Fon dan dompet mak saya di curi

Ichiro

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
66
984
Melbourne,Australia
ichiro.com
DragonCoin
9,997,999.00
Ducati Panigale 959
Biskut Red Velvet [ LIMITED ]
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Boleh tak tolong tak tolong trace kan no.fon orang yang di syaki 01116855203 ..
ibu sya bekerja di mssjid. Beg nya letak dalam dapur.. fon dan dompet dalam beg tersebut. Ada dua orang lelaki duduk di ruang legar masjid berumur lingkungan 20an.. ibu saya menjalankan tugas masuk semula di ruang dapur mendapati dompet dan fon telah hilang...jadi ibu syak dua orang lelaki tersebut..
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Boleh tak tolong tak tolong trace kan no.fon orang yang di syaki 01116855203 ..
ibu sya bekerja di mssjid. Beg nya letak dalam dapur.. fon dan dompet dalam beg tersebut. Ada dua orang lelaki duduk di ruang legar masjid berumur lingkungan 20an.. ibu saya menjalankan tugas masuk semula di ruang dapur mendapati dompet dan fon telah hilang...jadi ibu syak dua orang lelaki tersebut..
hi selamat malam awak .. dah buat report polis belum??...org yang curi itu mesti dh buang sim kad soo mmg x dpt track guna num phone ..btw phone apa?? and klu ada num imei awak bole tgk cara track guna num imei ..dekat utube pun ada wakk..
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
17
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Ikut saranan @LilBoyyy lebih baik buat report polis...biasanya kalau hilang handphone atau dicuri mmg susah nk dpt balik...apa2 pun boleh cuba link dibawah..yg penting kena ingat IMEI number

 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,696
DragonCoin
141,396,374.00
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Boleh tak tolong tak tolong trace kan no.fon orang yang di syaki 01116855203 ..
ibu sya bekerja di mssjid. Beg nya letak dalam dapur.. fon dan dompet dalam beg tersebut. Ada dua orang lelaki duduk di ruang legar masjid berumur lingkungan 20an.. ibu saya menjalankan tugas masuk semula di ruang dapur mendapati dompet dan fon telah hilang...jadi ibu syak dua orang lelaki tersebut..
Kalau dh setkan find my device dlm phone tu boleh search kat google find my device pastu log in gmail yg telah setkan dlm phone tu and sif syorkan lock dahulu pastu tengok location kat mana boleh tengok thread @Zetech
 

Ichiro

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
66
984
Melbourne,Australia
ichiro.com
DragonCoin
9,997,999.00
Ducati Panigale 959
Biskut Red Velvet [ LIMITED ]
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
hi selamat malam awak .. dah buat report polis belum??...org yang curi itu mesti dh buang sim kad soo mmg x dpt track guna num phone ..btw phone apa?? and klu ada num imei awak bole tgk cara track guna num imei ..dekat utube pun ada wakk..
Report polis otw buat pstu klau tlg dptkan detail owner tu bole x sbb dia jahat sngt sanggup eh aniaya org tua😭😭😭
 

Izzahin

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Aug 2021
83
604
Negeri 8 - 2 + 3 - 5 + 3 + 2
www.rrgaa.com
DragonCoin
3,892.00
Smart Stereo Headset SM0087
Boleh tak tolong tak tolong trace kan no.fon orang yang di syaki 01116855203 ..
ibu sya bekerja di mssjid. Beg nya letak dalam dapur.. fon dan dompet dalam beg tersebut. Ada dua orang lelaki duduk di ruang legar masjid berumur lingkungan 20an.. ibu saya menjalankan tugas masuk semula di ruang dapur mendapati dompet dan fon telah hilang...jadi ibu syak dua orang lelaki tersebut..
Bila hilang tuu?
 
  • Like
Reactions: Ichiro and M4LiQU3

Ichiro

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
66
984
Melbourne,Australia
ichiro.com
DragonCoin
9,997,999.00
Ducati Panigale 959
Biskut Red Velvet [ LIMITED ]
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum w.b.t tq sume yg sudi komen kat sini tlg aku akhirnya mak aku dh dpt fon & dompet balik then org yg rembat fon tu dah ke balai gmbr dia pun aku dh dpt aku ucapkan ribuan terima kasih kpd korang semua 😊🙏selamat malam✨
 
  • Like
Reactions: Hasief

Ichiro

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
66
984
Melbourne,Australia
ichiro.com
DragonCoin
9,997,999.00
Ducati Panigale 959
Biskut Red Velvet [ LIMITED ]
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ikut saranan @LilBoyyy lebih baik buat report polis...biasanya kalau hilang handphone atau dicuri mmg susah nk dpt balik...apa2 pun boleh cuba link dibawah..yg penting kena ingat IMEI number

Tq share ilmu🙏