Information Alep Hack Tempat Tinggal Orang Israel dalam Omegle

Show informational about something

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,469
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Pernah juga try track IP ni kat Omegle hahaha

Tapi lepas tu cari IP dia guna satu software yang dibangunkan oleh orang Malaysia sendiri...software Mata oleh channel YouTube Ridz Code (boleh subscribe untuk teknikal coding dalam bahasa Melayu):

saya xde acc omegle so xtahu mcmna cara kerjanya.. masa on omegle tu org tu perlu on location ke?
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,469
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
saya xde acc omegle so xtahu mcmna cara kerjanya.. masa on omegle tu org tu perlu on location ke?
Omegle tak perlu account tapi OmeTV perlu account. Kalau ikutkan OmeTV pun pamerkan kita datang dari mana, betul tak? Cuma Omegle tak pamerkan (secara terang-terangan).

Dia tak perlu on location pun. Saya kurang pasti tentang hal ni tapi mungkin video streaming lebih terdedah dengan IP leaking ni. IP memang webmaster akan tahu kan sebab user kena send packet ke webmaster, cuma tentang video streaming web ni saya tidak arif. Maaf ya :ROFLMAO:
 
  • Wow
Reactions: GadisWhiteHat

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Omegle tak perlu account tapi OmeTV perlu account. Kalau ikutkan OmeTV pun pamerkan kita datang dari mana, betul tak? Cuma Omegle tak pamerkan (secara terang-terangan).

Dia tak perlu on location pun. Saya kurang pasti tentang hal ni tapi mungkin video streaming lebih terdedah dengan IP leaking ni. IP memang webmaster akan tahu kan sebab user kena send packet ke webmaster, cuma tentang video streaming web ni saya tidak arif. Maaf ya :ROFLMAO:
ooo mcm tu rupanya.. hahah.. sllu tgk hacker hack location kat OmeTV
 
  • Like
Reactions: ShahrulHalim