Information DragonForce (DFM) DIHINA!!!!!!!!!

Show informational about something

Lutfi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Aug 2021
89
494
22
selangor darul ehsan
DragonCoin
1,461,109.00
Semperit
Tart Cadbury [ LIMITED ]
Frost Dragon
Black Dragon
Shark
Angry Lion
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

Screenshot (332).png
Screenshot (333).png
 
Last edited:

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
1) Terima kasih sebab bekap DragonForce Malaysia.

2) Boleh senaraikan akaun YouTube dorang yang buat tu?

3) Biarkan jela apa yang dorang nak cakap, awak dah bagitau apa yang patut. Nanti dorang senyap la tu. But if next video Alep diorang buat macam tu lagi, eheeeeee ....

Btw Terima kasih bebanyak sebab backup DragonForce Malaysia.
 

Lutfi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Aug 2021
89
494
22
selangor darul ehsan
DragonCoin
1,461,109.00
Semperit
Tart Cadbury [ LIMITED ]
Frost Dragon
Black Dragon
Shark
Angry Lion
1) Terima kasih sebab bekap DragonForce Malaysia.

2) Boleh senaraikan akaun YouTube dorang yang buat tu?

3) Biarkan jela apa yang dorang nak cakap, awak dah bagitau apa yang patut. Nanti dorang senyap la tu. But if next video Alep diorang buat macam tu lagi, eheeeeee ....

Btw Terima kasih bebanyak sebab backup DragonForce Malaysia.

v꧁꧁Shaz Z꧂꧂シCYBERKOV

channel youtube

dia sorang yang beria yang lain x
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,457
36,611
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,454.00
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
Hi terima kasih atas perihatin , masyarakat harus paham etika hack , tindakan undang2 dan hal2 berbangkit , jika mereka berbicara macam2 nasihat baik2 ... semoga terus sampaikan info3 menarik .

Jangan layan je mulut puaka toksik .. lagi layan lagi dia menunjukan kebodohan nya
 
Last edited:

AppleMango

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
174
493
rumah sendiri
DragonCoin
3,916.00
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Shiba Inu The Silly
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
takpe...nak berdebat dengan yang kurang ilmu memang susah bang....
 

Sam001

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Sep 2021
53
215
Bumi
vt.tiktok.com
DragonCoin
13,371.00
Ulat Gonggok Gergasi
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
Berbuat baik sajalah dan biarkan mereka yang menerima kebaikanmu yang mengingatnya.
 

Fatallerror89

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
2 Jun 2021
108
514
tidak di ketahui
masih.belum.fikir.com
DragonCoin
6,875.00
Ancient Piranha
Oyen The Arrogant Cat
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
Bdk tu klau ak dh hempuk..mau menggelupur nyawa dye kang..
#pinjamayatnenek
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
Waalaikumusalam,, terima kasih kerana menyokong dan mempertahankan nama DragonForce dan tahniah juga anda respon dengan penuh beradab kepada komen tersebut. We are what we said. Anggap saja mereka belum tahu apa matlamat dan tujuan DFM. Jadi teruskan share perkara² baik 🌼✨
 

UncleBawang

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
31
195
DragonCoin
12,015.00
Lol dia tak tahu
mydeface:abg jaring
DDosTool:abg waitercinta
Byk lg kot cuma sy yg x tau tp sy mengaku mmg org ii join dfm ni mmg org hebat ii belaka bukan tora tora ye

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA

saya nak beritahu yang ade seorang hamba allah ni dia hina dfm,katanya dfm x boleh pakai.Saya lihat komen ini di dalam sebuah channel yang bernama @Alep Whitehat di bahagian community, abang alep ade post suruh fans abang alep untuk report fake page.Saya perasan ade lagi sorang hamba allah ni kata "asal nak report, hack je lah kan hacker haha" dan saya pun reply secara lembut "
Hacker dfm x nak hack sesuka hati,sebab bukan target mereka,kalau scammer scammer ni report je takyah hack hack,target dfm cuma website israel dan membela palastine" dan saya nampak, comment yang mengatakan "dfm tk leh pakai" dan saya pun tegurlah yang comment tu untuk jaga mulut dia,dan dia fitnah dfm menggunakan(copy/paste) script dari google dan meletakkan nama dfm di dalam script tu sebagai tanda dfm lah yang buat script itu, tapi bagi saya script itu memang di buat oleh ahli dfm sendiri....dfm...kasi paham, dia belum kenal sape dfm,

View attachment 22472
View attachment 22473 spoiler
 

Lutfi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Aug 2021
89
494
22
selangor darul ehsan
DragonCoin
1,461,109.00
Semperit
Tart Cadbury [ LIMITED ]
Frost Dragon
Black Dragon
Shark
Angry Lion
hehe
Sape yang deface ni , and apa tujuan dia, orang buat website pakai duit uhh , jgn depes sesuka hati tanpa sebab yang bagus ,
Kalau website israel lantak lah nk buat rosak , kita beri peringatan kt israel
,defacement ni dah kena delete ...
hehe takpe tak rosak, saya tak bantai index un for fun :3