AWARENESS: pengguna tiktok, berapa bnyk video isr*el yg kena recommend kt korang walau tak search langsung topik tu?

Anon1123

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Oct 2021
1
0
DragonCoin
6,475.00
sebelum nk bash ke apa, ramai orang yg berbisnes guna tiktok untuk jual barang dia, dan mmg tiktok tu pilihan bisnes untuk grow dia punya income sbb senang dpt exposure. les copaque pun bukak tiktok sbb nk exposure. Dh bnyk company guna tiktok. Lain dgn org yg guna tiktok utk buat bnda pelik2. Jadi aku guna tiktok sbb bisnes ya, bukan saja2. Baru bukak.

Cumanya aku tak pernah involve dgn topik2 tu, aku follow big account je, tapi video2 dari israel kena recommend jugak kt muka depan banyak kali dah. Sape2 yg ada guna tiktok kalau dpt recommended bnda sama jugak, aku rasa isra*l ni bayar tiktok spesifik untuk paparkan content dorg utk negara yg oppose dia dulu. Tk nk ckp bnyk tp sebelum ni ada cubaan nk buat hubungan diplomatik ke apa tp tk jadi, jadi aku rasa dia nk force "pemahaman/understanding" dorg kt masyarakt negara2 tu. Kiranya mcm kalau dh biasa lama2 org tk fikir dorg tu threat ataupun smpai point nk brainwash org negara lain. Aku tk buat analytics pun, tak tahula kalau aku sorang je. Butang report atau hide video pun takde, rasa annoyed la dh bnyk kali kena rec. Jadi hati2la.

Mgkin boleh block atau report acc sekali kalau tak nk dia appear

Letak kaktus sbb tak tutup aurat.
Sekadar tu je low quality post dari aku.
 

Attachments

  • IMG_20211014_170416.jpg
    IMG_20211014_170416.jpg
    242.7 KB · Views: 6
Last edited:

NoExit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
135
627
Los Angeles, CA, USA
DragonCoin
15,290.00
sebelum nk bash ke apa, ramai orang yg berbisnes guna tiktok untuk jual barang dia, dan mmg tiktok tu pilihan bisnes untuk grow dia punya income sbb senang dpt exposure. les copaque pun bukak tiktok sbb nk exposure. Dh bnyk company guna tiktok. Lain dgn org yg guna tiktok utk buat bnda pelik2. Jadi aku guna tiktok sbb bisnes ya, bukan saja2. Baru bukak.

Cumanya aku tak pernah involve dgn topik2 tu, aku follow big account je, tapi video2 dari israel kena recommend jugak kt muka depan banyak kali dah. Sape2 yg ada guna tiktok kalau dpt recommended bnda sama jugak, aku rasa isra*l ni bayar tiktok spesifik untuk paparkan content dorg utk negara yg oppose dia dulu. Tk nk ckp bnyk tp sebelum ni ada cubaan nk buat hubungan diplomatik ke apa tp tk jadi, jadi aku rasa dia nk force "pemahaman/understanding" dorg kt masyarakt negara2 tu. Kiranya mcm kalau dh biasa lama2 org tk fikir dorg tu threat ataupun smpai point nk brainwash org negara lain. Aku tk buat analytics pun, tak tahula kalau aku sorang je. Butang report atau hide video pun takde, rasa annoyed la dh bnyk kali kena rec. Jadi hati2la.

Mgkin boleh block atau report acc sekali kalau tak nk dia appear

Letak kaktus sbb tak tutup aurat.
Sekadar tu je low quality post dari aku.
Block je and report.