Apa perkembangan Nia yang viral tu? Ex dia dh dapat detact?

Status
Not open for further replies.

theory

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
21 Jan 2022
20
122
DragonCoin
9,459,953.00
Rumah minecraft
Redmi Note 11 Pro
Semi D
Istana Bunian
Pulau Persendirian
iPad Pro
Nak buat macam mana, nasi dh jadi bubur ye dak...pihak berkuasa pun kekadang pndg case ni low je sbb dh byk sgt berlaku, just this time viral satu malaysia and ramai sgt nk masuk campur, yang selamani kena leak semua tu pun ramai yang x amik port sgt kan...tula pentingnya apa pun tindakan kita biarlah dinilai akal yang waras dahulu..ggwp
 

helloluqs

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jan 2022
50
201
youtube.com
DragonCoin
5,137,499.00
Ramai try buat phishing tapi tak jdi sbb tak tgk dm..
Betul tu

Nak buat macam mana, nasi dh jadi bubur ye dak...pihak berkuasa pun kekadang pndg case ni low je sbb dh byk sgt berlaku, just this time viral satu malaysia and ramai sgt nk masuk campur, yang selamani kena leak semua tu pun ramai yang x amik port sgt kan...tula pentingnya apa pun tindakan kita biarlah dinilai akal yang waras dahulu..gg
 
Status
Not open for further replies.