"Baby" Saman Nirvana

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
543
1
3,996
DragonCoin
10,200.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Assalamualaikum.

"Baby" dari cover album Nirvana bertajuk Nevermind, bertindak menyaman Nirvana sebab gunakan gambarnya tanpa kebenaran dari dia (yang ketika itu masih bayi).
700-7006291_nevermind-album-nirvana-cover-hd-png-download.png

Sepanjang 30 tahun album tu dilancarkan, "baby" ni dah beberapa kali recreate cover album tu, tapi tiba-tiba claim "tak selesa" dengan gambar album tu.
SPL_Nirvana_Baby_03.jpg
erqdefubs6u6ntroyvoo.jpg

PKP lama sangat kot, duit dah takde. So kena cari cara untuk dapat duit mudah. :rolleyes:🧻

Actually, dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent. :p



Rasanya ini first time aku post kat Bawang Community ni. Huhuhu.

Assalamualaikum.​
 
Last edited:

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,502
36,691
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,184,799.00
Assalamualaikum.

"Baby" dari cover album Nirvana bertajuk Nevermind, bertindak menyaman Nirvana sebab gunakan gambarnya tanpa kebenaran dari dia (yang ketika itu masih bayi).
700-7006291_nevermind-album-nirvana-cover-hd-png-download.png

Sepanjang 30 tahun album tu dilancarkan, "baby" ni dah beberapa kali recreate cover album tu, tapi tiba-tiba claim "tak selesa" dengan gambar album tu.
SPL_Nirvana_Baby_03.jpg
erqdefubs6u6ntroyvoo.jpg

PKP lama sangat kot, duit dah takde. So kena cari cara untuk dapat duit mudah. :rolleyes:🧻

Actually, dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent. :p



Rasanya ini first time aku post kat Bawang Community ni. Huhuhu.

Assalamualaikum.​
tq info baby cikgu ... band lagend pencinta para2 grunge ni
 
  • Like
Reactions: Jaring

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
17
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalamualaikum.

"Baby" dari cover album Nirvana bertajuk Nevermind, bertindak menyaman Nirvana sebab gunakan gambarnya tanpa kebenaran dari dia (yang ketika itu masih bayi).
700-7006291_nevermind-album-nirvana-cover-hd-png-download.png

Sepanjang 30 tahun album tu dilancarkan, "baby" ni dah beberapa kali recreate cover album tu, tapi tiba-tiba claim "tak selesa" dengan gambar album tu.
SPL_Nirvana_Baby_03.jpg
erqdefubs6u6ntroyvoo.jpg

PKP lama sangat kot, duit dah takde. So kena cari cara untuk dapat duit mudah. :rolleyes:🧻

Actually, dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent. :p



Rasanya ini first time aku post kat Bawang Community ni. Huhuhu.

Assalamualaikum.​
Terima kasih atas perkongsian baby @hotfloppy 😉
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
6,736.00
Assalamualaikum.

"Baby" dari cover album Nirvana bertajuk Nevermind, bertindak menyaman Nirvana sebab gunakan gambarnya tanpa kebenaran dari dia (yang ketika itu masih bayi).
700-7006291_nevermind-album-nirvana-cover-hd-png-download.png

Sepanjang 30 tahun album tu dilancarkan, "baby" ni dah beberapa kali recreate cover album tu, tapi tiba-tiba claim "tak selesa" dengan gambar album tu.
SPL_Nirvana_Baby_03.jpg
erqdefubs6u6ntroyvoo.jpg

PKP lama sangat kot, duit dah takde. So kena cari cara untuk dapat duit mudah. :rolleyes:🧻

Actually, dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent. :p



Rasanya ini first time aku post kat Bawang Community ni. Huhuhu.

Assalamualaikum.​
Waalaikumsalam ,hahahaha ad lagi selain nervana cikgu ,megadeth pun akan kena ,sbb ad album baby gantung rmai2 masak lah dave mastin kne bayar 🤣🤣🤣
 

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,800
DragonCoin
4,040.00
Assalamualaikum.

"Baby" dari cover album Nirvana bertajuk Nevermind, bertindak menyaman Nirvana sebab gunakan gambarnya tanpa kebenaran dari dia (yang ketika itu masih bayi).
700-7006291_nevermind-album-nirvana-cover-hd-png-download.png

Sepanjang 30 tahun album tu dilancarkan, "baby" ni dah beberapa kali recreate cover album tu, tapi tiba-tiba claim "tak selesa" dengan gambar album tu.
SPL_Nirvana_Baby_03.jpg
erqdefubs6u6ntroyvoo.jpg

PKP lama sangat kot, duit dah takde. So kena cari cara untuk dapat duit mudah. :rolleyes:🧻

Actually, dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent. :p



Rasanya ini first time aku post kat Bawang Community ni. Huhuhu.

Assalamualaikum.​

terima kasih cikgu sharingnya. tuan;puan betul dia patut saman mak bapak dia sebab diorang yang bagi consent