Hacked by 999

Qliche

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
2
36
DragonCoin
6,860.00
Jangan masuk deep web just untuk saja2 explore, serius talk bahaya
Macam biasa adab kluar masuk , so lepas masuk darkweb apa patut kita buat untuk keselamatan device kita tu dan diri sendiri.
Tlong bagi tips , sbb dlu penah bukak tapi just tutup kamera atas je ngn kertas haha sbb belajar dari movie :).

Macam biasa adab kluar masuk , so lepas masuk darkweb apa patut kita buat untuk keselamatan device kita tu dan diri sendiri.
Tlong bagi tips , sbb dlu penah bukak tapi just tutup kamera atas je ngn kertas haha sbb belajar
Macam biasa adab kluar masuk , so lepas masuk darkweb apa patut kita buat untuk keselamatan device kita tu dan diri sendiri.
Tlong bagi tips , sbb dlu penah bukak tapi just tutup kamera atas je ngn kertas haha sbb belajar dari movie :).
 

Mi4n

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
9 Mar 2022
5
16
Bumi Allah
DragonCoin
4,810.00
Macam biasa adab kluar masuk , so lepas masuk darkweb apa patut kita buat untuk keselamatan device kita tu dan diri sendiri.
Tlong bagi tips , sbb dlu penah bukak tapi just tutup kamera atas je ngn kertas haha sbb belajar dari movie :).
Sy mmg tringin nak masuk darkweb tu tp tgu pandi sikit la kot. Ni vpn pn tk thu, kang tk pasal2 lebam kena bantai hacker2 hahahaa
 

HITOGAMI1337

DFM Member
DFM Member
Macam biasa adab kluar masuk , so lepas masuk darkweb apa patut kita buat untuk keselamatan device kita tu dan diri sendiri.
Tlong bagi tips , sbb dlu penah bukak tapi just tutup kamera atas je ngn kertas haha sbb belajar dari movie :).
kalau tkut webcam kena hack hati hati ngan click jacking tpi rasanya kt tor ni manada Iklan pun.. lgipun dh disediakan vpn kena tau and fhm apa function vpn then taula cane tahap keselamatan bro.
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
17
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalamualaikum...lain Kali tolong perkemaskan thread anda supaya org lain mudah faham adakah ini pertanyaan atau perkongsian?

Langkah keselamatan:​

  • Tutup dan tampal semua webcam & mic
  • Simpan maklumat sensitif di tempat yg selamat
  • Jangan beli apa-apa
  • Pastikan Anti-Virus hidup
  • Guna default setting semasa guna aplikasi
Tapi janganlah takut kalau nak buka, sebab kita akan guna aplikasi yang dapat jaga keselamatan kita semasa melayari dark web. Cuma tangan hampa jangan gatai-gatai nak sana sini la semasa layari tu. Mudah je. Website dorang akan buruk sedikit kerana Javascript dan apa benda skrip sudah disekat oleh aplikasi tersebut, maka keselamatan anda juga terjamin.


Yang Menjalankan Tugas

...............................
(Tuan Penasihat)


*Cetakan komputer tidak memerlukan tandatangan.
 
Last edited:

Much

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Mar 2022
91
364
DragonCoin
10,940.00
Dark web ni ada banyak perkara berbanding dengan surface web kerana
Surface web cuma dapat maklumat 4 peratus
Tapi dark web 96 peratus
Dalam dark web mesti ada polis atau FBI
Letakkan perangkap UTK dark web
Membuat laman web palsu UTK mendapat
Alamat IP yang sebenar kerana IP yg kita guna dalam dark web mesti palsu
Pakai VPN kerana kita masuk dunia Tor (the onion router)
Kita perlu melangkah IP kita UTK masuk sesuatu website
Faktanya dalam dark web bukan pakai .com.in dan .gov
Kita pakai.onion
 

amizikryy

DFM Member
DFM Member
Aku takdelah hebat sangat tapi pernah lah explore dalam darkweb tu, dalam darkweb kebanyakkan nya website orang jual dadah, senjata api, kripto dll. Yang paling penting jangan pernah sesekali search "redroom" ini adalah sebuah larangan bukan arahan

Tak selamat sebenarnya kalau kau buka darkweb modal cuma Tor Browser + VPN, orang yang berniat jahat masih boleh jejak kita, kalau nak betul-betul selamat kena dowload Tails OS, kau pasanglah dalam mana virtual machine

Sekian terima kasih
 

Much

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Mar 2022
91
364
DragonCoin
10,940.00
Aku lupa satu perkara kamu boleh beli
Ibu
Bayi
Isteri
Gf
Tapi menyeramkan bukan itu saja ada canibal Human poop hitman stolen data last recording untuk orang mati sahaja yang menderita
dan tutorial
 
Last edited:
  • Like
Reactions: iBoy