Data Sex Scammer (perempuan)

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
photo_2021-10-26_17-17-23.jpg photo_2021-10-26_17-15-05.jpg photo_2021-10-26_17-20-22.jpg

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
 
Last edited:

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
betul ke scammer tu perempuan??maybe laki menyamar jadi perempuan
Ofkos skamer jenis ni Laki2... Apa pun terbaik dpt detail skamer..
maybe yee maybe tak sbb mangsa katanya dia tu girl.. tapi ada jgk chances dia menyamar tapi scammer tu ugut mangsa utk melakukan benda yang tidak senonoh .. kalau tak dia akn viralkan gambar mangsa.. scammer tak demand duit or apa ii .. tu sya pun pelik
 

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
View attachment 14553 View attachment 14554 View attachment 14555

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
gilo ii boy
btw memang scammer ni duk kat lrt ke
 
  • Like
Reactions: aisy_alam

ZUL

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
4 Jun 2021
447
4,683
BUKIT CABANG
www.google.com
DragonCoin
172,252,571.00
Tart Nenas
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Black Dragon
Eagle
Pulau Persendirian
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
View attachment 14553 View attachment 14554 View attachment 14555

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
Diam² berisi KAU terbaik semoga kita semua amik pengajaran
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
gilo ii boy
btw memang scammer ni duk kat lrt ke
tu yg petang punya ... patut aq kena try cht dia malam sbb baru dia ada kt umah maybe ...aq un x fikir benda tu ''.'' tu la aq ckp current location
Hmm..
Dalam kes ini, banyak mangsa kena tetapi kebanyakan tidak cuba untuk demand duit dengan cepat.
Long term social engineering maybe.
maybe sbb dia kumpul gbr byk ii and nk try demand dia ..sbb ramai kabo dia laki tapi mangsa cakap yang dia tu girl .. maybe dia voice mangsa guna voice changer ..
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Mantap sekali Boyy
hehe hi lala
wuuu mantap
uhuu sifarr
hehe
pergh boyyy bukan kaleng ii leak dia. Bagus ii
uhuu annie
Diam² berisi KAU terbaik semoga kita semua amik pengajaran
uhuuu baik zul
mantap.. apa cara yg digunakan utk dpt details mangsa ni? cuba kongsikan
saya guna link ngrok je .. and social engineering scammer tu ..once dh dpt ip saya guna dc and ipgeolocation utk dptkn current location scammer tu ... Memang simple semua boleh buat ..nanti saya try buat tutorial
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Persoalan nya disini, kenapa percaya terlalu cepat dengan manusia jenis cenni? Aku bukan apa, kalau diajak buat benda pelik2 or disuruh buat benda pelik2 yang tak logik di akal, dah boleh dah terus ban, block or something like that. Kenapa terus melayan? Kenapa tak terus block? Dunia IT sekarang tak boleh dipercayai.

Minta maaf kalau kata-kata aku ni buat pihak lain terasa hati.
 

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
View attachment 14553 View attachment 14554 View attachment 14555

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
Padu Boy 🤩
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
View attachment 14553 View attachment 14554 View attachment 14555

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
mantap lilboy...🧐🧐
 

nizyyy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Sep 2021
15
69
DragonCoin
9,100.00
Selamat Petang Forumers DFM sejak akhir - akhir ini semakin meningkat kes sex scam seperti ugut orang dengan menggunakan gambar aib nya dan baru - baru ini kawan baik saya sendiri telah menjadi mangsa.Saya sebagai seorang kawan baik dia telah mengambil langkah untuk mencari sex scamer tersebut dan saya mendapat beberapa maklumat scammer tersebut.Dua orang telah menjadi mangsa

nama scammer : Waniey / wani
nombor telephone : 0192489550
nama telegram : @sitinurhawani93

Maklumat lain
Target: 183.171.27.166
IP: 183.171.27.166
ASN: AS10030 Celcom Axiata Berhad
City: Kuala Lumpur
Country: Malaysia
Country Code: MY
ISP: Celcom Axiata Berhad
Latitude: 3.1427
Longtitude: 101.6951
Organization: Celcom Axiata Berhad
Region Code: 14
Region Name: Kuala Lumpur
Timezone: Asia/Kuala_Lumpur
Zip Code: 50000
Google Maps: http://www.google.com/maps/place/3.1427,101.6951/@3.1427,101.6951,16z
Browser Chrome Mobile (85.0.4183.127)
Operating System Android 8.0.0
Device Samsung Galaxy J4
User Agent Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.0.0; SM-J400F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.127 Mobile Safari/537.36
Referring URL android-app://org.telegram.messenger/



Bukti Ugutan
View attachment 14553 View attachment 14554 View attachment 14555

ada lagi tapi tak dapat post dekat sini kerana privacy mangsa

tarikh kejadian : 18 october

SAYA POST DISINI SUPAYA KORANG SEMUA BERHATI - HATI DENGAN SCAMMER TERSEBUT

sekian dari LilBoyy
Mcm mana dpt IP Address? Tlg ajar sikit abg...please
 
  • Like
Reactions: M4LiQU3