa yang aku tahu warga palestine yang diculik tu katanya aset Hamas. Tak tahulah betul ke tak, biarlah PDRM yang setelkan, PDRM tak boleh share kes ni secara terperinci takut strategi terbongkar dapat pulak mossad ada kaitan. Lagipun kes penculikan warga palestine ni bukan kali pertama dah banyak kali dah berlaku di serata dunia. Doakan saudara kita di sana
 

Kisuke_Baji

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
19 Jan 2022
356
5,091
サッドボーイネーション
DragonCoin
526.00
Firstly biarkan pihak polis lakukan kerja diorg. X tau apa lagi pasal tu tgu report.



( Pendapat sey jgn di bincangkan kat luar just in your mind only. malaysia byk lindungi saudara kita dari sana, besar kemungkinan perkara ini berlaku atas memeras ugut untuk info seseorg yg berada disana dan mungkin juga software atau tools yg dibangunkan disini tapi rasa tu x perlu sebab dia dah ada byk technology yg lebih tinggi dr kita.)

Jarang x padu
 
  • Haha
Reactions: Grimmy081

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
ikut yang apa yang aku tahu warga palestine yang diculik tu katanya aset Hamas. Tak tahulah betul ke tak, biarlah PDRM yang setelkan, PDRM tak boleh share kes ni secara terperinci takut strategi terbongkar dapat pulak mossad ada kaitan. Lagipun kes penculikan warga palestine ni bukan kali pertama dah banyak kali dah berlaku di serata dunia. Doakan saudara kita di sana
Betul bukan kali pertama kes ini.