Questions HACKER

dracoslip

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
352
308
Slip Bloodline
DragonCoin
3,990.00
Wslm wbt.. Explore dulu dekat forum and community dalam DFM ni, kalau nak lebih jelas or "personal tutor" boleh cer try buat thread baru pasal topic tu. Saya pun nak iklankan jab, DFM ni ada buat collaboration dengan PARC, which is another organization yang akan ajarlah tentang perkara2 and bidang IT ni. Kalau bro nak apply jadi student diorang pun boleh!

 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,487
36,669
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,668,028.00
Wslm wbt.. Explore dulu dekat forum and community dalam DFM ni, kalau nak lebih jelas or "personal tutor" boleh cer try buat thread baru pasal topic tu. Saya pun nak iklankan jab, DFM ni ada buat collaboration dengan PARC, which is another organization yang akan ajarlah tentang perkara2 and bidang IT ni. Kalau bro nak apply jadi student diorang pun boleh!

Nice cip 🤩
 
  • Like
Reactions: dracoslip

M.Al

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
44
21
DragonCoin
5,000.00
Wslm wbt.. Explore dulu dekat forum and community dalam DFM ni, kalau nak lebih jelas or "personal tutor" boleh cer try buat thread baru pasal topic tu. Saya pun nak iklankan jab, DFM ni ada buat collaboration dengan PARC, which is another organization yang akan ajarlah tentang perkara2 and bidang IT ni. Kalau bro nak apply jadi student diorang pun boleh!

mcm menarik
 

M.Al

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
44
21
DragonCoin
5,000.00
Kalau bukak forum guna fon, tngk atas sblh kanan...yg sblh gmbr profile awk tu, ad butang carian kan? haa sblh butang carian tu la utk msuk chatroom..tekan site

Kalau bukak forum guna fon, tngk atas sblh kanan...yg sblh gmbr profile awk tu, ad butang carian kan? haa sblh butang carian tu la utk msuk chatroom..tekan situ.
kene masuk ps..btol ke yg tu
 

Attachments

  • Screenshot_2021-06-10-21-35-35-09_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
    Screenshot_2021-06-10-21-35-35-09_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
    179.3 KB · Views: 5

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
salam,mcm mana nak jadi hacker,ap basic kne pelajari,,saya ingin jadi hacker..saya budak baru nak belajar...
Salam. Semangat btul nih. Berkobar2 tu. Selamat menimpa ilmu, ramai master dlm ni. Timba ilmu dgn cermat yer Dan selamat menggunakan ilmu ke jln yg benar
 
  • Like
Reactions: M.Al