Questions Caprice kena troll ?!?! Apa cerita sebenarnya ig live semalam?

Status
Not open for further replies.

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,469
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Summary yg sey faham la yek
1. Caprice tegur uel pasal up byk gambar bdk/ org miskin.
2. Uel x masuk kan pasal perjuangan org2 sana.
3. Cap jumpa org2 influencers, artis, cikgu dan lain2.
4. Uel x jumpa yg lain selain org miskin dan rasa mcm org2 agama kat sana.

Betul ke apo sey faham dr wassap tu?

~ daun nangka sama warnanya, bentuk lain2 😓 maaf kalau salah.
 
  • Like
Reactions: Jaring and arfzt

Ragnar Pendragon

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
598
2,677
Norway
DragonCoin
1,673,433.00
Kancil Turbo
Ancient Piranha
Ada sesiapa tahu isu Caprice & Ustaz Ebit Lew? Tak sempat nak join ig live dia semalam😅


Hi bro tuntul kicap. Sy pn ada bt thread psl ni n sy rsa sy nk delete thread tu. Hahaha sbnr nya sy mmg xska caprice sbb dia ni set btul smua. tp bla tgk pjuangan dia psl islam sy follow usaha dia. Then tba2 jd kes dia dgn ebit liew dn bbrp hal yg sy rsa dia sbnr nya dia depression n mental xstabil..
 
  • Like
Reactions: Jaring

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,469
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Hi bro tuntul kicap. Sy pn ada bt thread psl ni n sy rsa sy nk delete thread tu. Hahaha sbnr nya sy mmg xska caprice sbb dia ni set btul smua. tp bla tgk pjuangan dia psl islam sy follow usaha dia. Then tba2 jd kes dia dgn ebit liew dn bbrp hal yg sy rsa dia sbnr nya dia depression n mental xstabil..
Dah tgk live, and dah tgk apa yg berlaku, so nk cakap apa ragnar ckp tu betul sama la dgn sey x minat retis2 ini. Yg rasanya caprice tu stress x tau la sb apa.
nasib baik xsmpat buat thread..wkwkwk
ahh btw, aq nk tnya gfx team.. klu gmbr lain² tp org dlm gmbr tu sama di share, tu common kn?, (sy curious)
Media mng mcm tu fal. We always be afool for them. Rasa mcm UEL tu kena kawal dgn media pon ada gak tu.
 

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,967
DragonCoin
7,968.00
Hi bro tuntul kicap. Sy pn ada bt thread psl ni n sy rsa sy nk delete thread tu. Hahaha sbnr nya sy mmg xska caprice sbb dia ni set btul smua. tp bla tgk pjuangan dia psl islam sy follow usaha dia. Then tba2 jd kes dia dgn ebit liew dn bbrp hal yg sy rsa dia sbnr nya dia depression n mental xstabil..
Eh tkpe2.. jgn dlte.. yg tu biar utk 21th july.. yg ni psl dia buat live smlm haha.. x silp dia ada debat ngn sharnaz.. btw thnks 4 the info
 
Last edited:

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,967
DragonCoin
7,968.00
nasib baik xsmpat buat thread..wkwkwk
ahh btw, aq nk tnya gfx team.. klu gmbr lain² tp org dlm gmbr tu sama di share, tu common kn?, (sy curious)
Mksdnya mcm mna tu nul? Kurg fhm😅

Summary yg sey faham la yek
1. Caprice tegur uel pasal up byk gambar bdk/ org miskin.
2. Uel x masuk kan pasal perjuangan org2 sana.
3. Cap jumpa org2 influencers, artis, cikgu dan lain2.
4. Uel x jumpa yg lain selain org miskin dan rasa mcm org2 agama kat sana.

Betul ke apo sey faham dr wassap tu?

~ daun nangka sama warnanya, bentuk lain2 😓 maaf kalau salah.
Oh i c.. psl ni lh tctusnya ig live smlm tu kn?
 
  • Like
Reactions: Falcon98
Status
Not open for further replies.