Delete files drpd device lain secara jarak jauh

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
Assalamualaikum and hi. Sy masih baru dalam ni, dan tujuan sy adalah nak bertanyakan tentang boleh ke kita burn or buat sesuatu terhadap sesuatu file dalam device pihak lain tu hilang, tak boleh buka, or crash forever and tak boleh retrieve semula? Sebab sy ada task yg saya nak offer pada sorang hacker ni, tapi charges dia agak tinggi dan sy takut kena scam. Duit hilang, kerja tak jalan :’) harap dapat pencerahan drpd anda yg berada dalam group ni dan pihak DFM sendiri . Terima kasih . I really appreciate it guys
 
  • Like
Reactions: Jeassy

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalamualaikum and hi. Sy masih baru dalam ni, dan tujuan sy adalah nak bertanyakan tentang boleh ke kita burn or buat sesuatu terhadap sesuatu file dalam device pihak lain tu hilang, tak boleh buka, or crash forever and tak boleh retrieve semula? Sebab sy ada task yg saya nak offer pada sorang hacker ni, tapi charges dia agak tinggi dan sy takut kena scam. Duit hilang, kerja tak jalan :’) harap dapat pencerahan drpd anda yg berada dalam group ni dan pihak DFM sendiri . Terima kasih . I really appreciate it guys
wasalam , semoga dipermudahkan urusan tuan . fon awek ke ?
 

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
wasalam , semoga dipermudahkan urusan tuan . fon awek ke ?
Terima kasih. Bukan nak delete files from phone sy, tapi delete files from computer, laptop or hard drive orang yg berada di tempat lain. Possible ke?
 
  • Like
Reactions: mrendX

irzfan

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
182
209
Kuantan, Pahang
fanxn.000webhostapp.com
DragonCoin
4,135.00
wslm, benda ni boleh dilakukan dgn menggunakan teknik RAT bila dah masuk kat dalam device tu kita boleh buat apa apa je example install malware delete files. Kalau bab hire hacker tu agak berisiko takut kena scam 😅
Assalamualaikum and hi. Sy masih baru dalam ni, dan tujuan sy adalah nak bertanyakan tentang boleh ke kita burn or buat sesuatu terhadap sesuatu file dalam device pihak lain tu hilang, tak boleh buka, or crash forever and tak boleh retrieve semula? Sebab sy ada task yg saya nak offer pada sorang hacker ni, tapi charges dia agak tinggi dan sy takut kena scam. Duit hilang, kerja tak jalan :’) harap dapat pencerahan drpd anda yg berada dalam group ni dan pihak DFM sendiri . Terima kasih . I really appreciate it guys
 
  • Like
Reactions: 0xfffffffffff

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
wslm, benda ni boleh dilakukan dgn menggunakan teknik RAT bila dah masuk kat dalam device tu kita boleh buat apa apa je example install malware delete files. Kalau bab hire hacker tu agak berisiko takut kena scam 😅
Thats why sy refer dalam forum ni dulu. Forum luar negara risau kena scam. Sy mengharapkan pihak DFM ada any suggestion yg mungkin dapat bantu
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Terima kasih. Bukan nak delete files from phone sy, tapi delete files from computer, laptop or hard drive orang yg berada di tempat lain. Possible ke?
ambil situasi suasana pejabat . dalam satu2 syarikat yg besar , akan diujudkan bahagian IT . so boses2 ni akan suruh bahagian it ni pantau setiap2 pc yg ada bagi tujuan tiada salahguna ( hamster,faketaxi ) . sebagai contoh diorg akan pasang sofware yg boleh kawal dari jarak jauh ( WinVnc ) . boleh set . so dia boleh remote dari jauh .

yg tuan punya kes ni , pc sapa yg diterjah tu ? jgn kita salahguna plak .
 

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
ambil situasi suasana pejabat . dalam satu2 syarikat yg besar , akan diujudkan bahagian IT . so boses2 ni akan suruh bahagian it ni pantau setiap2 pc yg ada bagi tujuan tiada salahguna ( hamster,faketaxi ) . sebagai contoh diorg akan pasang sofware yg boleh kawal dari jarak jauh ( WinVnc ) . boleh set . so dia boleh remote dari jauh .

yg tuan punya kes ni , pc sapa yg diterjah tu ? jgn kita salahguna plak .
jangan risau. Dalam case sy ni, sy yg teraniaya
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
W
Assalamualaikum and hi. Sy masih baru dalam ni, dan tujuan sy adalah nak bertanyakan tentang boleh ke kita burn or buat sesuatu terhadap sesuatu file dalam device pihak lain tu hilang, tak boleh buka, or crash forever and tak boleh retrieve semula? Sebab sy ada task yg saya nak offer pada sorang hacker ni, tapi charges dia agak tinggi dan sy takut kena scam. Duit hilang, kerja tak jalan :’) harap dapat pencerahan drpd anda yg berada dalam group ni dan pihak DFM sendiri . Terima kasih . I really appreciate it guys
Waalaikumsalam. Kita tunggu pakar masuk komen nanti. Ada kot caranya mungkin boleh buat secara remote
 

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
ambil situasi suasana pejabat . dalam satu2 syarikat yg besar , akan diujudkan bahagian IT . so boses2 ni akan suruh bahagian it ni pantau setiap2 pc yg ada bagi tujuan tiada salahguna ( hamster,faketaxi ) . sebagai contoh diorg akan pasang sofware yg boleh kawal dari jarak jauh ( WinVnc ) . boleh set . so dia boleh remote dari jauh .

yg tuan punya kes ni , pc sapa yg diterjah tu ? jgn kita salahguna plak .
Possible dengan cara
KeyLogger
Saya nak cari siapa yg berpotensi untuk sy hire untuk tugas ni
 

aJay

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
12
5
DragonCoin
0.00
W

Waalaikumsalam. Kita tunggu pakar masuk komen nanti. Ada kot caranya mungkin boleh buat secara remote
Insyaallah ma man. Sy mengharapkan benda yg sama. Selagi tak selesai masalah ni, focus sy lari untuk setiap kerja sy