Fb acc kena hack 😭

Status
Not open for further replies.

aishahabdlh

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Sep 2021
13
3
DragonCoin
4,000.00
Assalammualaikum dan selamat pagi , saya ingin bertanya untuk dapatkan balik acc fb boleh tak ? sbb acc fb tu connect dgn ff 😭 hacker pun dah tukar pasword & email ... nak log in balik mmg tk boleh . Sesiapa boleh tolong saya 😭 saya dh cuba hack tpi tk boleh ;)
 

Attachments

  • Screenshot_2021-09-15-03-58-05-51.png
    Screenshot_2021-09-15-03-58-05-51.png
    64.9 KB · Views: 15
  • Like
Reactions: GadisWhiteHat

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Assalammualaikum dan selamat pagi , saya ingin bertanya untuk dapatkan balik acc fb boleh tak ? sbb acc fb tu connect dgn ff 😭 hacker pun dah tukar pasword & email ... nak log in balik mmg tk boleh . Sesiapa boleh tolong saya 😭 saya dh cuba hack tpi tk boleh ;)
macam mana boleh dihack yaa? ada tekan link pelik2 atau masuk apps mana2 ke
 
Status
Not open for further replies.