Closed Bug mysejahtera

Status
Not open for further replies.

sliperhr

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
18 Jun 2021
81
139
harimausiber.blogspot.com
DragonCoin
4,627.00
Asalam dan selamat sejahtera, pagi ni aku rasa mysejahtera ada bug yg membuatkan ramai kene label as Person Under Surveillance (PUS) tanpa sebab termasuklah aku sendiri. Korang boleh tukar balik status risk ke low risk dgn report ke help desk, kenapa tetiba semua ni terjadi? ada kah system mysejahtera telah di breach oleh pihak yang tidak bertanggungjawab? boleh check komen kt sini Mysejahtera Bug
 

Attachments

  • Screenshot_20211107_065757.jpg
    Screenshot_20211107_065757.jpg
    304.9 KB · Views: 44
  • IMG_20211107_035432.jpg
    IMG_20211107_035432.jpg
    124.3 KB · Views: 44

makarina_78

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
96
181
DragonCoin
309,418.00
Asalam dan selamat sejahtera, pagi ni aku rasa mysejahtera ada bug yg membuatkan ramai kene label as Person Under Surveillance (PUS) tanpa sebab termasuklah aku sendiri. Korang boleh tukar balik status risk ke low risk dgn report ke help desk, kenapa tetiba semua ni terjadi? ada kah system mysejahtera telah di breach oleh pihak yang tidak bertanggungjawab? boleh check komen kt sini Mysejahtera Bug
baru dapat..............penimpenim.lupaa nak chek out pun jadi masalah gak.
 
  • Like
Reactions: Copcol

Yoshiki

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
369
1,128
Core "BlackShield Crew"
DragonCoin
13,194.00
Shark
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Asalam dan selamat sejahtera, pagi ni aku rasa mysejahtera ada bug yg membuatkan ramai kene label as Person Under Surveillance (PUS) tanpa sebab termasuklah aku sendiri. Korang boleh tukar balik status risk ke low risk dgn report ke help desk, kenapa tetiba semua ni terjadi? ada kah system mysejahtera telah di breach oleh pihak yang tidak bertanggungjawab? boleh check komen kt sini Mysejahtera Bug
kalau ada breach dri org luar,.KKM dh lama keluarkan statement psl my sejahtera ni
 
  • Like
Reactions: Copcol

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,723
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Asalam dan selamat sejahtera, pagi ni aku rasa mysejahtera ada bug yg membuatkan ramai kene label as Person Under Surveillance (PUS) tanpa sebab termasuklah aku sendiri. Korang boleh tukar balik status risk ke low risk dgn report ke help desk, kenapa tetiba semua ni terjadi? ada kah system mysejahtera telah di breach oleh pihak yang tidak bertanggungjawab? boleh check komen kt sini Mysejahtera Bug
tak mugkin di breach ..
 
  • Like
Reactions: Yoshiki
Status
Not open for further replies.