Akaun ML ditukar emel

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
boleh tolong hack e-mail scammer untuk dapatkan balik account games saya yang kene curi,dah berlebuh beratus kat account tu,([email protected])ni e-mail yang scammer tu guna untuk tukar e-mail asal saya tolong hapuskan e-mail tu untuk saya dapatkan balik account game saya,terdesak sangat ni takut dia jual account tu😭😭😭harap2 ada yang boleh tolong kalau ada apa2 lagi boleh tulis saya akan reply secepat mungkin😭tolonglah seseorang saya merayu dapatkan balik account saya

Mula2 dia ada kata nak bagi diamond dalam game ML tu secara percuma lepastu saya mula2 tak percaya sampai lah dia cakap dia buat semua ni ikhlas dan redho bagi rezeki kat orang lain dan untuk dapat pahala lepastu terus saya percaya dia buta2 sebab dia libatkan agama,lepastu dia suruh saya ikut step2 yang dia suruh,dia ada suruh saya bagi link kat dia untuk completekan process pemberian giveaway diamond tu link yang dia suruh bagi tu link yang moonton atau game tu e-mail kat saya rupanya baru saya perasan link tu untuk tukar e-mail account moonton/game saya,terus dia block kat whatsapp dan saya tak boleh log in account game tu sebab bile log in dia akan mintak code yang code tu akan dihantar ke e-mail scammer tu,jadi saya nak mintak tolong hack e-mail tu untuk saya ambik code tu dan log in game dan boleh tukar e-mail yang scammer tu dah bind dekat account moonton/game kepada e-mail saya😭😭😭+60 11-2648 4537 ni nombor telefon scammer tu dia scam saya melalui whatsapp tarikh 2021/09/19 tolonglah seseorang tolong saya makan minum saya x normal dan tido pon tak lena😭😭😭😔View attachment 12819View attachment 12820View attachment 12821View attachment 12822View attachment 12823View attachment 12824View attachment 12825
 
Last edited:

Mr_abakus

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Sep 2021
8
15
DragonCoin
5,945.00
Boleh Bagi detail Tak?? Bagilah tahu macam Mana boleh kene !sebab Kat fb Indonesia penuh dengan script crack fb pakai termux.Cuba ckap apa bende yang dia hack Gmail ke fb ke ?pernah contact dengan dia Tak?? Cube cerita nanti saudara-saudara Kat sini boleh Bantu awak!
 
  • Like
Reactions: Kyousukee

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,485
5,203
21
DragonCoin
5,650.00
boleh tolong hack e-mail scammer untuk dapatkan balik account games saya yang kene curi,dah berlebuh beratus kat account tu,([email protected])ni e-mail yang scammer tu guna untuk tukar e-mail asal saya tolong hapuskan e-mail tu untuk saya dapatkan balik account game saya,terdesak sangat ni takut dia jual account tu😭😭😭harap2 ada yang boleh tolong kalau ada apa2 lagi boleh tulis saya akan reply secepat mungkin😭tolonglah seseorang saya merayu dapatkan balik account saya
Kawan den pernah kena juga dia berjaya lock acc tu ... tak tahu macam mana dia buat
 

PekaWhiteHat

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
20 Sep 2021
18
257
21
DragonCoin
625,058.00
boleh bagi detail yg lebih jelas tak,detail yg jelas akan dpt memudahkan kawan ii kita kat dalam ni untuk tolong,
 

xSensei

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jun 2021
138
252
DragonCoin
2,140.00
Harap dapat semula. Saya nak kongsi pengalaman dan tips. Account ML saya pun pernah kena hack dulu. Dia berjaya masuk siap main classic lagi.Dia masuk melalui VK account. Tapi dia tak berjaya tukar email yang saya bind dengan Google Play Games.

- VK & Facebook -
Pertama sekali kalau korang ada bind account korang di VK mahupun Facebook, SILA unbind sekarang juga. VK ni security dia sangat lemah. Dah banyak sebenarnya account VK yang dh di exposed. Hacker yang hack account VK saya ada banyak list account VK lain yang dia pegang. Dan ada juga banyak report yang kena hack melalui Facebook. Baru-baru ni pun sebanyak 500milion Facebook user dh kena exposed. Jadi unbind dua-dua mangkuk ni.

- Habistu nak Bind kat mana ? -
Bind hanya di Google Play Games (gmail) dan Account Moonton. Pastikan gmail anda activekan 2-Step Verification. Benda ni sangat membantu. Contohnya bila hacker dapat password korang, dia masih perlu melepasi 2-Step Verification ni. Kalau nak cerita panjang. Boleh buat research. Dan account Moonton juga penting, kalau dia nak tukar/disable account Moonton pun perlukan beberapa hari baru akan disable.

- Gunakan features Secondary Verification -
For real benda ni paling membantu. Dekat ML, pergi ke Profile > Account. Korang akan nampak features secondary verification ni. Tekan dan setup sendiri. Apa function benda ni ? Jadi kalau hacker tu dapat gmail/account moonton korang, dia masih perlukan secondary verifaction ni yang mana sepatutnya diri anda sendiri yang tahu kata laluan dia. Kalau nak beli skin pun dia akan mintak, dah tentulah atas faktor keselamatan. Jadi pastikan yang ni diaktifkan. Itu saja. Kalau ada apa-apa boleh reply.




SPONSOR



Cq2IxlvTNzeAD21JAA-5K4pjLvg5544803.png
Google-Logo.png
 

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
boleh bagi detail yg lebih jelas tak,detail yg jelas akan dpt memudahkan kawan ii kita kat dalam ni untuk tolong,
Mula2 dia ada kata nak bagi diamond dalam game ML tu secara percuma lepastu saya mula2 tak percaya sampai lah dia cakap dia buat semua ni ikhlas dan redho bagi rezeki kat orang lain dan untuk dapat pahala lepastu terus saya percaya dia buta2 sebab dia libatkan agama,lepastu dia suruh saya ikut step2 yang dia suruh,dia ada suruh saya bagi link kat dia untuk completekan process pemberian giveaway diamond tu link yang dia suruh bagi tu link yang moonton atau game tu e-mail kat saya rupanya baru saya perasan link tu untuk tukar e-mail account moonton/game saya,terus dia block kat whatsapp dan saya tak boleh log in account game tu sebab bile log in dia akan mintak code yang code tu akan dihantar ke e-mail scammer tu,jadi saya nak mintak tolong hack e-mail tu untuk saya ambik code tu dan log in game dan boleh tukar e-mail yang scammer tu dah bind dekat account moonton/game kepada e-mail saya😭😭😭
 

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Harap dapat semula. Saya nak kongsi pengalaman dan tips. Account ML saya pun pernah kena hack dulu. Dia berjaya masuk siap main classic lagi.Dia masuk melalui VK account. Tapi dia tak berjaya tukar email yang saya bind dengan Google Play Games.

- VK & Facebook -
Pertama sekali kalau korang ada bind account korang di VK mahupun Facebook, SILA unbind sekarang juga. VK ni security dia sangat lemah. Dah banyak sebenarnya account VK yang dh di exposed. Hacker yang hack account VK saya ada banyak list account VK lain yang dia pegang. Dan ada juga banyak report yang kena hack melalui Facebook. Baru-baru ni pun sebanyak 500milion Facebook user dh kena exposed. Jadi unbind dua-dua mangkuk ni.

- Habistu nak Bind kat mana ? -
Bind hanya di Google Play Games (gmail) dan Account Moonton. Pastikan gmail anda activekan 2-Step Verification. Benda ni sangat membantu. Contohnya bila hacker dapat password korang, dia masih perlu melepasi 2-Step Verification ni. Kalau nak cerita panjang. Boleh buat research. Dan account Moonton juga penting, kalau dia nak tukar/disable account Moonton pun perlukan beberapa hari baru akan disable.

- Gunakan features Secondary Verification -
For real benda ni paling membantu. Dekat ML, pergi ke Profile > Account. Korang akan nampak features secondary verification ni. Tekan dan setup sendiri. Apa function benda ni ? Jadi kalau hacker tu dapat gmail/account moonton korang, dia masih perlukan secondary verifaction ni yang mana sepatutnya diri anda sendiri yang tahu kata laluan dia. Kalau nak beli skin pun dia akan mintak, dah tentulah atas faktor keselamatan. Jadi pastikan yang ni diaktifkan. Itu saja. Kalau ada apa-apa boleh reply.




View attachment 12723
Saya bukan Kene hack saya Kene scam dengan orang buat fake giveaway dan dia sudah tukar account moonton saya kepada account moonton dia
 
  • Like
Reactions: xSensei

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Boleh Bagi detail Tak?? Bagilah tahu macam Mana boleh kene !sebab Kat fb Indonesia penuh dengan script crack fb pakai termux.Cuba ckap apa bende yang dia hack Gmail ke fb ke ?pernah contact dengan dia Tak?? Cube cerita nanti saudara-saudara Kat sini boleh Bantu awak!
Dia tak hack tapi dia scam saya dan saya pernah contact dengan dia selebih nya saya dah cerita dekat reply orang lain
 
  • Like
Reactions: xSensei

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Kawan den pernah kena juga dia berjaya lock acc tu ... tak tahu macam mana dia buat
Yang saya ni Kene sebab saya Kene scam,scammer tu suruh saya bagi link kat dia,yang rupanya link tu untuk tukar e-mail account moonton
 

xSensei

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jun 2021
138
252
DragonCoin
2,140.00
Saya bukan Kene hack saya Kene scam dengan orang buat fake giveaway dan dia sudah tukar account moonton saya kepada account moonton dia
Semua email yang awak bind dia dh tukar ye ? Kalau macam tu, cara yang tinggal hanya boleh email moonton, nnti dia mintak isi google form. Tapi memang leceh gila.
 

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Semua email yang awak bind dia dh tukar ye ? Kalau macam tu, cara yang tinggal hanya boleh email moonton, nnti dia mintak isi google form. Tapi memang leceh gila.
Tak,dia tukar e-mail moonton account je,yang VK FB GOOGLE PLAY dia tak tukar,saya ada isi Google form tu tapi saya tengok ramai orang buat ambik masa lama sikit dan ada orang yang x boleh ada yang dapat balik account,saya tak lama ada tournament game besar kalau menang dapat beribu,jadi saya kene trainning tapi account kene curi dengan scammer😭
 

xSensei

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jun 2021
138
252
DragonCoin
2,140.00
Tak,dia tukar e-mail moonton account je,yang VK FB GOOGLE PLAY dia tak tukar,saya ada isi Google form tu tapi saya tengok ramai orang buat ambik masa lama sikit dan ada orang yang x boleh ada yang dapat balik account,saya tak lama ada tournament game besar kalau menang dapat beribu,jadi saya kene trainning tapi account kene curi dengan scammer😭
Oh kalau macamtu masuk guna google play games.
 

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Oh kalau macamtu masuk guna google play games.
Saya dah cuba tapi moonton mintak code,code tu dia bagi dekat moonton account,moonton account tu yang scammer tu tukar jadi saya tak boleh log in ikut mana2 moonton still akan mintak code dari e-mail scammer tu
 

xSensei

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jun 2021
138
252
DragonCoin
2,140.00
Saya dah cuba tapi moonton mintak code,code tu dia bagi dekat moonton account,moonton account tu yang scammer tu tukar jadi saya tak boleh log in ikut mana2 moonton still akan mintak code dari e-mail scammer tu
Saya rasa kalau nk hack pon susah, email scammer tu pon ade 2fa.
 

Abid

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Sep 2021
10
10
DragonCoin
6,010.00
Two-factor authentication/2-Step Verification

Kalau kita dapat password email dia pon kita kena ada phone dia untuk lepas dari 2fa
Belum cuba belum tahu sebab nama acc dia pon macam cincai2 je,tapi tulah kalau ada 2fa pon kalau ada hacker pandai buat dapat acc tu mungkin saya akan beri sedikit ganjaran kalau dapat menang tournement tu😔😭 tournement tu sangat penting untuk masa depan saya😭
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Mula2 dia ada kata nak bagi diamond dalam game ML tu secara percuma lepastu saya mula2 tak percaya sampai lah dia cakap dia buat semua ni ikhlas dan redho bagi rezeki kat orang lain dan untuk dapat pahala lepastu terus saya percaya dia buta2 sebab dia libatkan agama,lepastu dia suruh saya ikut step2 yang dia suruh,dia ada suruh saya bagi link kat dia untuk completekan process pemberian giveaway diamond tu link yang dia suruh bagi tu link yang moonton atau game tu e-mail kat saya rupanya baru saya perasan link tu untuk tukar e-mail account moonton/game saya,terus dia block kat whatsapp dan saya tak boleh log in account game tu sebab bile log in dia akan mintak code yang code tu akan dihantar ke e-mail scammer tu,jadi saya nak mintak tolong hack e-mail tu untuk saya ambik code tu dan log in game dan boleh tukar e-mail yang scammer tu dah bind dekat account moonton/game kepada e-mail saya😭😭😭
Saya bukan Kene hack saya Kene scam dengan orang buat fake giveaway dan dia sudah tukar account moonton saya kepada account moonton dia
Ikutkan dari penjelasan ni, jelas awak sendiri yang berikan peluang untuk discam. Sebaiknya selepas ini, lebih berhati hati dan elakkan berkongsi apapun maklumat diri kepada orang lain.
 
  • Like
Reactions: nxncy and Abid

AppleMango

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
174
493
rumah sendiri
DragonCoin
3,916.00
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Shiba Inu The Silly
boleh tolong hack e-mail scammer untuk dapatkan balik account games saya yang kene curi,dah berlebuh beratus kat account tu,([email protected])ni e-mail yang scammer tu guna untuk tukar e-mail asal saya tolong hapuskan e-mail tu untuk saya dapatkan balik account game saya,terdesak sangat ni takut dia jual account tu😭😭😭harap2 ada yang boleh tolong kalau ada apa2 lagi boleh tulis saya akan reply secepat mungkin😭tolonglah seseorang saya merayu dapatkan balik account saya

Mula2 dia ada kata nak bagi diamond dalam game ML tu secara percuma lepastu saya mula2 tak percaya sampai lah dia cakap dia buat semua ni ikhlas dan redho bagi rezeki kat orang lain dan untuk dapat pahala lepastu terus saya percaya dia buta2 sebab dia libatkan agama,lepastu dia suruh saya ikut step2 yang dia suruh,dia ada suruh saya bagi link kat dia untuk completekan process pemberian giveaway diamond tu link yang dia suruh bagi tu link yang moonton atau game tu e-mail kat saya rupanya baru saya perasan link tu untuk tukar e-mail account moonton/game saya,terus dia block kat whatsapp dan saya tak boleh log in account game tu sebab bile log in dia akan mintak code yang code tu akan dihantar ke e-mail scammer tu,jadi saya nak mintak tolong hack e-mail tu untuk saya ambik code tu dan log in game dan boleh tukar e-mail yang scammer tu dah bind dekat account moonton/game kepada e-mail saya😭😭😭+60 11-2648 4537 ni nombor telefon scammer tu dia scam saya melalui whatsapp tarikh 2021/09/19 tolonglah seseorang tolong saya makan minum saya x normal dan tido pon tak lena😭😭😭😔View attachment 12819View attachment 12820View attachment 12821View attachment 12822View attachment 12823View attachment 12824View attachment 12825
dah takleh buat apa dah ni, details acc ko dah bagi kat dia...semua dia dah tukar tu