Solved Awards

Solved Issue

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Macam mana nak dapat kan awards? Atau macam nak tukar member nama lain[e.g winner(?)]. Atau recruit ke pangkat lain.maaf bertanya
Nak jadi winner, anda kena masuk event/contest yang dibuat oleh pihak DFM . Jika anda berjaya, anda akan dapat title WINNER tu.

KALAU UNTUK WARNA LAIN MCM SIS NI, NI JAWATAN DALAM FORUM.
 

XP3RT

Hacker
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
1,161
17,141
DragonCoin
25,768,869.00
1.Award akan diberi apabila kita selalu posting / menang / memperoleh sesuatu title .

Baca Di : https://dragonforce.io/award-system/list

2.Jika winner , kena memenangi sesuatu pertandingan / event yang diadakan di forum atau jika ingin badge lain , perlu menjadi staff .

Untuk lebih faham baca di : https://dragonforce.io/threads/dfm-official-staff-list.44/

3.Untuk ke pangkat lain , akan dikira berdasarkan jumlah komen / postingan thread .
Boleh lihat di bahagian Message , contohnya jika 1 komen , naik la 1

Baca di : https://dragonforce.io/threads/user-rank.639/