Butang yang pelik?

Status
Not open for further replies.

shinjeto89

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Oct 2021
3
13
DragonCoin
4,577.00
hi and aslm,saya Shinjeto danada topic nk dibincangkan...kebelakngan ni duk popular kat youtube pasal video2 pelik dan seram,saya tadi tengok kat channel yt nama:Mr. Ferrante. dia ada cerita pasal satu benda kalau korang cari kat list search youtube akan keluar benda pelik...saya cuba tapi mashallah seram juga lah,korang cari kat search youtube dan tekan satu butang jer, butang berbentuk titik dan tengok apa yang keluar..dia dh macam darkweb kat youtube dan saya pelik kenapa youtube takleh delete kan? sebab youtube takleh detect logo emoji,titik atau tanda2 yang pelik..harap ada siapa2 rajin boleh ler try settlekan benda tu sekian terima kasih
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
hi and aslm,saya Shinjeto danada topic nk dibincangkan...kebelakngan ni duk popular kat youtube pasal video2 pelik dan seram,saya tadi tengok kat channel yt nama:Mr. Ferrante. dia ada cerita pasal satu benda kalau korang cari kat list search youtube akan keluar benda pelik...saya cuba tapi mashallah seram juga lah,korang cari kat search youtube dan tekan satu butang jer, butang berbentuk titik dan tengok apa yang keluar..dia dh macam darkweb kat youtube dan saya pelik kenapa youtube takleh delete kan? sebab youtube takleh detect logo emoji,titik atau tanda2 yang pelik..harap ada siapa2 rajin boleh ler try settlekan benda tu sekian terima kasih
awakk next time masuk sekali ss or gbr HAHAHA baru fhm ahhaa sorryyyy
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
hi and aslm,saya Shinjeto danada topic nk dibincangkan...kebelakngan ni duk popular kat youtube pasal video2 pelik dan seram,saya tadi tengok kat channel yt nama:Mr. Ferrante. dia ada cerita pasal satu benda kalau korang cari kat list search youtube akan keluar benda pelik...saya cuba tapi mashallah seram juga lah,korang cari kat search youtube dan tekan satu butang jer, butang berbentuk titik dan tengok apa yang keluar..dia dh macam darkweb kat youtube dan saya pelik kenapa youtube takleh delete kan? sebab youtube takleh detect logo emoji,titik atau tanda2 yang pelik..harap ada siapa2 rajin boleh ler try settlekan benda tu sekian terima kasih
Sila pasang avatar ye
 

scarlet

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Jun 2021
892
6,287
the Kingdom of Fiore
DragonCoin
8,717,145.00
Angry Lion
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Shark
hi and aslm,saya Shinjeto danada topic nk dibincangkan...kebelakngan ni duk popular kat youtube pasal video2 pelik dan seram,saya tadi tengok kat channel yt nama:Mr. Ferrante. dia ada cerita pasal satu benda kalau korang cari kat list search youtube akan keluar benda pelik...saya cuba tapi mashallah seram juga lah,korang cari kat search youtube dan tekan satu butang jer, butang berbentuk titik dan tengok apa yang keluar..dia dh macam darkweb kat youtube dan saya pelik kenapa youtube takleh delete kan? sebab youtube takleh detect logo emoji,titik atau tanda2 yang pelik..harap ada siapa2 rajin boleh ler try settlekan benda tu sekian terima kasih
Lagi seram klu tak pasang avatar.. Sila pasang avatar eh.. Ikut rules ☺️
 
Status
Not open for further replies.