Information Channel X I Radio DFM Schedule V2.1 ( Emergency Schedule)

Show informational about something

adakah anda puas hati dengan perubahan ini


  • Total voters
    6
  • Poll closed .

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
Channel X I Radio DFM Schedule V2.1
masa akan set automatically satu jam tiga puluh minit bedasarkan request yang banyak akan limit cuma 10 request dalam satu masa.


Peraturan Set DJ X

  • Keep it PG kalau ada sikit sikit agaknya boleh diterima lagi kot
  • cuma boleh request satu lagu dalam satu masa, jika ada band atau lagu yang sama limitkan untuk 2 sahaja
  • Request yang banyak akan dikecilkan untuk save memory
  • Personal Pergaduhan atau tak puashati sengaja buat onar DFM bawang ke auto report.
  • Tiada banning akan berlaku lagu annoying pun kita main tu lah channel x je berani main lagu gile2 tapi kesian ah bebudak yang support kena fikir ngan dorang jadi keep on pg.

Monday - 12.00 PM /1.00PMEXTEND 20 Minit (Limit 10 Lagu)
Tuesday - 12.00PM /1.00PMExtend 20 Minit
Wedsenday - 12.00PM/1.00 PM Tiada Extended Time
Thursday - 12.00/1.00PM (last minit change)Tiada Extended time
Friday - 12.00/1.00PM Extend 10 Minit

Wildcard Genre Days ( Audio Rumble Event)
Tuesday
Wednesday

Metalcard Genre (Main)
Thursday

Perubahan masa mengikut keputusan DJ sendiri
Selewat Pukul 11-12-1 dan 2 ( Emergency Re - schedule)

off season (VGR LIVESTREAM YT)


Saturday ( OFF DAY )VGR Season started
Sunday ( Offday )VGR Season started

Special interview akan ditolak ke masa masa tertentu jika ada... mohon maaf atas segala kesulitan yang berlaku sebab nak beri laluan kepada dj baru kita.
 
Last edited: