Bedil sekali puak² yang membunuh etnik rohingya

Kayrolnizam

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Jun 2021
1
8
DragonCoin
4,000.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya nizam ahli baru dalam dragon force... Saya harap pihak DFM dapat lancarkan #OpBedil terhadap puak² yang membunuh saudara seislam rohingya.. Semoga usaha kita untuk membantu rakyat rohingya yang sedang ditindas ini dapat buka mata dunia terhadap kekejaman kerajaan Myanmar...
 

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya nizam ahli baru dalam dragon force... Saya harap pihak DFM dapat lancarkan #OpBedil terhadap puak² yang membunuh saudara seislam rohingya.. Semoga usaha kita untuk membantu rakyat rohingya yang sedang ditindas ini dapat buka mata dunia terhadap kekejaman kerajaan Myanmar...
Waalaikumusalam. Isu rohingya nk bedil mcm mslh sikit. Sebb Negara pun tgh kucar kacir skrg rasenya x selesai lagi. Pm dier An SuKyi pun masih xtau kabar berita. Rakyat pun ramai je kene tembakan rambang, siapa bersuara lantang di tangkap dan di seksa. Talian disekat. Negara Myanmar ni jadi kucar kacir selepas Tentera ambil alih. Skrg ni xdpt perkembangan semasa
 

ShiNyaaKun

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
106
389
23
Another Isekai
DragonCoin
6,220.00
Waalaikumusalam. Isu rohingya nk bedil mcm mslh sikit. Sebb Negara pun tgh kucar kacir skrg rasenya x selesai lagi. Pm dier An SuKyi pun masih xtau kabar berita. Rakyat pun ramai je kene tembakan rambang, siapa bersuara lantang di tangkap dan di seksa. Talian disekat. Negara Myanmar ni jadi kucar kacir selepas Tentera ambil alih. Skrg ni xdpt perkembangan semasa
sbb tu lah saya kata kat thread yang saya post nak hack atau serang kerajaan myanmar junta bukan senang. diorang manade website atau page page. militer diorang pun tak pakai computer. tak mcm israel. sbb tu saya cabar dragonforce
 
  • Like
Reactions: Oasyien86

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
sbb tu lah saya kata kat thread yang saya post nak hack atau serang kerajaan myanmar junta bukan senang. diorang manade website atau page page. militer diorang pun tak pakai computer. tak mcm israel. sbb tu saya cabar dragonforce
Diorang ni sekat media, talian Internet Dan telefon. Jangan jd seperti kekejaman PolPot dulu dah la. Rakyat sendiri jd mangsa siapa sokong kerajaan terdahulu tembak atau jd hamba sampai mati lari tembak, myat campak sungai, Boring2 gali lubang besar tembak sorg2 pastu tnm
 
  • Like
Reactions: Grimmy081

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
kaji elok2 pihak musuh. kemudian bentangkan secara profesional. ramai cerdik pandai dalam ni InsyaAllah nampak jalan
Kebakaran besar memusnahkan kem pelarian Rohingya di ibu negara India, New Delhi, menyebabkan ratusan orang kehilangan tempat tinggal.

Kebakaran berlaku kira-kira jam 11:30 malam pada hari Sabtu dan merebak cepat ke kawasan perkhemahan, menyebabkan 55 tempat perlindungan bencana menjadi abu di kawasan Madanpur Khadar di selatan ibu kota.

Sumber: Agensi
 
  • Like
Reactions: hambamalam

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,967
DragonCoin
7,968.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya nizam ahli baru dalam dragon force... Saya harap pihak DFM dapat lancarkan #OpBedil terhadap puak² yang membunuh saudara seislam rohingya.. Semoga usaha kita untuk membantu rakyat rohingya yang sedang ditindas ini dapat buka mata dunia terhadap kekejaman kerajaan Myanmar...
Waalaikumussalam dan salam sejahtera.. InsyaAllah
 

Duraain

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
12 Jun 2021
77
1,974
DragonCoin
0.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya nizam ahli baru dalam dragon force... Saya harap pihak DFM dapat lancarkan #OpBedil terhadap puak² yang membunuh saudara seislam rohingya.. Semoga usaha kita untuk membantu rakyat rohingya yang sedang ditindas ini dapat buka mata dunia terhadap kekejaman kerajaan Myanmar...
setuju.. dah berapa lama kes rohingya tidak diambil kisah orang