Boleh tk tolong bgi alamat no ni?

Tigerrider

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Oct 2021
19
118
DragonCoin
5,627.00
Assalamualaikum Warga DFM, ade kawan saya complain, kawan dia kene sexualised, dri sembang dia pun dh lucah, soo perempuan dia xleh fikir jauh sgt cmtu. Sebelum wat report, nak leaked dlu adress dia supaya kite leh serbu. Harap dapat beri kerjasama. Maseh u😘
 

Attachments

  • IMG-20220424-WA0034.jpg
    IMG-20220424-WA0034.jpg
    87.5 KB · Views: 43
  • IMG-20220424-WA0032.jpg
    IMG-20220424-WA0032.jpg
    92.8 KB · Views: 43
  • IMG-20220424-WA0035.jpg
    IMG-20220424-WA0035.jpg
    82.8 KB · Views: 41
  • IMG-20220424-WA0031.jpg
    IMG-20220424-WA0031.jpg
    139.8 KB · Views: 44
Last edited:

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
1) Kepala. Maksudnya dia tunjuk alat sulit dia tu ke?

2) Kalau boleh orang macam ni jangan layan Blok je terus. Kalau dia cakap nak bagi keterangan palsu bila kau report polis, apa takot? Tunjuk je chat ws kau tu. Chat ws dia tak macam Telegram. Kalau delete, dia hilang terus. Kalau WS, kau hanya boleh delete chat dalam masa 7 minit je. Lepas 7 minit, tak boleh delete dah. So apa nak takot? Tunjuk la bukti tu kat polis.

3) Buat apa alamat tu semua? Nak g serbu? Kau nak report polis tapi kau nak pegi serbu rumah dia? Kau tak rasa ke kalau kau tau alamat dia, kau serbu rumah dia... Dua benda ni akan buatkan dia boleh report kau jugak atas alasan kau menceroboh hak privasi dorang. Tak terfikir ke macam tu? Lagipun kalau pihak sana buat report and kau ada bagitau yang kau dapat alamat dripd forum ni, aku rasa dengan forum2 ni sekali kena. So fikir masak2.

By @DirbusterX & @SeriGumum :
Adalah satu kesalahan membocorkan maklumat peribadi individu. Pihak kami tiada buat sebarang servis begitu. Report sajalah kepada polis.
 

Tigerrider

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Oct 2021
19
118
DragonCoin
5,627.00
1) Kepala. Maksudnya dia tunjuk alat sulit dia tu ke?

2) Kalau boleh orang macam ni jangan layan Blok je terus. Kalau dia cakap nak bagi keterangan palsu bila kau report polis, apa takot? Tunjuk je chat ws kau tu. Chat ws dia tak macam Telegram. Kalau delete, dia hilang terus. Kalau WS, kau hanya boleh delete chat dalam masa 7 minit je. Lepas 7 minit, tak boleh delete dah. So apa nak takot? Tunjuk la bukti tu kat polis.

3) Buat apa alamat tu semua? Nak g serbu? Kau nak report polis tapi kau nak pegi serbu rumah dia? Kau tak rasa ke kalau kau tau alamat dia, kau serbu rumah dia... Dua benda ni akan buatkan dia boleh report kau jugak atas alasan kau menceroboh hak privasi dorang. Tak terfikir ke macam tu? Lagipun kalau pihak sana buat report and kau ada bagitau yang kau dapat alamat dripd forum ni, aku rasa dengan forum2 ni sekali kena. So fikir masak2.

By @DirbusterX & @SeriGumum :
Adalah satu kesalahan membocorkan maklumat peribadi individu. Pihak kami tiada buat sebarang servis begitu. Report sajalah kepada polis.
Faham boss
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00
Assalamualaikum Warga DFM, ade kawan saya complain, kawan dia kene sexualised, dri sembang dia pun dh lucah, soo perempuan dia xleh fikir jauh sgt cmtu. Sebelum wat report, nak leaked dlu adress dia supaya kite leh serbu. Harap dapat beri kerjasama. Maseh u😘
Waalaikumussalam wbt , kes tahap berat ni , negra kt ada undang3 ikut saluran betul cover kan repot dulu ,sediakan bukti3 kukuh dn dapatkan infomasi dripd pdrm