Open ANIME, CDRAMA, KDRAMA

InulDayah

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
1 Jul 2023
20
129
26
DragonCoin
535.00
Assalamualaikum korang.
Kepada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang minat anime, boleh tak korang kongsikan anime yang korang rasa best? Genre apa tu tak kesah, asalkan bukan yang tak senonoh.

Kalau boleh nak genre:
1) game,
2) fantasy,
3) thriller,
4) mystery,
5) action
6) sci-fic

Jasa anda amat saya hargai, terima kasih👻
 

InulDayah

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
1 Jul 2023
20
129
26
DragonCoin
535.00
Claymore, Darwin game, The irregular magic in high school, Charlotte, Detective connan all movie, banyak lagi tapi saya lupa HAHAHAH nanti saya sambung
Bagus2.. nnti sambung .. conan tu dh ad movie nya btw metacih
 

Genatjobs

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
7 Jun 2021
352
5,963
DragonCoin
734,361.00
Tart Nenas
Ducati Panigale V4 R
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum korang.
Kepada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang minat anime, boleh tak korang kongsikan anime yang korang rasa best? Genre apa tu tak kesah, asalkan bukan yang tak senonoh.

Kalau boleh nak genre:
1) game,
2) fantasy,
3) thriller,
4) mystery,
5) action
6) sci-fic

Jasa anda amat saya hargai, terima kasih👻
Wa'alaikumsalam wbt cip..

Ni cip ker..cip?
cip ker ni?.. cip..

One Punch Man cip..
 
  • Like
Reactions: InulDayah

InulDayah

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
1 Jul 2023
20
129
26
DragonCoin
535.00
Mana dtg section anime ini!!!!!! 🤣🤣🤣 Tapi best kita contribute tajuk jek.

1. Macross
2. Gundam seed
3. Kamen rider 🤣🤣🤣
4. Doreamon the series
5. Dr. Jump 😌
6. Apa tah nama dia. Yg cite 6 budak dr masa hadapan 🤣
Maceh dooo yimmy.. lagi lagi...
Wa'alaikumsalam wbt cip..

Ni cip ker..cip?
cip ker ni?.. cip..

One Punch Man cip..
Takyah nak cip sangat, ainul sudah ler.. aq xnk jd cip dah.. boringg..
 

InulDayah

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
1 Jul 2023
20
129
26
DragonCoin
535.00
Update : Kalau boleh nak cdrama dengan kdrama sekali. Kdrama tu, klu boleh nak sama genre dengan anime. Cdrama nak yang main game je.. Macam Falling into your smile gitu.
 

Juu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
43
3,150
DragonCoin
100,720.90
Android
Watch Dogs
Black Dragon
Myvi
iPad Pro
Assalamualaikum korang.
Kepada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang minat anime, boleh tak korang kongsikan anime yang korang rasa best? Genre apa tu tak kesah, asalkan bukan yang tak senonoh.

Kalau boleh nak genre:
1) game,
2) fantasy,
3) thriller,
4) mystery,
5) action
6) sci-fic

Jasa anda amat saya hargai, terima kasih👻
Donghua na kira anime gak ka cmna ?🙄
 
  • Like
Reactions: InulDayah

amizikryy

DFM Member
DFM Member
Assalamualaikum korang.
Kepada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang minat anime, boleh tak korang kongsikan anime yang korang rasa best? Genre apa tu tak kesah, asalkan bukan yang tak senonoh.

Kalau boleh nak genre:
1) game,
2) fantasy,
3) thriller,
4) mystery,
5) action
6) sci-fic

Jasa anda amat saya hargai, terima kasih👻

Genre: happy ending

1. Assassination Classroom
2. Plastic Memories
3. Anohana
4. Your Lie in April
5. I Want to Eat Your Pancreas
 

nxncy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Sep 2021
11
5,931
221B Baker Street, London.
DragonCoin
139,355,966.00
Anime
1. Gakkou gurashi
2. Magic Kaito 1412
3. ORANGE
4. One Piece
5. Naruto / Boruto
6. Demon Slayer
7. Death Note
8. Bleach
9. Hyouka
10.The Millionaire Detective Balance


J - Movie/Drama
1. Girl Step
2. Swing Girl
3. Forget me not
4. One weeks friends
5. Koto no Ha
6. A long goodbye
7. ReLife
8. Character 34
9. The Island of cat
10. Kanseitou
11. The survival family
12. Our 30 minute sessions
13. Tori Girl
14. Sherlock Untold Stories (Tokyo)


C-Drama
1. Detective L
2. The Big Boss
3. Whirlwind Girl

K-Drama
1. School 2015
2. City Hunter
3. Healer
4. Juvenile Justice
 

InulDayah

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
1 Jul 2023
20
129
26
DragonCoin
535.00
Genre: happy ending

1. Assassination Classroom
2. Plastic Memories
3. Anohana
4. Your Lie in April
5. I Want to Eat Your Pancreas
Mantap.. tapiii ni bukan happy ending ngokkk.. aq dh tngk assassination classroom dgn ur lie in april.. jgn bohong kamuuu..
Anime
1. Gakkou gurashi
2. Magic Kaito 1412
3. ORANGE
4. One Piece
5. Naruto / Boruto
6. Demon Slayer
7. Death Note
8. Bleach
9. Hyouka
10.The Millionaire Detective Balance


J - Movie/Drama
1. Girl Step
2. Swing Girl
3. Forget me not
4. One weeks friends
5. Koto no Ha
6. A long goodbye
7. ReLife
8. Character 34
9. The Island of cat
10. Kanseitou
11. The survival family
12. Our 30 minute sessions
13. Tori Girl
14. Sherlock Untold Stories (Tokyo)


C-Drama
1. Detective L
2. The Big Boss
3. Whirlwind Girl

K-Drama
1. School 2015
2. City Hunter
3. Healer
4. Juvenile Justice
Ini yang kita mauu... Mantap ahhhhhhh
Aku da bg tu gilaaa ..haihh ko nh katik..
Bg aku skrg battle through the heaven best..View attachment 29426
Woi kau katikkan aq ... Sedar sikit kau pon katik gak klu org lagi tinggi dri kau tngk kau BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
 
  • Haha
Reactions: amizikryy and Juu

Suhairyil_31

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Apr 2022
85
283
vt.tiktok.com
DragonCoin
2,019,876,946.03
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
Apple TV
Charlie Dame...
Istana Bunian
Rumah minecraft
Assalamualaikum korang.
Kepada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang minat anime, boleh tak korang kongsikan anime yang korang rasa best? Genre apa tu tak kesah, asalkan bukan yang tak senonoh.

Kalau boleh nak genre:
1) game,
2) fantasy,
3) thriller,
4) mystery,
5) action
6) sci-fic

Jasa anda amat saya hargai, terima kasih👻
Anime
1.one piece
2.film red one piece
3.one piece gold
4.jujutsu kaisen
5.boboiboy
6.ejej ali

K-drama
1.love revolusioner
2.18 years old

Hahahhaah tu je aku thu