Questions Info about PARC?

aqil_blur90

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
56
24
DragonCoin
4,280.00
area PARC mmg dikhaskan kepada cikgu dan student PARC sahaja.
assalamualaikum admin yang hensem lg kacak lg comel bak kata di atas "tangan di dada mata ke atas"

heheh saya nak tanya tentang PARC.

macam mana nak jadi student. teringin nak refresh otak ni lama beku tak jadi student hehe..

terima kasih,
 
  • Like
Reactions: Falcon98

aqil_blur90

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
56
24
DragonCoin
4,280.00
betui bang.. biase diorg update intake dekat FB PARC atau dekat FB OMG HACKERS.. jom joinn!!
itulah baru tau pasal PARC ni..kalau tau dari dulu join dah lama... insyaallah akan join jugak lpas ni harap2 tak terlepas info tuh nanti..

bagi feedback sikit lepas menjadi student cmne ok ka..hehehe
 

nasuha

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
323
366
DragonCoin
4,235.00
itulah baru tau pasal PARC ni..kalau tau dari dulu join dah lama... insyaallah akan join jugak lpas ni harap2 tak terlepas info tuh nanti..

bagi feedback sikit lepas menjadi student cmne ok ka..hehehe
tu la bang.. saya pon baru tau.. scroll2 FB ade nampak iklan kelas free.. saya join jela.. hehe.. overall kelas memang mantap bang.. cikgu2 pon sporting.. lagi pon saya join tu kelas basic.. so cikgu tak ajar tinggi sangat susah pulak nak paham.. seronok la belajar untuk newbie.. kalau kena bayar pon saya sanggup.. hehe.. jom join next intake!!.. hehehe
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
tu la bang.. saya pon baru tau.. scroll2 FB ade nampak iklan kelas free.. saya join jela.. hehe.. overall kelas memang mantap bang.. cikgu2 pon sporting.. lagi pon saya join tu kelas basic.. so cikgu tak ajar tinggi sangat susah pulak nak paham.. seronok la belajar untuk newbie.. kalau kena bayar pon saya sanggup.. hehe.. jom join next intake!!.. hehehe
soalan sy yang paling common, apps yang diguna besar tak saiz dia?
 
  • Haha
Reactions: suyisaster

aqil_blur90

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
56
24
DragonCoin
4,280.00
tu la bang.. saya pon baru tau.. scroll2 FB ade nampak iklan kelas free.. saya join jela.. hehe.. overall kelas memang mantap bang.. cikgu2 pon sporting.. lagi pon saya join tu kelas basic.. so cikgu tak ajar tinggi sangat susah pulak nak paham.. seronok la belajar untuk newbie.. kalau kena bayar pon saya sanggup.. hehe.. jom join next intake!!.. hehehe
tuh la kalau bayar pun insyaallah sanggup untuk naik kan skill dalam berkerja..sangat memerlukan hehe