Questions Cara detect location orang

Luqmanioi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Mar 2022
4
2
DragonCoin
4,845.00
Hi assalamualaikum.Saya nak tanya boleh ke saya belajar cara untuk mengetahui location seseorang dari no phone, instagram,facebook dan sebagainya.Klau boleh saya ingin cuba detect location pasal Niaky00t_
 

Acaptora

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Mar 2022
3
6
DragonCoin
6,285.00
Kalau detect abangluq._ agak agak bole tak tlg just nk tau kedudukan dia... dah viral pon still tak serik ni dh lama geram
 
Last edited:
  • Like
Reactions: iBoy

ShiBakuTensEi

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
850
2,555
Luc1d Dr34m
DragonCoin
2,438.00
Rumah Kampung
Villa DFM
Apple TV
Rumah sewa rm50
Apple Watch Series 7
Lamborghini Veneno
Kalau detect abangluq._ agak agak bole tak tlg just nk tau kedudukan dia... dah viral pon still tak serik ni dh lama geram
Maaf , Sebelum membuat Apa2 Komen Sila ikut rule forum ini ya, tukar profile Anda Dan membuat introduction Di https://dragonforce.io/threads/baca-perkara-asas-di-forum-dragonforce-malaysia.5336/ Dan ini Cara update avatar profile Anda sekarang!! https://dragonforce.io/threads/tutorial-cara-untuk-tukar-avatar-profile-picture.3087/ Terima kasih.
 

AlienWorm

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
10 Feb 2022
88
718
Woods sirap batuk
github.com
DragonCoin
2,650.00
iPad Pro
Ulat Gonggok Gergasi
Frost Dragon
Apple Macbook Pro 13
Thinkpad x1
Untuk track location banyak cara selain phising
Blh guna phoneinfoga
Ataupun search je osint tools bla³
phoneunfoga x silap mcm xleh nk guna link dy..tapi untuk detect location ni agak susah kalau xde reverse dari target yang berlku..so kat sini kepakaran geolocation yang memainkan peranan contoh Geolocation ..dari satu gambar kita dapat cari dia daripada area mana area mana..dari dy contact ngan member sapa kita dapat cari contact dy dan area member dy...masih newbie tapi nasihat sy..kita perbanyakkan doa sebab lebih lebih takut jatuh fitnah
 

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
3,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
phoneunfoga x silap mcm xleh nk guna link dy..tapi untuk detect location ni agak susah kalau xde reverse dari target yang berlku..so kat sini kepakaran geolocation yang memainkan peranan contoh Geolocation ..dari satu gambar kita dapat cari dia daripada area mana area mana..dari dy contact ngan member sapa kita dapat cari contact dy dan area member dy...masih newbie tapi nasihat sy..kita perbanyakkan doa sebab lebih lebih takut jatuh fitnah
Maksud kau exif ke sb gmbr yg pindah dari satu device ke device lain dia dh xde info yg ad pon size dgn format je