Information Berhati-hati apabila berada dalam dating apps

Show informational about something

tengkuganas

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
19 Jun 2021
451
1,843
DragonCoin
162,908.00
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
NCR M16
Duplex Apartment
Ulat Gonggok Gergasi
[UPDATED - Episod kedua : https://dragonforce.io/threads/berhati-hati-apabila-berada-dalam-dating-apps-episod-2.11292/]
(Baca dulu di bawah sebelum baca episod kedua di link di atas)

Anda sedang mencari pasangan hidup?
Soul partner?
Sex Partner?
Pasangan untuk one night stand?

Ramai di kalangan kita akan menggunakan FB dating, Michat, Tinder, Omichat dan lain-lain tanpa mengira kos risiko yang bakal mereka hadapi.

Disebalik angan-angan dan fantasi kita akan bakal keluar boyfriend dan girlfriend baru dari dating apps seperti berjalan di tepi laut, belanja makan, bergayut mengisi kekosongan masa dan kesepian masa…. Jangan lupa….

Kes-kes yang pernah berlaku pada mangsa dating apps :
1. Ancaman bunuh (pernah berlaku pada saya)
2. Penipuan yang melibatkan pencurian wang, maklumat peribadi, gambar muka anda, malah ada yang lebih teruk dari ponzi scheme dan lain-lain.
34DFF0A3-735D-4597-A47B-ED36D6838116.jpeg

Kisah ini The Tinder Swindler sesuai untuk anda supaya anda lebih berhati-hati ketika berada dalam dating apps. Cerita ini mengenangi bagaimana seorang lelaki yang menggunakan perempuan untuk jadi terus kaya dan kaya dengan menipu lebih banyak perempuan.

Seperti yang kita tahu, penipuan terhadap wanita amat mudah di sebabkan pengaruh emosi dalam diri mereka. Mereka mudah terpengaruh dengan rupa, pangkat dan darjat serta kekayaan seseorang lelaki. Namun begitu, dengan pendedahan kisah dalam video ini akan dapat memberi sedikit sebanyak awareness tentang bad impacts yang akan anda terima apabila menjumpai orang yang salah.

Saya akan membuat kesinambungan dari episod ini akan datang. cerita yang lebih dalam dan perit.

Yang benar,
Pakar Psikologi Dunia Semandin
TG
 
Last edited:

BlackPanji

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jan 2022
126
493
DragonCoin
24,950.00
Alhamdulillah belum pernah lagi guna semua apps/platform diatas termasuk tiktok & omegle yg tgh top skrg... Tapi info ni sedikit sebanyak berguna utk semua orang & memberi kesedaran diluar sana. Semoga Allah S.W.T melindungi & jauhkan kita semua sekeluarga drpd perkara2 tersebut... Aamiin 🤲
 

needlemon_tea

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Jan 2022
11
26
DragonCoin
4,925.00
Anda sedang mencari pasangan hidup?
Soul partner?
Sex Partner?
Pasangan untuk one night stand?

Ramai di kalangan kita akan menggunakan FB dating, Michat, Tinder, Omichat dan lain-lain tanpa mengira kos risiko yang bakal mereka hadapi.

Disebalik angan-angan dan fantasi kita akan bakal keluar boyfriend dan girlfriend baru dari dating apps seperti berjalan di tepi laut, belanja makan, bergayut mengisi kekosongan masa dan kesepian masa…. Jangan lupa….

Kes-kes yang pernah berlaku pada mangsa dating apps :
1. Ancaman bunuh (pernah berlaku pada saya)
2. Penipuan yang melibatkan pencurian wang, maklumat peribadi, gambar muka anda, malah ada yang lebih teruk dari ponzi scheme dan lain-lain.
View attachment 18977

Kisah ini The Tinder Swindler sesuai untuk anda supaya anda lebih berhati-hati ketika berada dalam dating apps. Cerita ini mengenangi bagaimana seorang lelaki yang menggunakan perempuan untuk jadi terus kaya dan kaya dengan menipu lebih banyak perempuan.

Seperti yang kita tahu, penipuan terhadap wanita amat mudah di sebabkan pengaruh emosi dalam diri mereka. Mereka mudah terpengaruh dengan rupa, pangkat dan darjat serta kekayaan seseorang lelaki. Namun begitu, dengan pendedahan kisah dalam video ini akan dapat memberi sedikit sebanyak awareness tentang bad impacts yang akan anda terima apabila menjumpai orang yang salah.

Saya akan membuat kesinambungan dari episod ini akan datang. cerita yang lebih dalam dan perit.

Yang benar,
Pakar Psikologi Dunia Semandin
Alhamdulillah belum pernah lagi guna semua apps/platform diatas termasuk tiktok & omegle yg tgh top skrg... Tapi info ni sedikit sebanyak berguna utk semua orang & memberi kesedaran diluar sana. Semoga Allah S.W.T melindungi & jauhkan kita semua sekeluarga drpd perkara2 tersebut... Aamiin 🤲
per
pernah kawan laki aq kene ugut....orang tu menyamar letak gender die female lepastu bila dah match dengan xde salam terus mintak alamat rumah semua...member kata dia ugut nak sebarkan gambar profile dalam group pe tah...imagine lelaki kena macam tu apatah lagi pompuan....hmmm

dia pakai litmatch kalau x silap saya
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon
Anda sedang mencari pasangan hidup?
Soul partner?
Sex Partner?
Pasangan untuk one night stand?

Ramai di kalangan kita akan menggunakan FB dating, Michat, Tinder, Omichat dan lain-lain tanpa mengira kos risiko yang bakal mereka hadapi.

Disebalik angan-angan dan fantasi kita akan bakal keluar boyfriend dan girlfriend baru dari dating apps seperti berjalan di tepi laut, belanja makan, bergayut mengisi kekosongan masa dan kesepian masa…. Jangan lupa….

Kes-kes yang pernah berlaku pada mangsa dating apps :
1. Ancaman bunuh (pernah berlaku pada saya)
2. Penipuan yang melibatkan pencurian wang, maklumat peribadi, gambar muka anda, malah ada yang lebih teruk dari ponzi scheme dan lain-lain.
View attachment 18977

Kisah ini The Tinder Swindler sesuai untuk anda supaya anda lebih berhati-hati ketika berada dalam dating apps. Cerita ini mengenangi bagaimana seorang lelaki yang menggunakan perempuan untuk jadi terus kaya dan kaya dengan menipu lebih banyak perempuan.

Seperti yang kita tahu, penipuan terhadap wanita amat mudah di sebabkan pengaruh emosi dalam diri mereka. Mereka mudah terpengaruh dengan rupa, pangkat dan darjat serta kekayaan seseorang lelaki. Namun begitu, dengan pendedahan kisah dalam video ini akan dapat memberi sedikit sebanyak awareness tentang bad impacts yang akan anda terima apabila menjumpai orang yang salah.

Saya akan membuat kesinambungan dari episod ini akan datang. cerita yang lebih dalam dan perit.

Yang benar,
Pakar Psikologi Dunia Semandin
TG
tak tahu kenapa aku tertarik dengan perkataan (pernah berlaku kepada saya)
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
17
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Anda sedang mencari pasangan hidup?
Soul partner?
Sex Partner?
Pasangan untuk one night stand?

Ramai di kalangan kita akan menggunakan FB dating, Michat, Tinder, Omichat dan lain-lain tanpa mengira kos risiko yang bakal mereka hadapi.

Disebalik angan-angan dan fantasi kita akan bakal keluar boyfriend dan girlfriend baru dari dating apps seperti berjalan di tepi laut, belanja makan, bergayut mengisi kekosongan masa dan kesepian masa…. Jangan lupa….

Kes-kes yang pernah berlaku pada mangsa dating apps :
1. Ancaman bunuh (pernah berlaku pada saya)
2. Penipuan yang melibatkan pencurian wang, maklumat peribadi, gambar muka anda, malah ada yang lebih teruk dari ponzi scheme dan lain-lain.
View attachment 18977

Kisah ini The Tinder Swindler sesuai untuk anda supaya anda lebih berhati-hati ketika berada dalam dating apps. Cerita ini mengenangi bagaimana seorang lelaki yang menggunakan perempuan untuk jadi terus kaya dan kaya dengan menipu lebih banyak perempuan.

Seperti yang kita tahu, penipuan terhadap wanita amat mudah di sebabkan pengaruh emosi dalam diri mereka. Mereka mudah terpengaruh dengan rupa, pangkat dan darjat serta kekayaan seseorang lelaki. Namun begitu, dengan pendedahan kisah dalam video ini akan dapat memberi sedikit sebanyak awareness tentang bad impacts yang akan anda terima apabila menjumpai orang yang salah.

Saya akan membuat kesinambungan dari episod ini akan datang. cerita yang lebih dalam dan perit.

Yang benar,
Pakar Psikologi Dunia Semandin
TG
Tq for sharing 🤠
 

tengkuganas

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
19 Jun 2021
451
1,843
DragonCoin
162,908.00
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
NCR M16
Duplex Apartment
Ulat Gonggok Gergasi