Questions Apa fungsi keylogger ?

wanznovic

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
2 Jun 2021
24
162
Sarajevo, Bosnia I Herzegovina
DragonCoin
4,110.00
keylogg ni bukan sarapan ke yang cereals tu, haha. Keylogger ni kita ada access dekat sesuatu system or server dan boleh control dari jauh tanpa pengetahuan admin system tu. Sama je mcm spyware apa yang admin tu tekan dekat keyboard semua masuk dalam log kita, termasukla kalau admin tu nak access bank ataupun apa apa yang menggunakan kata kunci dan id, kita akan dapat semua record tu.
 

JayyLeeTong

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jun 2021
4
12
DragonCoin
4,000.00
Keyloggers adalah program perisian pemantauan aktiviti yang memberi peretas akses ke data peribadi anda. Kata laluan dan nombor kad kredit yang anda taipkan, laman web yang anda lawati - semuanya dengan mencatat sebatan papan kekunci anda. Perisian dipasang di komputer anda, dan merekod semua yang anda taipkan

sumber: Google.com
 
  • Like
Reactions: wilder

masterelahee

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
12
25
cybrhunter.tk
DragonCoin
3,990.00
capture keystroke. Keystroke tu mcm ap org tu type, dia akn send balik sma attacker.

Contoh:
Attacker sdh install keylogger di laptop/pc si B. Si B ni pun guna laptop mcm biasa. Setiap benda yg ditaip oleh si B, attacker ni boleh tau .
 
  • Like
Reactions: wilder