Information Hacker Israel nak serang Malaysia???

Show informational about something

Alep Whitehat

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
187
3,406
FBI HQ
DragonCoin
4,067,870.00
Dota 2
Ancient Dragon
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

Screen Shot 2022-04-22 at 11.17.31 PM.png
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,488
36,669
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,668,038.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
Betuii tu.. harap2 org3 tua diberikan pendedahan berkaitan scam ,clk jaking, phish..dll .. kesedaran mereka masih dibawah tahap sepatutnya..usahkan yg tua2.yg muda2 pun sma
 

TIGERRED

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Oct 2021
54
901
My Past
DragonCoin
79,778.00
Cyberpunk 2077
Black Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
DJI Mavic Pro
Rawr The Fat Tiger

Wslm wbt, sy takda komen murni" nak bagi, pendapat sy kebanyakkan hejes dari israhell gunakan link pishing utk attack, baling pancing, siapa makan umpan dia kena.😁 kalau dorang pro, tak mungkin attack dr tiktok, jadi pendapat bro tu betul lah, dont worry be happy, tentera DFM dah ramai skrng, tunggu leader arahkan jer... ty atas perkongsian. MANTAP!
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
Tq alep atas informationnya....


ᵂᵉ ᴬʳᵉ ᵂᵃᵗᶜʰⁱⁿᵍ ʸᵒᵘ,
 

Mika259

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Jul 2021
336
1,065
DragonCoin
24,946.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
Nak jugak tahu link pelik² tuh huhu , btw kalau nak attack Malaysia pon balas lah ngan defacement , ni guna tik tok ,tk gaya nak attack..
 

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,977
DragonCoin
7,968.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
Apa2 hal semua kena ready ja😁 Bersatu kita teguh💪🏻
 

pfizer1

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
127
153
opensea.io
DragonCoin
6,391.00
mungkin ramai rakyat malaysia ni suke main tiktok so diorang attack la marhen, biase la isyahell ni mangsa buli dan pembuli.

hmm... saya berpendapat opsbedil perlu menyasarka pada web dan apps jual beli dan penghantaran makanan mereka, jadi dengan ini mereka tidak boleh makan dan minum dengan senang.

biar mereka berpuasa jua.
 

L4Nr4z89

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Apr 2022
502
1,341
27
DFM Forumer
DragonCoin
25,423.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
Wahhh matapp alep!!! Tq atas infomartionnya 👍sentiasa ready 😉
 

nonstopX7

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Apr 2022
4
16
DragonCoin
7,040.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
aku prnh nmpk dorang ni like aku pny komen dkt tt
 

BigBear

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
43
43
DragonCoin
5,015.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni.

Menurut dari apa yang aku nampak. aku cuma pelik satu je. kenapa benda benda macam ni keluar masa #OpsBedilReloaded dan bukannya keluar masa #OpsBedil 1.0 dulu? Aku rasa masa #OpsBedil dulu, lagi kaw kaw Israel kena attack kan? HAHAHAHA

View attachment 21817
Credit to tiktok

Terdapat beberapa video di tiktok mention aku dalam video macam kat atas. Kebanyakkannya cakap yang semua account account tu datang dari israel.

Jadi apa sebenarnya yang account account user982349829 ni semua buat? menurut pembacaan aku, mereka akan like and komen dekat random video. Tapi diorang like secara beramai ramai. Yang memelikkan aku kat sini bukanlah account tiktok tu sendiri, tapi lebih kepada, KENAPA DIORANG PAKAI TIKTOK???!!

Okay kita sudah sekian maklum yang Israel ni merupakan tempat dimana banyak pakar pakar cybersecurity ( tapi kena attack jugak ). Tapi kenapa mereka menggunakan platform tiktok sebagai tempat untuk mengwar-war kan yang diorang nak attack malaysia?

Aku tahu yang menakutkan orang malaysia sekarang sebab account account tu ada cakap yang diorang nak attack malaysia, tapi bila fikir balik, kalau hacker tu gempak, kenapa perlu gunakan platform tiktok? tidakkah diorang boleh pakai platform yang lebih professional seperti telegram yang macam DFM buat untuk blast apa-apa aktiviti yang diorang jalankan?

Selain itu, aku perasan jugak yang dalam setiap acount account fake ni, diorang akan letakkan link kat bio diorang. Okay aku rasa kat sini kita dah boleh tahu kalau betullah diorang tu dari Hacker Israel dan diorang letak link pelik pelik, kenapa kita perlu tekan link tu? takkanlah tahap curiousity kita sampai tahap nak tekan link pelik pelik? bukan ke dah banyak agensi agensi kat malaysia ni menyampaikan awareness pasal jangan tekan link pelik pelik?

Okay aku nak tambah lagi, kalau dilihat dari segi account account tiktok tu sendiri, mostly merupakan account fake yang baru dibuat dan mostly generated punya account. Jadi pada pandangan aku jangan takut, sebab melalui tiktok diorang tak boleh buat apa-apa melainkan KORANG SENDIRI YANG KENA PHISHING!

Apa kata korang bincangkan pandangan korang kat ruangan komen, nak tahu jugak hahahaah

Sekian terima kasih XOXO
ya..itulah namanya propaganda..diorg cekap dalam hal2 macam ni..