Solved Belajar hacking dari mana?

Solved Issue

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum...Yg hacker2 tu nk tanya dr mana korang belajar? Aku ade masuk grub facebook ni aku tanya je aku tanya How to hack sosial media witout phising? Astuuuu ramai gila ckp laju wouuu....Astuuu bila aku PM bincang2 astuu diorang kata kena bayar...dh la bayar mahal ade sorang tu sanggup dptkan ajar aku asalkan dpt duit dia sanggup hack mak aku punya account bank pergh aku takot wouuu ramai wou ckp bg ig la bg nom whatsap la mcm2

Persoalan nya adakah bole percaya? Dan Adakah patut aku terima?

Ce korang bg tau...Kita bincang
 
Last edited:

AstraXz

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
42
88
DragonCoin
4,040.00
Assalamualaikum...Yg hacker2 tu nk tanya dr mana korang belajar? Aku ade masuk grub facebook ni aku tanya je aku tanya How to hack sosial media witout phising? Astuuuu ramai gila ckp laju wouuu....Astuuu bila aku PM bincang2 astuu diorang kata kena bayar...dh la bayar mahal ade sorang tu sanggup dptkan ajar aku asalkan dpt duit dia sanggup hack mak aku punya account bank pergh aku takot wouuu ramai wou ckp bg ig la bg nom whatsap la mcm2

Persoalan nya adakah bole percaya? Dan Adakah patut aku terima?

Ce korang bg tau...Kita bincang
Ok camni :

1. Tkde jaminan yang diorang boleh hack acc facebook,instagram,twitter etc. Kalau diorang boleh jamin yang diorang boleh hack tu kemungkinan besar scammer.Kalau camtu punya senang lah diorang ckp an baik diorang gi hack acc mcdonald trumpet.😂😂

2. Fahamkan ayat ni "Hack to learn, not learn to Hack". Hacking ni lebih dari sekadar hack social media...kalau tujuan belajar hacking sekadar nak hack social media better aku nasihatkan ko stop jelah, itu bukan nak belajar tapi nak show off...

So yeah first aku nasihatkan ko ignore je diorang, kalau diorang ugut ke ko takyah layan..end up tak jadi ape pun...P/s : orang bodoh je yang ckp lebih ugut bagai tapi end uo tak buat ape pun😂😂 takyah layan orang bod ha taknak carut😂😂