Open Help! Report Page Twitter - Part 1

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

terbaik cip..done report
 

aisy_alam

Assistant Leader
DFM Hackers
LV
0
 
17 Jul 2021
295
7,335
DragonCoin
12,666,860.00
Cyberpunk 2077
Tart Nenas
Ulat Gonggok Gergasi
Ulat Gonggok Gergasi
Ducati Panigale V4 R
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

done report :geek: 👌
 

Izzahin

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Aug 2021
83
604
Negeri 8 - 2 + 3 - 5 + 3 + 2
www.rrgaa.com
DragonCoin
3,892.00
Smart Stereo Headset SM0087
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

Spaming x1000 report done🍌
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

Spamming x1000 report done🍌
 

ursecret

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
102
476
DragonCoin
7,294.00
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

kalau reset password banyak kali pon boleh tasilap nanti acc suspended
(pengalaman berebut acc before ni)
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
sis saya nak promote kat tw gw nda apa kah??
sila kan je
done report :geek: 👌
tq
Spaming x1000 report done🍌

Spamming x1000 report done🍌
ehhh bahaya jangan report guna satu acc sampai spam report button banyak kali nanti acc sendiri yang kena banned.twitter pelik sikit itu sahaja nasihat saya
kalau reset password banyak kali pon boleh tasilap nanti acc suspended
(pengalaman berebut acc before ni)
Just hati hati..saya tak brtanggungjawab klu apa2 jd dekat twitter awak.
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
16
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

Done report 🤠
 

EIM

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Oct 2021
15
40
DragonCoin
7,310.00
Assalamualaikum
Kepada semua warga DFM yang nampak post aku ni, aku nak mintak tolong korang untuk report account twitter someone ni.

Kenapa nak kena report account twitter someone tu?
Sebab dia ada dekat link ni :
https://dragonforce.io/threads/minta-bantuan-dan-rayuan.8138/

Korang boleh baca apa sebenarnya yang terjadi dan kenapa account tersebut perlu di report.

Just nak ingatkan, apa pun yang dia cakap dekat dalam Twitter tu, mohon jangan gunakan sindiran seperti yang dilakukan oleh seorang user ni didalam thread di atas.


Kerjasama ahli forum DragonForce Malaysia untuk report account tu amatlah saya hargai.

Sekian, terima kasih.

Done report
 
  • Like
Reactions: nxncy and Falcon98