Open "Facebook Banned Me for Life Because I Help People Use It Less"

dev_sda2

DFM Guru
DFM Guru
LV
0
 
6 Jun 2021
941
8,979
neo64yt@cheap-potato
neo64yt.codeberg.page
DragonCoin
693,767.00
Fire Red Dragon
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Myvi
Android
Proton Saga first generation
Eagle
Assalamualaikum. Post ni pendek je sebab saya guna phone, tak selesa nak menulis panjang-panjang. Saya nak tanya apa pendapat anda pasal artikel yang saya jumpa pagi tadi:


TL;DR: Facebook jatuhkan browser extension yang cuba untuk tolong pengguna kurangkan ketagihan Facebook dan menyahaktifkan akaun Facebook pembangun extension tersebut seumur hidup.

Boleh tulis apa pendapat anda di bawah.
 

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
537
1
3,980
DragonCoin
9,780.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Harap forum DF tak terkena tempias. Sejak aku register kat sini, dah kurang sangat aku bukak FB.

Kalau dulu, unlock phone je, terus bukak FB. Tapi sekarang, Safari app pertama yang aku bukak. Huhuhu.

Jom kurangkan guna FB, biar dia jadi another Friendster dan MySpace. 😈
 

und3rw0rld

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
8 Jun 2021
663
4,125
Alam bawah siber
DragonCoin
2,154,446.00
Lamborghini Sian
Eagle
Frost Dragon
Ducati Panigale V4 R
Harap forum DF tak terkena tempias. Sejak aku register kat sini, dah kurang sangat aku bukak FB.

Kalau dulu, unlock phone je, terus bukak FB. Tapi sekarang, Safari app pertama yang aku bukak. Huhuhu.

Jom kurangkan guna FB, biar dia jadi another Friendster dan MySpace. 😈
UP ! Samalah kita. Sejak ada forum ni dah tak kenal lagi medsos lain.
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
Assalamualaikum. Post ni pendek je sebab saya guna phone, tak selesa nak menulis panjang-panjang. Saya nak tanya apa pendapat anda pasal artikel yang saya jumpa pagi tadi:


TL;DR: Facebook jatuhkan browser extension yang cuba untuk tolong pengguna kurangkan ketagihan Facebook dan menyahaktifkan akaun Facebook pembangun extension tersebut seumur hidup.

Boleh tulis apa pendapat anda di bawah.
saya dh jrg bukak fb sbb nmpk x penting sangat..and saya jrg jugak on forum..😭ni pun sbb nk mining je..
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Assalamualaikum. Post ni pendek je sebab saya guna phone, tak selesa nak menulis panjang-panjang. Saya nak tanya apa pendapat anda pasal artikel yang saya jumpa pagi tadi:


TL;DR: Facebook jatuhkan browser extension yang cuba untuk tolong pengguna kurangkan ketagihan Facebook dan menyahaktifkan akaun Facebook pembangun extension tersebut seumur hidup.

Boleh tulis apa pendapat anda di bawah.
Sey dibanned sb....human right and freedom....shame on you fckbook
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Harap forum DF tak terkena tempias. Sejak aku register kat sini, dah kurang sangat aku bukak FB.

Kalau dulu, unlock phone je, terus bukak FB. Tapi sekarang, Safari app pertama yang aku bukak. Huhuhu.

Jom kurangkan guna FB, biar dia jadi another Friendster dan MySpace. 😈
Dl sey pakai Hi5 dgn myspace. Pastu stdy lama dah out dr socmed. Tp x tau pulak yg myspace pon sama mcm fb. Suka sb leh edit page jek 😂