Open Bantu saya kalahkan scammer

erriezzans

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Jun 2021
47
124
DragonCoin
8,035.00
saya nak minta bantuan untuk perangi scammer dalam satu group ni.actually sy dah bnyk buat account exposed tentang penipuan scammer ni tp diorg akan counter balik dengan report post sy smpi akaun kena disable.bila sy report balik facebook mmg tak buat apa2 sbb akaun diorg nmpk legit padahal account scammer ni account curi akaun lama org lain/menyamar jadi org lain.saya akan sertakan link group dan post scammer ni.setiap hari akan ada yang terpedaya tapi bila sy post bongkar penipuan sy boleh rasa satu hari tu sy boleh selamatkn rmai org dri jd mangsa.tp rasanya klu sy sorg mcm tk kuat pulak nk lawan satu team scammer.

group 1

group 2

nuratiqah
tel : 01137197143
tele https://t.me/SemakanTarikhLuputLesenMemandu
group tertutup https://www.facebook.com/groups/798468391167565/?ref=share

siti nursusilawati lani

siti nurhalimah
tel : 01127129241

kh om(cuba buat group scam pelaburan)

hakim mursalam
tel: 01162248155

mud alif
tel: 0146532058

rau
telegram : https://t.me/PusatLesenMemandu
tel: 01139606709

adam aqib

fatihah fatih
tel :0143108379

De marley
tel :0168501408

sarah noraini

amirah syitah
tel : 01170236951

isti komah
tel : 01164297708

muhd syafiq
tel : 0178318702

nor fazilawati
tel : 01128656536

paktihsg(lesen palsu)
tel : 0175384656
 

Attachments

  • Screenshot_20220830-073014.jpg
    Screenshot_20220830-073014.jpg
    543.8 KB · Views: 13
  • Screenshot_20220830-073018.jpg
    Screenshot_20220830-073018.jpg
    618.6 KB · Views: 11
  • Screenshot_20220829-161411.jpg
    Screenshot_20220829-161411.jpg
    765.9 KB · Views: 10
  • Screenshot_20220829-151457.jpg
    Screenshot_20220829-151457.jpg
    535.7 KB · Views: 11
  • Screenshot_20220829-123647.jpg
    Screenshot_20220829-123647.jpg
    719.4 KB · Views: 11
  • Screenshot_20220828-182147.jpg
    Screenshot_20220828-182147.jpg
    706.4 KB · Views: 11
  • Screenshot_20220828-182003.jpg
    Screenshot_20220828-182003.jpg
    493.6 KB · Views: 10
  • Screenshot_20220828-163116.jpg
    Screenshot_20220828-163116.jpg
    749.9 KB · Views: 7
  • Screenshot_20220828-080741.jpg
    Screenshot_20220828-080741.jpg
    415.9 KB · Views: 8
  • Screenshot_20220828-073852.jpg
    Screenshot_20220828-073852.jpg
    292 KB · Views: 11
Last edited:

W4nNAb3

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
8 Apr 2022
28
86
DragonCoin
9,865.00
saya nak minta bantuan untuk perangi scammer dalam satu group ni.actually sy dah bnyk buat account exposed tentang penipuan scammer ni tp diorg akan counter balik dengan report post sy smpi akaun kena disable.bila sy report balik facebook mmg tak buat apa2 sbb akaun diorg nmpk legit padahal account scammer ni account curi akaun lama org lain/menyamar jadi org lain.saya akan sertakan link group dan post scammer ni.setiap hari akan ada yang terpedaya tapi bila sy post bongkar penipuan sy boleh rasa satu hari tu sy boleh selamatkn rmai org dri jd mangsa.tp rasanya klu sy sorg mcm tk kuat pulak nk lawan satu team scammer.
link 1:
link 2 :
klaa
 

erriezzans

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Jun 2021
47
124
DragonCoin
8,035.00
Boleh bagi website diorg kalau ada serta nom hp atau fb account, Instagram, ke... Biar lebih mudah kita lancarkan atccking.. Kalau fb bagi link profile fb terus jgn group biar mudah kita cri trget
modus diorg ni biasa kt fb je dngn telegram tk silap.sbb group tu open setiap hari akan ada org baru masuk bila org lma yang dah tahu dan scammer ni akan block diorg yg dh tahu/kne tipu.jd org yg baru msuk tk tahu apa2
 

W4nNAb3

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
8 Apr 2022
28
86
DragonCoin
9,865.00
modus diorg ni biasa kt fb je dngn telegram tk silap.sbb group tu open setiap hari akan ada org baru masuk bila org lma yang dah tahu dan scammer ni akan block diorg yg dh tahu/kne tipu.jd org yg baru msuk tk tahu apa

modus diorg ni biasa kt fb je dngn telegram tk silap.sbb group tu open setiap hari akan ada org baru masuk bila org lma yang dah tahu dan scammer ni akan block diorg yg dh tahu/kne tipu.jd org yg baru msuk tk tahu a
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
lesen memandu ni dah lama.dari pkp
Mintak maaf
modus diorg ni biasa kt fb je dngn telegram tk silap.sbb group tu open setiap hari akan ada org baru masuk bila org lma yang dah tahu dan scammer ni akan block diorg yg dh tahu/kne tipu.jd org yg baru msuk tk tahu apa2
kalau nak reply bnyk2 komen, sila reply dalam satu komen sahaja. Macam saya buat ni. Tq
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon
saya nak minta bantuan untuk perangi scammer dalam satu group ni.actually sy dah bnyk buat account exposed tentang penipuan scammer ni tp diorg akan counter balik dengan report post sy smpi akaun kena disable.bila sy report balik facebook mmg tak buat apa2 sbb akaun diorg nmpk legit padahal account scammer ni account curi akaun lama org lain/menyamar jadi org lain.saya akan sertakan link group dan post scammer ni.setiap hari akan ada yang terpedaya tapi bila sy post bongkar penipuan sy boleh rasa satu hari tu sy boleh selamatkn rmai org dri jd mangsa.tp rasanya klu sy sorg mcm tk kuat pulak nk lawan satu team scammer.

group 1

group 2

nuratiqah
tel : 01137197143
tele https://t.me/SemakanTarikhLuputLesenMemandu
group tertutup https://www.facebook.com/groups/798468391167565/?ref=share

siti nursusilawati lani

siti nurhalimah
tel : 01127129241

kh om(cuba buat group scam pelaburan)

hakim mursalam
tel: 01162248155

mud alif
tel: 0146532058

rau
telegram : https://t.me/PusatLesenMemandu
tel: 01139606709

adam aqib

fatihah fatih
tel :0143108379

De marley
tel :0168501408

sarah noraini

amirah syitah
tel : 01170236951

isti komah
tel : 01164297708

muhd syafiq
tel : 0178318702

nor fazilawati
tel : 01128656536

paktihsg(lesen palsu)
tel : 0175384656
Semangat hancurkan para scammer
Aku support dari belakang bro


ᵂᵉ ᴬʳᵉ ᵂᵃᵗᶜʰⁱⁿᵍ ʸᵒᵘ,
 
  • Like
Reactions: aisyhalim

ShibakiTongmo

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 May 2022
11
9
Tidak perlu diketahui
DragonCoin
5,665.00
asalamualaikum warga DFM yang dihormati , saya nak mintakan bantuan . ade scammer di IG menjual motosikal dengan harga yg sangat murah dan kebanyakannya orang muda dan tua terkena dengan sendiket penipuan ini . saya ingin memohon jasa baik tuan/puan untuk membendung penipuan ini supaya ianya tidak menyebabkan ramai terkesan dan pelakunya berbekalkan terdiri dari VPN ,FAKE LOCATION untuk mengaburi pihak berkuasa supaya IP ADDRESS mereka tidak boleh detect sepenuhnya . Diakhiri kata jika ade terkasar bahasa atau tidak secara formal membalas thread ini , maafkan saya kerana saya masih lagi baru dan tidak berapa faham dan fasih , saya mintak tunjuk ajarkan saya dalam menuntut ilmu dlm bidang ini . saya ade sertakan link whatsapp dan ig scammer hrp dapat membantu .

ig : motosikallelongmalaysia

link: https://api.whatsapp.com/message/QRB27BHAUMLYP1?autoload=1&app_absent=0
 
  • Like
Reactions: Grimmy081