Information Alep Whitehat bukan Hacker, tapi Content Creator ( From 0 to 75k )

Show informational about something

Alep Whitehat

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
187
3,404
FBI HQ
DragonCoin
4,067,870.00
Dota 2
Ancient Dragon
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

Screen Shot 2021-09-09 at 4.28.04 PM.png

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

Screen Shot 2021-09-09 at 4.28.47 PM.png

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

Screen Shot 2021-09-09 at 4.29.27 PM.png

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

Screen Shot 2021-09-09 at 4.30.18 PM.png

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
 

302

Angler
DFM Member
LV
0
 
23 Aug 2021
184
561
Kampung Sejiwa Simpang Sehati
DragonCoin
4,399.00
Ancient Dragon
Frost Dragon
Ancient Piranha
Fire Red Dragon
Black Dragon
Ulat Gonggok Gergasi
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
wow panjang..
 

Zetech

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
742
2,192
115.135.195.197
DragonCoin
8,292.00
menarik doe lepp... aq mula tngk video kau pn sbb ml studio tu publish... smpai sekrng layan.. kau jadi sumber inspirasi kpd orng lain ...termasuk aku sndiri

betul.. semua orng mula dri kosong... dan selain drp usaha kita sndiri kejayaan tu juga bntuan drp orng lain yg tk henti2 support.. so dh tinggi jngn kita lupa diri...

semoga thread ni dpt memberi semangat kpd utuber bru dan sesiapa yg bru menceburi bidang ni.. nice nnti share lg lep👍
 
Last edited:

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
boleh menjadi insprirasi utk user lain. tahniah n keep it up
 

Kir0Sploit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
294
1,907
127.0.0.1
DragonCoin
5,925,422.00
Semi D
Ducati Panigale V4 R
Apple TV
Oyen The Arrogant Cat
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Trbaik lep🔥 keep it up. Jgn cpt give up dlm apa jua prkara yg kau buat.

“It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.”

Smoga channel alep capai 100k subscribers 🤲
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Terima kasih atas info yang diberi 💪👌
 

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.

Gudluck Alep semoga mencapai 100k sub dan dimurahkan rezeki ☺️👍
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Seranggggg threadd alepppp... Jarang Alep buat thread... Jap nk sebar...
 

CyberShadows

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Sep 2021
8
9
Sarawak
DragonCoin
3,750.00
Apple Watch Series 7
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Dulu kt ML Studio tk banyak konten pasal hacking pastu terjumpa Alep kt ML Studio auto tekan bai vid pastu subscribe. Thanks Alep memperkenalkan dunia hacking pada semua orang. Semoga Alep dapat 100k subscriber dan dapat mengeluarkan konten yang banyak lepas ni
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
nice @Alep Whitehat kita silent folower sajaa dari mula ..teman doakan akan terus berkembang lagi skerikeb:)
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Terbaik lip . Semoga tercapai 100k subscribe

btw alan ML studio tu ada kene mengena dengan ko ke ?
 

Ghazyuri

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
606
1,840
DragonCoin
666,924.00
Ulat Gonggok Gergasi
Linux
DJI Mavic Pro
Frost Dragon
Eagle
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ahli forum DragonForce Malaysia.
Alright so aku nak buat thread ni exclusive untuk semua ahli and aku tak pernah cerita benda ni dalam youtube aku, tapi maybe akan buat benda ni dalam bentuk video kalau 100k (kot) insyaallah.

Basically ramai antara kawan2 forum, komen2 di youtube, dan sebagainya tanya aku macam mana sebenarnya aku boleh buat youtube pasal Hacker Malaysia? benda paling best ah, kenapa aku reveal muka aku sebab macam yang korang tahu content channel aku ni bukannya benda2 yang elok sangat, tapi more to Hacking punya content macam Hacker Malaysia, macam mana nak hack orang dan macam macam lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah berjaya ada 78 video dalam youtube aku and sebanyak 75k subscribers (syukurr)

So, alkisahnya macam mana aku boleh tahu banyak cerita pasal hacker malaysia, sebab aku memang obses dengan benda2 macam ni. Maksudnya aku follow news2 dari hacker malaysia sejak 2011. tapi aku rasa macam mana aku boleh jadi seorang pencinta IT ni aku akan cerita dilain hari atau maybe dalam youtube channel?

Sekitar bulan disember tahun lepas, aku sebenarnya bosan tau. aku ni kalau nak tanya macam mana tiba2 boleh jadi content creator atau youtuber lah orang senang panggil kan. dia macam tiba2. aku ingat lagi, first video aku masa aku mula buat youtube, aku ajar orang macam mana nak hack website pakai sqlinjection, lepastu at that time subscribers baru 10 je mat, itupon family and kawan2 instagram yang support. then aku startlah tunjuk tutorial pasal aircrack, wireshark, reverse shell dan sebagainya. masa awal2 kemunculan Alep Whitehat dalam bidang youtube, fokus aku ialah tutorial macam mana nak hack itu, macam mana nak hack ini.

View attachment 11618

Sampailah satu tahap aku macam, eh kalau aku buat content2 macam ni, aku terfikir at some point youtube akan remove content2 macam ni once aku dah macam banyak subscriber sikit. Jadi aku mulalah buat video pasal "Hacker Malaysia Yang Terkenal". dalam tu aku ceritalah pasal 4 hacker malaysia yang agak terkenal masa zaman aku pencinta IT dulu iaitu DragonForce (time ni logo naga) , rilekscrew, macho cybercrime & cat devilcode (sebenarnya nak buat dotmy tapi aku lupa). masa aku buat content pasal hacker from malaysia tu, alhamdulillah abang2 hejes Rilekscrew membantai TNI, macam tu aku memang excited jugak tau. like aku xdengar nama Rilekscrew dah bertahun, tiba2 diorang buat comeback kan.

View attachment 11619

Nak dijadikan cerita, subscribers aku dari 50, naik 500!!!!! view hacker from malaysia tu naik almost 2000!!! aku punya excited masa tu allah je tahu. lepastu aku terfikir untuk buat video Hacker from malaysia Part 2. dalam tu aku adelah kongsikan afew team macam PHC, Dotmy, DevilzSec and sikit2 lah. at the same time, aku punya nafsu nak buat content pasal hacker malaysia pon membuak buak. aku ulas sedikit sebanyak cerita pasal cyberwar between hacker my and hacker indo. alhamdulillah mendapat sambutan yang hangat.

View attachment 11620

Aku masa tu aku bosan, aku saja record and hantar kat ML Studio. perghh diorang publish mat video aku. lepas tu aku macam woww. subscribers aku dari 2000 naik lebih kurang 7k-10k. aku macam jem kejap sebab yelaa someone yang nobody, at some point boleh ada subscribers sebanyak itu. content dalam ml studio tu menjadi cam batu loncatan untuk akulah untuk buat video lagi bagus untuk masa akan datang.

Content aku ni bahaya, banyak jugak kecaman yang aku dapat. sampai ramai budak2 cybersec serang youtube aku cakap nak report polis lah apa lah. tapi aku alhamdulillah dapat nasihat dari kawan kawan yang banyak support aku. so habis je cerita pasal Hacker malaysia vs hacker indonesia tu. nama aku macam, takdelah nak kata popular, tapi mungkin ada dalam industri youtube? kot?

View attachment 11621

anyway, alhamdulillah, banyak cabaran yang aku dah lalui daripada kosong subscribers, buat story itu. buat story pasal anonymous malaysia . masa kes anonymous ni subscribers aku naik 20k syukur taktau nak gambarkan macam mana. tapi kalau nak tahu kisah selanjutnya macam mana aku boleh naik sampai 75k subscribers dalam masa 10bulan. insyaallah aku akan buat dalam thread yang lain atau mungkin aku akan buat dalam video ke bila dah sampai 100k? apa2 pon doakan aku target by the end of this year mungkin dapat 100k kalau allah izinkan..

aku borak2 panjang2 ni bukan apa. aku just nak cakap yang. aku mula dari kosong. views 10,20 je weh. tapi boleh sampai tahap sekarang. apa2 pon ingat, sehebat mana pon kau. kau jangan lupa sapa yang support kau. sapa yang tak jemu jemu prmote kau kat sana sini. sama je macam dunia hacker. seorang bermula dari 0, takde ilmu pengetahuan. aku harap sangat semua yang ada dalam forum ni. korang jangan berputus asa. kalau betul nak jadi hacker, follow je tuto, fahami dengan mendalam celaka apa yang diorang tulis dalam hacker's showoff tu. insyaallah one day korang boleh jadi macam DragonForce MY, AnonGhost, T3Dimension & semualah yang padu padu korang pernah dengar.

Terima Kasih Membaca,
Alep Whitehat signing out.
Saya sapot abg drpd first video😂😂😂
 
  • Like
Reactions: Muhammad_Adam65