Doakan Saya Berjaya Dalam Hidup

Farisz14

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jan 2022
10
19
DragonCoin
5,115.00
Assalamualaikum kawan2, nak luahkan sedikit kesedihan saya...saya sekarang dah umur 20 tahun dan masih lagi belum ada ambil sijil SPM atas sebab2 tertentu dengan kesihatan mental saya...saya memang dari kecik sangat berminat berkaitan IT semenjak abah saya bagi saya Ipad 2 yang dia dapat dari office dia..time tu saya start belajar jailbreak dari youtube..dan saya jugak belajar cara nak root android..saya tahu itu just basic semua orang tahu tetapi pengalaman yg saya sangat hargai untuk diri saya..di sekolah rendah saya ada seorang kawan saja yang tahu tentang dunia teknologi..saya ingat lagi saya main club penguin dengan dia 😀 it's all in the past now..
saya nak bercerita pengalaman saya time sekolah menengah tapi saya masih lagi trauma dengan apa yg jadi kat saya time tu..tapi macam kawan2 faham..bila mana saya bercerita pasal kesihatan mental saya..saya cuma berharap saya boleh hadapi semua tu dengan tenang..bila fikir pasal kerjaya saya masih fikir 100 kali..tapi alhamdulillah saya masih ada parents yang sokong saya apa2 dalam decision saya buat..mungkin bulan 4 atau 5 ni saya akan ambil SPM persendirian..jujur saya cakap dah 2 kali saya cuba ambik SPM tapi 2 kali tu saya tak sempat ambil SPM..bila cakap masalah kesihatan mental ni..kawan2 faham2 jela dia nak datang bila2 pun kita tak tahu..alhamdulilah saya dah 9 tahun dibawah seorang doktor psikiatri..memang sangat pahit pengalaman sekolah menengah saya..tapi itu semua dah lepas..saya hanya perlu fokus untuk apa yang saya perlu lakukan untuk masa sekarang dan yang akan datang
..maaf jika thread saya ini tiada kaitan dengan diskusi disini..saya cuma minta doakan saya berjaya dalam hidup saja :)

 

Kir0Sploit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
294
1,908
127.0.0.1
DragonCoin
5,925,422.00
Semi D
Ducati Panigale V4 R
Apple TV
Oyen The Arrogant Cat
Assalamualaikum kawan2, nak luahkan sedikit kesedihan saya...saya sekarang dah umur 20 tahun dan masih lagi belum ada ambil sijil SPM atas sebab2 tertentu dengan kesihatan mental saya...saya memang dari kecik sangat berminat berkaitan IT semenjak abah saya bagi saya Ipad 2 yang dia dapat dari office dia..time tu saya start belajar jailbreak dari youtube..dan saya jugak belajar cara nak root android..saya tahu itu just basic semua orang tahu tetapi pengalaman yg saya sangat hargai untuk diri saya..di sekolah rendah saya ada seorang kawan saja yang tahu tentang dunia teknologi..saya ingat lagi saya main club penguin dengan dia 😀 it's all in the past now..
saya nak bercerita pengalaman saya time sekolah menengah tapi saya masih lagi trauma dengan apa yg jadi kat saya time tu..tapi macam kawan2 faham..bila mana saya bercerita pasal kesihatan mental saya..saya cuma berharap saya boleh hadapi semua tu dengan tenang..bila fikir pasal kerjaya saya masih fikir 100 kali..tapi alhamdulillah saya masih ada parents yang sokong saya apa2 dalam decision saya buat..mungkin bulan 4 atau 5 ni saya akan ambil SPM persendirian..jujur saya cakap dah 2 kali saya cuba ambik SPM tapi 2 kali tu saya tak sempat ambil SPM..bila cakap masalah kesihatan mental ni..kawan2 faham2 jela dia nak datang bila2 pun kita tak tahu..alhamdulilah saya dah 9 tahun dibawah seorang doktor psikiatri..memang sangat pahit pengalaman sekolah menengah saya..tapi itu semua dah lepas..saya hanya perlu fokus untuk apa yang saya perlu lakukan untuk masa sekarang dan yang akan datang
..maaf jika thread saya ini tiada kaitan dengan diskusi disini..saya cuma minta doakan saya berjaya dalam hidup saja :)

Waalaikumsalam wrt. Saya doakan yg terbaik buat anda, If anyone can overcome this, it’s you. 👍
 

acoustica

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
10 Jul 2021
1,107
1,339
127.0.0.1
DragonCoin
104,200.00
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Smart Stereo Headset SM0087
Thinkpad x1
iPad Pro
Apple Watch Series 7
Apple TV
Assalamualaikum kawan2, nak luahkan sedikit kesedihan saya...saya sekarang dah umur 20 tahun dan masih lagi belum ada ambil sijil SPM atas sebab2 tertentu dengan kesihatan mental saya...saya memang dari kecik sangat berminat berkaitan IT semenjak abah saya bagi saya Ipad 2 yang dia dapat dari office dia..time tu saya start belajar jailbreak dari youtube..dan saya jugak belajar cara nak root android..saya tahu itu just basic semua orang tahu tetapi pengalaman yg saya sangat hargai untuk diri saya..di sekolah rendah saya ada seorang kawan saja yang tahu tentang dunia teknologi..saya ingat lagi saya main club penguin dengan dia 😀 it's all in the past now..
saya nak bercerita pengalaman saya time sekolah menengah tapi saya masih lagi trauma dengan apa yg jadi kat saya time tu..tapi macam kawan2 faham..bila mana saya bercerita pasal kesihatan mental saya..saya cuma berharap saya boleh hadapi semua tu dengan tenang..bila fikir pasal kerjaya saya masih fikir 100 kali..tapi alhamdulillah saya masih ada parents yang sokong saya apa2 dalam decision saya buat..mungkin bulan 4 atau 5 ni saya akan ambil SPM persendirian..jujur saya cakap dah 2 kali saya cuba ambik SPM tapi 2 kali tu saya tak sempat ambil SPM..bila cakap masalah kesihatan mental ni..kawan2 faham2 jela dia nak datang bila2 pun kita tak tahu..alhamdulilah saya dah 9 tahun dibawah seorang doktor psikiatri..memang sangat pahit pengalaman sekolah menengah saya..tapi itu semua dah lepas..saya hanya perlu fokus untuk apa yang saya perlu lakukan untuk masa sekarang dan yang akan datang
..maaf jika thread saya ini tiada kaitan dengan diskusi disini..saya cuma minta doakan saya berjaya dalam hidup saja :)

Waalaikumussalam...

Semoga dipermudahkan segala urusan & dimurahkan rezeki :) Ujian untuk setiap orang berbeza, jalani dengan tabah ;) Bak kata Ukays - Pahit akan manis akhirnya.
 

Noxa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jun 2021
2
10
DragonCoin
7,315.00
Waalaikumsalam..Semoga dipermudahkan segala urusan & sentiasa dalam lindungan Allah S.W.T 🤲 Yang penting mesti yakin dgn setiap usaha yang dilakukan💪Semua yang berlaku tentu ada hikmahnya :D