gmail account

Status
Not open for further replies.

EMYLIA

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Dec 2021
11
19
DragonCoin
4,702.00
haritu format fon , lepastu nak log in balik acc personal emylia , tahu tahu keluar mcm tu tiba tiba je takda buat apa ii pun pelik jugak
 
Last edited:
  • Like
Reactions: nxncy

und3rw0rld

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
8 Jun 2021
663
4,126
Alam bawah siber
DragonCoin
2,154,446.00
Lamborghini Sian
Eagle
Frost Dragon
Ducati Panigale V4 R
  • Like
Reactions: Yoshiki and nxncy

EMYLIA

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Dec 2021
11
19
DragonCoin
4,702.00
  • Like
Reactions: nxncy

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,822
22,405
your lucid dream
DragonCoin
7,413,539.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Macam saya cakap tadi. Berkemungkinan kod 2FA yang awak masukkan tu exceed time limit dan jadi salah. Bila masukkan banyak kali dia akan detect as spam. Jika gunakan Google Authenticator as your source, dia ada time limit. The same thing applied to other authenticators. Now all you have to do is follow the guidelines given by the provider, browse through AccountAppeal.
 

EMYLIA

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Dec 2021
11
19
DragonCoin
4,702.00
Macam saya cakap tadi. Berkemungkinan kod 2FA yang awak masukkan tu exceed time limit dan jadi salah. Bila masukkan banyak kali dia akan detect as spam. Jika gunakan Google Authenticator as your source, dia ada time limit. The same thing applied to other authenticators. Now all you have to do is follow the guidelines given by the provider, browse through AccountAppeal.
takda kait dngn benda tu semua , limit apa semua ke takda , pass semua tahu and semua details takda ubah dngn sapa ii , gmail tu tiba tiba je disable , elok ii nak log in tiba tiba disable
 
  • Like
Reactions: nxncy

Craglitch

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Oct 2021
443
2,979
./
DragonCoin
7,660.00
Linux
Angry Lion
Watch Dogs
Apple iPhone 13 Pro
Fire Red Dragon
Frost Dragon
haritu format fon , lepastu nak log in balik acc personal emylia , tahu tahu keluar mcm tu tiba tiba je takda buat apa ii pun pelik jugak
saya rasa acc anda kena ban dia kata Kandungan berbahaya(Harmful content) yang melanggar policies google. Saya tak tahu lah tak pernah cam ni.
 
  • Like
Reactions: nxncy

EMYLIA

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Dec 2021
11
19
DragonCoin
4,702.00
takda kait dngn benda tu semua , limit apa semua ke takda , pass semua tahu and semua details takda ubah dngn sapa ii , gmail tu tiba tiba je disable , elok ii nak log in tiba tiba di
Macam saya cakap tadi. Berkemungkinan kod 2FA yang awak masukkan tu exceed time limit dan jadi salah. Bila masukkan banyak kali dia akan detect as spam. Jika gunakan Google Authenticator as your source, dia ada time limit. The same thing applied to other authenticators. Now all you have to do is follow the guidelines given by the provider, browse through AccountAppeal.
benda tu jugaklah yng emylia buat selama ni
takda cara lain dh ya ?

takda langgar peraturan apa pun
 
  • Like
Reactions: nxncy

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
personal mcm ii kait
takda kait dngn benda tu semua , limit apa semua ke takda , pass semua tahu and semua details takda ubah dngn sapa ii , gmail tu tiba tiba je disable , elok ii nak log in tiba tiba disable
takda langgar peraturan apa pun
mohon balas message menggunakan quote ye supaya lebih kemas dan senang untuk membaca
harmful content apa pulak 🙂
security google memang ketat even awak buat salah sikit pun dia akan lock account google awak. baik awak buat account baru je sebab awak pun dah try almost a month still tak jadi juga..
 
  • Like
Reactions: nxncy
Status
Not open for further replies.