[DRINKS] Air GreenTea

faeyyxyi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jul 2021
189
2,238
private party
DragonCoin
5,767,724.00
Rumah Panjang
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

photo_2021-09-22_23-56-02.jpg

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
 

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

View attachment 13039

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
😍😍😍 Nakkkk...
Okay da order greentea d shoppe nnt smp sa bt ikut resepi @faeyyxyi hihi..
Simple n senang je nak bt.. Naissss faey.. 👍👍
@scarlet jom p umah @faeyyxyi
 
  • Love
  • Like
Reactions: faeyyxyi and Jaring

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

View attachment 13039

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
Sedapnye nak cikit... Sama ayat @xrrxiy pule
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

View attachment 13039

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
Wow menyelarakan 😋
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

faeyyxyi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jul 2021
189
2,238
private party
DragonCoin
5,767,724.00
Rumah Panjang

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

View attachment 13039

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
Mantop I like heheehehehhe🔥✨✌️
 
  • Heart
Reactions: faeyyxyi

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Okay memandangkan ni dah tengah malam en aku bosan so aku pigila buat airr kat dapur. Ni haa nahh aku share sikit cara cara nak buat air greentea ni huhuu.

BAHAN-BAHAN :
  • Serbuk greentea
  • Susu pekat
  • Susu dutch lady
CARA-CARA :

  1. Letakkan satu sudu kecil serbuk greentea. Gaulkan sekali susu pekat dengan air panas.
  2. Akhir sekali letakla susu dutch lady dengan ais.

View attachment 13039

Ais tu korang boleh letak banyak mana korang nak la erj. Ni aku letak ais sikit ja sebab dah tengah malam kang batuk nanti.


BUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG HEKHEK
Tq,,,nice recipe 👍
 
  • Love
Reactions: faeyyxyi