Forgot password Gmail

$hāh$hūkāīmī

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
13
12
DragonCoin
4,800.00
Phone saya rosak , Password Gmail yang ada dekat Phone yang rosak tu saya lupa . Bila nak dptkan balik Email tu... Saya dh tekan "Forgot Password" , dah letak password yg sblum ni saya pernah letak , dah letak code yang dihantar melalui no tel , dah letak email yg berkaitan dgn email tu . Tpi tk dpt jgk . Ad yang boleh tolong tak , nak buat mcm mana . Recovery drp google help pun dah try . Ada tgok dkt Dark Web kalau nak hack email org untuk dptkan password , dia ambil dalam rm 1000 . Tak berbaloi plk kalau sampai rm 1000 tu . Plss kalau ad yg boleh tolong
 

-RimauAkar-

Technology Leader
DFM Member
LV
0
 
29 May 2021
476
998
DragonCoin
860.00
Phone saya rosak , Password Gmail yang ada dekat Phone yang rosak tu saya lupa . Bila nak dptkan balik Email tu... Saya dh tekan "Forgot Password" , dah letak password yg sblum ni saya pernah letak , dah letak code yang dihantar melalui no tel , dah letak email yg berkaitan dgn email tu . Tpi tk dpt jgk . Ad yang boleh tolong tak , nak buat mcm mana . Recovery drp google help pun dah try . Ada tgok dkt Dark Web kalau nak hack email org untuk dptkan password , dia ambil dalam rm 1000 . Tak berbaloi plk kalau sampai rm 1000 tu . Plss kalau ad yg boleh tolong
Ada recovery email?
 

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
Phone saya rosak , Password Gmail yang ada dekat Phone yang rosak tu saya lupa . Bila nak dptkan balik Email tu... Saya dh tekan "Forgot Password" , dah letak password yg sblum ni saya pernah letak , dah letak code yang dihantar melalui no tel , dah letak email yg berkaitan dgn email tu . Tpi tk dpt jgk . Ad yang boleh tolong tak , nak buat mcm mana . Recovery drp google help pun dah try . Ada tgok dkt Dark Web kalau nak hack email org untuk dptkan password , dia ambil dalam rm 1000 . Tak berbaloi plk kalau sampai rm 1000 tu . Plss kalau ad yg boleh tolong
Selalunya akan ade 3 pilihan, soalan, recovery email Dan code melalui telefon. Soalan dah cuba? Ataupun try reset password
 

-RimauAkar-

Technology Leader
DFM Member
LV
0
 
29 May 2021
476
998
DragonCoin
860.00
Tpi email tu saya mana ad... Sbb dkt phone yg ad email tu dah rosak
Kalau email tu masih abg ingat,abg bukak email abg tu dekat phone baru..buat forgot password dekat phone baru...tpi pastikan email tu abg ingat...sebab kalau abg ckap abg guna authentication app..inshallah boleh dapat balik
 

Sayber

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
114
191
DragonCoin
4,015.00
Pelik, paturnye senang jer, lagi² bila ade recovery email denga 2fa. Sbb kita boleh hantar recovery dekat situ dan reset password.
 

$hāh$hūkāīmī

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
13
12
DragonCoin
4,800.00
Pelik, paturnye senang jer, lagi² bila ade recovery email denga 2fa. Sbb kita boleh hantar recovery dekat situ dan reset password.
Setakat ni . Boleh dikatakan google help tu , semua dh try.... Atau account aku ni kena hack ? .... Hmmmm mcm mana ah ? Pls help me !!