Announcement Apresiasi DragonForce Malaysia Buat NotSoSecretSec

DFM Staff Announcement Prefix

UlatKomputer

Memerhati Gerak Geri Anda
DFM Staff
LV
0
 
11 Jun 2021
348
5,939
DragonCoin
3,152,053.00
Dota 2
White House
Villa DFM
Rolls-Royce Boat Tail
terima-kasih.png

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,565
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Tahniah rakan2 semua.. Mmg terbaik
 

Kir0Sploit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
294
1,907
127.0.0.1
DragonCoin
5,925,422.00
Semi D
Ducati Panigale V4 R
Apple TV
Oyen The Arrogant Cat

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Alhamdulillah. Trima kasih semua sbb support kami 😍 Tanpa korang, event ni takkan brjalan ngn lancar. Terima kasih bnyak2 buat semua peserta yg snggup memerah otak demi jalur gemilang. Tak lupa juga kpd mimin DFM kerana trun padang untuk support event kami. Thank you semua! (y) :love:
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Mantap kalian ❤️
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Uhuk² abang hensem sif tu HHaha idola uhuk² tahniah abang² hencem hehe Semoga sukses amin
 

Hanamichisenpai

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Sep 2021
14
305
DragonCoin
4,445.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Sy nak join juga bila ada event lagi
 

Lutfi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Aug 2021
89
494
22
selangor darul ehsan
DragonCoin
1,461,109.00
Semperit
Tart Cadbury [ LIMITED ]
Frost Dragon
Black Dragon
Shark
Angry Lion

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


👏👏👏taniah taniah
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Tahniah kepada Team NotSoSecretSec kerana telah membuat satu event dengan jaya nya . Kalian mantap . Idola ambe
 

Namaku_Bunga

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
39
9,984
Diruang legar
DragonCoin
2,080.00
Terima kasih NoSoSecretSec 👏👏

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru-baru ini, bersempena dengan bulan kebangsaan telah berlangsung satu event Merdeka CTF anjuran NotSoSecretSec yang telah mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan warga forum DragonForce Malaysia. Boleh rujuk posting Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang.

Selaku wakil pihak pengurusan DragonForce Malaysia, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada NotSoSecretSec di atas kejayaan mereka dalam menganjurkan event Merdeka CTF ini. Sejujurnya, event CTF ini telah berjaya memerah otak peserta yang menyertainya sehinggakan kami di pihak pengurusan yang menyertai tidak cukup tidur kerana mahu menyelesaikan CTF ini.

Kami amat menghargai jasa pihak NotSoSecretSec ini yang bersemangat dalam menjayakan program ini, juga kepada para peserta yang turut memeriahkan event ini. Tiada kata yang mampu ungkapkan penghargaan ini. Didoakan agar jasa anda ini akan dapat membantu lagi rakan-rakan yang lain dalam dunia internet ini.

Ayuh rakan-rakan, marilah kita bersama-sama berdiri dan memberi tepukan yang gemuruh kepada barisan-barisan ahli NotSoSecretSec ini!​


Tahniah..tahniah...👏👏👏