Facebook saya kene hack😭😭

VeRGilL

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
3 Sep 2021
7
4
DragonCoin
4,000.00
Assalammualaikum dan dalam sejahtera.. Saya nak mintak tolong😢facebook saya kene hack dan saya dh buat backup tpi tak dapat jugak sbb die tukar email die dkat facebook saya... Saya mintak tolong sngat sngat sbb die jual barang guna fb saya saya takut die scammer dan name saya die tak tukar 😢😢 saya ade bagi sedikit upah klau ada yg sudi 😢😢 gmbar tu bukti yg die buat ads lps tu code untuk aa saya tak tau...huhuhuhuhu saya berterima kasih sngat sngat yg sudi
 

Attachments

  • IMG-20210906-WA0015.jpg
    IMG-20210906-WA0015.jpg
    41.3 KB · Views: 39
  • IMG-20210906-WA0016.jpg
    IMG-20210906-WA0016.jpg
    30.7 KB · Views: 39
  • IMG-20210906-WA0017.jpg
    IMG-20210906-WA0017.jpg
    61.7 KB · Views: 39

PAI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
72
83
DragonCoin
9,315.00
Assalammualaikum dan dalam sejahtera.. Saya nak mintak tolong😢facebook saya kene hack dan saya dh buat backup tpi tak dapat jugak sbb die tukar email die dkat facebook saya... Saya mintak tolong sngat sngat sbb die jual barang guna fb saya saya takut die scammer dan name saya die tak tukar 😢😢 saya ade bagi sedikit upah klau ada yg sudi 😢😢 gmbar tu bukti yg die buat ads lps tu code untuk aa saya tak tau...huhuhuhuhu saya berterima kasih sngat sngat yg sudi
Waalaikumussalam Allahu... Nanti ada pakar DTG...
 

VeRGilL

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
3 Sep 2021
7
4
DragonCoin
4,000.00
Ermm tak sempat sbb mmng time tu hati dh tak sedap hati nak tngk fb tau tau password kene resit 5 minit lalu ermm
 

muhdfai

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Sep 2021
1
0
DragonCoin
4,000.00
Assalammualaikum dan dalam sejahtera.. Saya nak mintak tolong😢facebook saya kene hack dan saya dh buat backup tpi tak dapat jugak sbb die tukar email die dkat facebook saya... Saya mintak tolong sngat sngat sbb die jual barang guna fb saya saya takut die scammer dan name saya die tak tukar 😢😢 saya ade bagi sedikit upah klau ada yg sudi 😢😢 gmbar tu bukti yg die buat ads lps tu code untuk aa saya tak tau...huhuhuhuhu saya berterima kasih sngat sngat yg sudi
Bos, saya ada dapat emel sama yg mercadopago (color biru) bahasa sepanyol tu dalam 2 hari lepas tapi saya tak buat apa2 pun la. Boleh saya tau apa bos buat dekat emel tu sampai kena hack? Bos ada reply emel tu ke atau apa?
 

Bellatrix

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
79
174
Glitchy World
DragonCoin
29,945,614.00
Black Dragon
Linux
Android
Ancient Piranha
Apple TV
Waalaikumusalam....Pasang x 2 step verification? Kalau x hmm xleh wat apa cuma qde satu jalan sahaja tp kena bayar mahal hmm kalau account tu sangat² penting sif syorkan Sewa hacker kat Darkweb untuk hack balik account tu tapi bayaran nya mahal la Sif x paksa tp ni je kepala sif bole pikir kalau report pon berkemungkinan kecil je dapat
sief, lebih baik jangan bagi suggestion dengan orang lain untuk masuk darkweb dan guna atau beli khidmat servis/barang dari darkweb. darkweb bukan tempat yang selamat untuk sesetengah orang, terutama yang masih baru. ni sekadar nasihat sahaja untuk elakkan benda yang tidak diingini berlaku.
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
sief, lebih baik jangan bagi suggestion dengan orang lain untuk masuk darkweb dan guna atau beli khidmat servis/barang dari darkweb. darkweb bukan tempat yang selamat untuk sesetengah orang, terutama yang masih baru. ni sekadar nasihat sahaja untuk elakkan benda yang tidak diingini berlaku.
Yup mmg bahaya nama pon darkweb uhuk² abaikan yang Tu uhuk² lupa nk delete hahaha tp sif mmg minat nk cari tahu pasal darkweb haha itu sbb sebut pasal tuh ehek
 

FwzNk

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
125
396
Your Heart • He/Him
DragonCoin
6,640.00
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalammualaikum dan dalam sejahtera.. Saya nak mintak tolong😢facebook saya kene hack dan saya dh buat backup tpi tak dapat jugak sbb die tukar email die dkat facebook saya... Saya mintak tolong sngat sngat sbb die jual barang guna fb saya saya takut die scammer dan name saya die tak tukar 😢😢 saya ade bagi sedikit upah klau ada yg sudi 😢😢 gmbar tu bukti yg die buat ads lps tu code untuk aa saya tak tau...huhuhuhuhu saya berterima kasih sngat sngat yg sudi
dah x boleh nk login ke ni?
Attacker tu terus tukar password ke?
Email bahasa sepanyol tu awk sign up acc ke tiba2 ada sendiri?
dia dah hack ke acc email awk?
ada bukak link pelik2 x?
password awk kuat x?
ada x org hntr link suurh awk login ke apa?
 
Last edited:

Bellatrix

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
79
174
Glitchy World
DragonCoin
29,945,614.00
Black Dragon
Linux
Android
Ancient Piranha
Apple TV
Yup mmg bahaya nama pon darkweb uhuk² abaikan yang Tu uhuk² lupa nk delete hahaha tp sif mmg minat nk cari tahu pasal darkweb haha itu sbb sebut pasal tuh ehek
belajar sendiri takpa, sebab apa2 risiko, diri sendiri yang tanggung. tapi kalau kita galakkan seseorang, then next apa2 jadi kat orang tu nanti, dia mesti akan salahkan kita. atleast sif kena bagitau, Do at your own risk, so apa2 jadi nanti diorang tanggung sendiri
 

VeRGilL

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
3 Sep 2021
7
4
DragonCoin
4,000.00
Bos, saya ada dapat emel sama yg mercadopago (color biru) bahasa sepanyol tu dalam 2 hari lepas tapi saya tak buat apa2 pun la. Boleh saya tau apa bos buat dekat emel tu sampai kena hack? Bos ada reply emel tu ke atau apa?
Takde saya tak tekan ape ape just tngk ermmm
 

VeRGilL

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
3 Sep 2021
7
4
DragonCoin
4,000.00
dah x boleh nk login ke ni?
Attacker tu terus tukar password ke?
Email bahasa sepanyol tu awk sign up acc ke tiba2 ada sendiri?
dia dah hack ke acc email awk?
ada bukak link pelik2 x?
password awk kuat x?
ada x org hntr link suurh awk login ke apa?
hak ahh time tu die tulis 5 minute ago tukar password saya pun pisyang saya try backup guna email tpi die dh tukar email dkat dlm fb tu....yg saya hntar gmbar tu email backup tpi still takleh buat apr ape