cerita bosan tapi boleh baca

Cactus_anerica

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Oct 2021
6
27
DragonCoin
4,456.00
pengalaman laptop saya di ambil alih from india
pada suatu hari tu saya main laptop mcm biasa tetiba annn laptop tu jd hang, dah tekan macam2 except power button tetap hang jugak then tak lama lepastu ada someone call, speak english tp slang india gitu.
pastu dia approach saya dia kata dia nak tolong betulkan laptop saya pastu saya pon ok lahh ada orang nak fix kan laptop saya ann. pastu saya ikut jelah dia suruh tekan itu ini itu ini. HAHAHAH tetibe cursor kat laptop saya tu gerak sendiri pastu dia bukak apatah saya pon lupa. saya dah gelabah saya terus pggl kawan saya yg expert pasal it suruh dia tolong .Pastu kawan saya pon bercakap ngn orang tu then tak lama lepastu dia terus force shut down laptop tu. Lepastu kawan saya terus cite yg orang tu sebenarnya hacker dan dia kata hacker tu dari India. Pastu saya terdiam sbb tu first experience saya hahahha . Selepas kejadian tu saya sangat la impress dengan hacker tu hahhahaha.

ok sampai disini sahaja, sorry ye jalan cerita tak teratur sbb benda dah lama so lupa2 sikit ok bye
 

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
pengalaman laptop saya di ambil alih from india
pada suatu hari tu saya main laptop mcm biasa tetiba annn laptop tu jd hang, dah tekan macam2 except power button tetap hang jugak then tak lama lepastu ada someone call, speak english tp slang india gitu.
pastu dia approach saya dia kata dia nak tolong betulkan laptop saya pastu saya pon ok lahh ada orang nak fix kan laptop saya ann. pastu saya ikut jelah dia suruh tekan itu ini itu ini. HAHAHAH tetibe cursor kat laptop saya tu gerak sendiri pastu dia bukak apatah saya pon lupa. saya dah gelabah saya terus pggl kawan saya yg expert pasal it suruh dia tolong .Pastu kawan saya pon bercakap ngn orang tu then tak lama lepastu dia terus force shut down laptop tu. Lepastu kawan saya terus cite yg orang tu sebenarnya hacker dan dia kata hacker tu dari India. Pastu saya terdiam sbb tu first experience saya hahahha . Selepas kejadian tu saya sangat la impress dengan hacker tu hahhahaha.

ok sampai disini sahaja, sorry ye jalan cerita tak teratur sbb benda dah lama so lupa2 sikit ok bye
dekat YT ada hacker hack smammer delete database guna metode ni
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,486
5,206
21
DragonCoin
5,660.00
pengalaman laptop saya di ambil alih from india
pada suatu hari tu saya main laptop mcm biasa tetiba annn laptop tu jd hang, dah tekan macam2 except power button tetap hang jugak then tak lama lepastu ada someone call, speak english tp slang india gitu.
pastu dia approach saya dia kata dia nak tolong betulkan laptop saya pastu saya pon ok lahh ada orang nak fix kan laptop saya ann. pastu saya ikut jelah dia suruh tekan itu ini itu ini. HAHAHAH tetibe cursor kat laptop saya tu gerak sendiri pastu dia bukak apatah saya pon lupa. saya dah gelabah saya terus pggl kawan saya yg expert pasal it suruh dia tolong .Pastu kawan saya pon bercakap ngn orang tu then tak lama lepastu dia terus force shut down laptop tu. Lepastu kawan saya terus cite yg orang tu sebenarnya hacker dan dia kata hacker tu dari India. Pastu saya terdiam sbb tu first experience saya hahahha . Selepas kejadian tu saya sangat la impress dengan hacker tu hahhahaha.

ok sampai disini sahaja, sorry ye jalan cerita tak teratur sbb benda dah lama so lupa2 sikit ok bye
dia call nak fix laptop ...aku baca pun pelik haha, tak fikir dulu terus ikut step dia bagi.. lepas ni hati hati lah✨
dekat YT ada hacker hack smammer delete database guna metode ni
sekali salah orang lah HAHAHA.... lawak betul
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
pengalaman laptop saya di ambil alih from india
pada suatu hari tu saya main laptop mcm biasa tetiba annn laptop tu jd hang, dah tekan macam2 except power button tetap hang jugak then tak lama lepastu ada someone call, speak english tp slang india gitu.
pastu dia approach saya dia kata dia nak tolong betulkan laptop saya pastu saya pon ok lahh ada orang nak fix kan laptop saya ann. pastu saya ikut jelah dia suruh tekan itu ini itu ini. HAHAHAH tetibe cursor kat laptop saya tu gerak sendiri pastu dia bukak apatah saya pon lupa. saya dah gelabah saya terus pggl kawan saya yg expert pasal it suruh dia tolong .Pastu kawan saya pon bercakap ngn orang tu then tak lama lepastu dia terus force shut down laptop tu. Lepastu kawan saya terus cite yg orang tu sebenarnya hacker dan dia kata hacker tu dari India. Pastu saya terdiam sbb tu first experience saya hahahha . Selepas kejadian tu saya sangat la impress dengan hacker tu hahhahaha.

ok sampai disini sahaja, sorry ye jalan cerita tak teratur sbb benda dah lama so lupa2 sikit ok bye
waahhh hahah mesti klu lps tu laptop hang auto jadi mcm trauma kn HAHAHA