Closed Dapat kerja IT / Cybersecurity tanpa Degree ?

T3lurG0rengs

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jan 2022
6
10
DragonCoin
6,207.00
Oyen The Arrogant Cat
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada warga DFM,

Saya nak tanya ada tak dalam forum ni, dapat kerja dalam bidang IT / Cybersecurity tanpa Degree. Contohnya dengan ada Certification lain macam Comptia.

Terima kasih.
 
  • Like
Reactions: Adam01

kruskalwalis

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Oct 2021
261
3,620
DragonCoin
2,019,673.00
Black Dragon
Ancient Dragon
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Dragon Nest (드래곤네스트)
helo saya dah buat thread pasal ni boleh check situ dulu sebelum buat thread soalan. @Aiman


Kalau boleh ada degree dalam bidang berkaitan, the better, tapi if tak ada, boleh ambil extra sijil macam dekat thread saya tu. Atau bergiat aktif dalam Tryhackme, hackthebox, hackerOne, bug bounty programs, certificates, active github, connect di LinkedIn