Can it run Crysis?!

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
706
9,639
DragonCoin
1,028,686.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
1628246121077.png
Hello semua, aku rasa hangpa semua pernah kot na dengar slogan ni once upon a time dulu HAHA
Saje nak jog memory karat kita kot la kan lupa pa jadi dulu 😎🀣🀣

Pada tahun 2007; masa tu digelar sebagai Tahun Agung untuk Game sebab masa tu banyak game dah start nampak grafik yang memukau mata ; eye-candy and mesmerizing ! 🌟🌟

Pada masa tu; game Crysis oleh Crytek kerjasama dengan EA Software Inc. mendapat sambutan hangat. Tapi disebabkan demand graphic dia yang agak tinggi walaupun pada ketika itu graphic card terkemuka menghadapi sedikit kekangan dan FPS drop ketika main.

Baru baru ni game Crysis diperbaharui dengan Crysis Remastered selepas 13 tahun debut dan menurut Pocket-lint; RTX3080 4K pun tak dapat nak capai constant 30FPS! Bayangkan hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

--

Know Your Meme: But Can It Run Crysis
Pocket Lint: Can It Run Crysis 2007 vs 2020 Edition
PC Gamer: 10 Years Later We Can Finally Run Crysis



1628246220571-png.8525
1628246261931.png 1628246325948.png
1628246377547.png
 

Attachments

  • 1628246220571.png
    1628246220571.png
    485 KB · Views: 63

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
706
9,639
DragonCoin
1,028,686.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Cam menarik. Banyak game lama-lama aku tengah main balik sebab dulu tak sempat main.

Baru check kat Steam, Crysis ni ada dalam EA Play, boleh cuba nanti. Harap-harap lepas la dalam Proton. Sekarang tengah main Dead Space. Huhuhu.​

Aku lama dah tak sentuh game; sentuh Apex Legends je kot tu pon kawan aku bising aku tak main haha tengah tunggu Dying Light 2 je kot untuk game and Back 4 Blood

Tak try Dead Space tapi padu jugak game tu banyak kali disebut-sebut.
 
  • Like
Reactions: Falcon98

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
542
1
3,991
DragonCoin
10,100.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Aku lama dah tak sentuh game; sentuh Apex Legends je kot tu pon kawan aku bising aku tak main haha tengah tunggu Dying Light 2 je kot untuk game and Back 4 Blood

Tak try Dead Space tapi padu jugak game tu banyak kali disebut-sebut.

Dying Light aku tak larat nak main, nervous sangat. Dead Space ni pon nervous gak, kena main guna speaker baru okay skit. Padahal dulu-dulu main game horror rileks je, mungkin dah tua kot. Huhuhu.
 

nanovim

newbie
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
706
9,639
DragonCoin
1,028,686.00
Eagle
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Dying Light aku tak larat nak main, nervous sangat. Dead Space ni pon nervous gak, kena main guna speaker baru okay skit. Padahal dulu-dulu main game horror rileks je, mungkin dah tua kot. Huhuhu.
Hahaha ye ah tu Dying Light tu first night mission aku dah uninstall takut wo kena kejar semua 🀣🀣 tapi best gak ah. Outlast pon dah habis semua balun. Dead space sebab ada weapon kot rasanya
 
  • Like
Reactions: Falcon98

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,474
36,642
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,898.00
Hello semua, aku rasa hangpa semua pernah kot na dengar slogan ni once upon a time dulu HAHA
Saje nak jog memory karat kita kot la kan lupa pa jadi dulu 😎🀣🀣

Pada tahun 2007; masa tu digelar sebagai Tahun Agung untuk Game sebab masa tu banyak game dah start nampak grafik yang memukau mata ; eye-candy and mesmerizing ! 🌟🌟

Pada masa tu; game Crysis oleh Crytek kerjasama dengan EA Software Inc. mendapat sambutan hangat. Tapi disebabkan demand graphic dia yang agak tinggi walaupun pada ketika itu graphic card terkemuka menghadapi sedikit kekangan dan FPS drop ketika main.

Baru baru ni game Crysis diperbaharui dengan Crysis Remastered selepas 13 tahun debut dan menurut Pocket-lint; RTX3080 4K pun tak dapat nak capai constant 30FPS! Bayangkan hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

--

Know Your Meme: But Can It Run Crysis
Pocket Lint: Can It Run Crysis 2007 vs 2020 Edition
PC Gamer: 10 Years Later We Can Finally Run Crysis



Nice Once upon time cite kungfu dulu.. Lagu tema dia superrrrr kekeke
 
Hello semua, aku rasa hangpa semua pernah kot na dengar slogan ni once upon a time dulu HAHA
Saje nak jog memory karat kita kot la kan lupa pa jadi dulu 😎🀣🀣

Pada tahun 2007; masa tu digelar sebagai Tahun Agung untuk Game sebab masa tu banyak game dah start nampak grafik yang memukau mata ; eye-candy and mesmerizing ! 🌟🌟

Pada masa tu; game Crysis oleh Crytek kerjasama dengan EA Software Inc. mendapat sambutan hangat. Tapi disebabkan demand graphic dia yang agak tinggi walaupun pada ketika itu graphic card terkemuka menghadapi sedikit kekangan dan FPS drop ketika main.

Baru baru ni game Crysis diperbaharui dengan Crysis Remastered selepas 13 tahun debut dan menurut Pocket-lint; RTX3080 4K pun tak dapat nak capai constant 30FPS! Bayangkan hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

--

Know Your Meme: But Can It Run Crysis
Pocket Lint: Can It Run Crysis 2007 vs 2020 Edition
PC Gamer: 10 Years Later We Can Finally Run Crysis



πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
 

Mr.Chyper

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
295
1,571
Pencinta IT - Student - Learning
DragonCoin
3,051,922,528.53
Pulau Persendirian
PowerEdge R450 Rack Server
Black Dragon
Fire Red Dragon
Apple Watch Series 7
Apple TV
Hello semua, aku rasa hangpa semua pernah kot na dengar slogan ni once upon a time dulu HAHA
Saje nak jog memory karat kita kot la kan lupa pa jadi dulu 😎🀣🀣

Pada tahun 2007; masa tu digelar sebagai Tahun Agung untuk Game sebab masa tu banyak game dah start nampak grafik yang memukau mata ; eye-candy and mesmerizing ! 🌟🌟

Pada masa tu; game Crysis oleh Crytek kerjasama dengan EA Software Inc. mendapat sambutan hangat. Tapi disebabkan demand graphic dia yang agak tinggi walaupun pada ketika itu graphic card terkemuka menghadapi sedikit kekangan dan FPS drop ketika main.

Baru baru ni game Crysis diperbaharui dengan Crysis Remastered selepas 13 tahun debut dan menurut Pocket-lint; RTX3080 4K pun tak dapat nak capai constant 30FPS! Bayangkan hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

--

Know Your Meme: But Can It Run Crysis
Pocket Lint: Can It Run Crysis 2007 vs 2020 Edition
PC Gamer: 10 Years Later We Can Finally Run Crysis



L4D2 game fav zaman cc
 

GhostP4in

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jul 2021
214
581
unknown
DragonCoin
8,165.00
Eagle
Hello semua, aku rasa hangpa semua pernah kot na dengar slogan ni once upon a time dulu HAHA
Saje nak jog memory karat kita kot la kan lupa pa jadi dulu 😎🀣🀣

Pada tahun 2007; masa tu digelar sebagai Tahun Agung untuk Game sebab masa tu banyak game dah start nampak grafik yang memukau mata ; eye-candy and mesmerizing ! 🌟🌟

Pada masa tu; game Crysis oleh Crytek kerjasama dengan EA Software Inc. mendapat sambutan hangat. Tapi disebabkan demand graphic dia yang agak tinggi walaupun pada ketika itu graphic card terkemuka menghadapi sedikit kekangan dan FPS drop ketika main.

Baru baru ni game Crysis diperbaharui dengan Crysis Remastered selepas 13 tahun debut dan menurut Pocket-lint; RTX3080 4K pun tak dapat nak capai constant 30FPS! Bayangkan hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

--

Know Your Meme: But Can It Run Crysis
Pocket Lint: Can It Run Crysis 2007 vs 2020 Edition
PC Gamer: 10 Years Later We Can Finally Run Crysis



nice ...