INSTAGRAM KENA HACK POST NAKED

amirafzl

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
23 Oct 2021
5
16
DragonCoin
5,300.00
hi assalamualaikum. saya harap ada para ahli geng DFM yang sudi membantu . kawan baik saya 3 bulan yang lepas kena pukau suruh naked, masturbated dan sebagai nya. lepastu dia ugut macam macam supaya video tersebut tak disebarkan. and dia amik ig kawan saya dia tukar pass email semua post video tu jugak . mula mula bila tanya macam mana nak dapatkan ig tu balik dia suruh dm ig yang dia bagi ada dua instagram kena dm. ingatkan 17sept 2021 last macam tu je tapi tidak bulan oktober dia ws kawan/family post gambar naked dekat diorang tak tahu la nak malukan ke apa sampai menggigil tengok. semalam 17nov 2021 dia post semula gambar dekat feed and instagram dia gambar yang tidak senonoh and dia siap mention kawan kawan diorang tak terlibat tentang benda ni sedangkan kitorang memang tidak ada kena mengena pasal benda ni. saya nak mintak jasa baik untuk dapat ig or kalau boleh shutdown terus ig tu. number orang tu +62 812-2450-1928 and saya dah dapat la siapa and dia stay dekat mana tapi tula tak tahu nak buat macam mana . saya dan kawan saya ni bukanlah orang berduit sangat. tapi kalau nak upah InsyaAllah saya akan cuba untuk semampu yang saya ada . Terima kasih. Harap ada yang sudi bantu
 

Nizar

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
30 Aug 2021
77
209
DragonCoin
5,944,281.00
hi assalamualaikum. saya harap ada para ahli geng DFM yang sudi membantu . kawan baik saya 3 bulan yang lepas kena pukau suruh naked, masturbated dan sebagai nya. lepastu dia ugut macam macam supaya video tersebut tak disebarkan. and dia amik ig kawan saya dia tukar pass email semua post video tu jugak . mula mula bila tanya macam mana nak dapatkan ig tu balik dia suruh dm ig yang dia bagi ada dua instagram kena dm. ingatkan 17sept 2021 last macam tu je tapi tidak bulan oktober dia ws kawan/family post gambar naked dekat diorang tak tahu la nak malukan ke apa sampai menggigil tengok. semalam 17nov 2021 dia post semula gambar dekat feed and instagram dia gambar yang tidak senonoh and dia siap mention kawan kawan diorang tak terlibat tentang benda ni sedangkan kitorang memang tidak ada kena mengena pasal benda ni. saya nak mintak jasa baik untuk dapat ig or kalau boleh shutdown terus ig tu. number orang tu +62 812-2450-1928 and saya dah dapat la siapa and dia stay dekat mana tapi tula tak tahu nak buat macam mana . saya dan kawan saya ni bukanlah orang berduit sangat. tapi kalau nak upah InsyaAllah saya akan cuba untuk semampu yang saya ada . Terima kasih. Harap ada yang sudi bantu
maksud nya ade org jugak kene kes macam abang no phone pun no phone sama tu
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Ssah ni... dah ramai org ngadu but we cant do anything sbb bnda ni ssah...ap kata buat masa skrng, spe yg jd mangsa tu jauhkan diri dari dunia internet dlu untuk sementara waktu ... dan jadikan pengajaran jugak supaya lepaz ni hati-hati semasa gunakan Instagram. Sebab yelah, kawan sndiri pon kita takleh prcaya dan awak kena ingat and sebarkan dekat semua kenalan awak, if ada orang jumpa ig Alexandra atau nombor dia tu, mohon jgn chat...


Kalau boleh, semasa start chat, dahulukan dengan baca "Auzubillahiminnasyaithonirrojim" atau pon "Auzubikalimatillahhitammati minsharrima kholaq" ... bg salam dlm chat tu....bru chat...and cari ayat2 ni..screenshot dan stiap kali ada org chat dlm ig, hntr dlu ss ayat2 tu smbil awak baca.. Insyaallah dengan izin Allah SWT, awk akn dilindungi drpd kena pukau. Yang penting awk kena yakin dgn kekuasaan Allah SWT.


Tapi tu lah, klu semua ni brpunca dri diri sendiri dan nafsu sendiri, saya tak tahu nak cakap apa.
 
Last edited:

amirafzl

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
23 Oct 2021
5
16
DragonCoin
5,300.00
Ssah ni... dah ramai org ngadu but we cant do anything sbb bnda ni ssah...ap kata buat masa skrng, spe yg jd mangsa tu jauhkan diri dari dunia internet dlu untuk sementara waktu ... dan jadikan pengajaran jugak supaya lepaz ni hati-hati semasa gunakan Instagram. Sebab yelah, kawan sndiri pon kita takleh prcaya dan awak kena ingat and sebarkan dekat semua kenalan awak, if ada orang jumpa ig Alexandra atau nombor dia tu, mohon jgn chat...


Kalau boleh, semasa start chat, dahulukan dengan baca "Auzubillahiminnasyaithonirrojim" atau pon "Auzubikalimatillahhitammati minsharrima kholaq" ... bg salam dlm chat tu....bru chat...and cari ayat2 ni..screenshot dan stiap kali ada org chat dlm ig, hntr dlu ss ayat2 tu smbil awak baca.. Insyaallah dengan izin Allah SWT, awk akn dilindungi drpd kena pukau. Yang penting awk kena yakin dgn kekuasaan Allah SWT.


Tapi tu lah, klu semua ni brpunca dri diri sendiri dan nafsu sendiri, saya tak tahu nak cakap apa.
haritu kitorang semua dah block ig dia ni lepastu sorang kawan kitorang ni dia unblock balik tak tahu la gatal tangan nak tengok last last dengan dia dia sekali kena aim dalam ig tu siap mention sekali. pastu start salahkan kawan saya ni.
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
haritu kitorang semua dah block ig dia ni lepastu sorang kawan kitorang ni dia unblock balik tak tahu la gatal tangan nak tengok last last dengan dia dia sekali kena aim dalam ig tu siap mention sekali. pastu start salahkan kawan saya ni.
its mean, if A jadi mangsa dia, maka semua kenalan/followers A ada dalam genggaman dia. Semua.....
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Ssah ni... dah ramai org ngadu but we cant do anything sbb bnda ni ssah...ap kata buat masa skrng, spe yg jd mangsa tu jauhkan diri dari dunia internet dlu untuk sementara waktu ... dan jadikan pengajaran jugak supaya lepaz ni hati-hati semasa gunakan Instagram. Sebab yelah, kawan sndiri pon kita takleh prcaya dan awak kena ingat and sebarkan dekat semua kenalan awak, if ada orang jumpa ig Alexandra atau nombor dia tu, mohon jgn chat...


Kalau boleh, semasa start chat, dahulukan dengan baca "Auzubillahiminnasyaithonirrojim" atau pon "Auzubikalimatillahhitammati minsharrima kholaq" ... bg salam dlm chat tu....bru chat...and cari ayat2 ni..screenshot dan stiap kali ada org chat dlm ig, hntr dlu ss ayat2 tu smbil awak baca.. Insyaallah dengan izin Allah SWT, awk akn dilindungi drpd kena pukau. Yang penting awk kena yakin dgn kekuasaan Allah SWT.


Tapi tu lah, klu semua ni brpunca dri diri sendiri dan nafsu sendiri, saya tak tahu nak cakap apa.
Alex itu dia guna fake instagram je ..siap username perempuan ..
Antara cara nk force stop dari dia post lagi ialah ramai² spam report dkt ig tu sb nk ambik balik ssh bro sb dia dh on kan 2FA
ya betul, and dia ada banyak share ig yang dah kena hack untuk chat dengan diorang sedangkan tu bukan owner sendiri.
its mean, if A jadi mangsa dia, maka semua kenalan/followers A ada dalam genggaman dia. Semua.....
yess betul itu Cip .. so suruh kawan awak alert kan followers .. and kalau kawan awk tak bagi apa yang dia demand .. dia akan raid number wasap.. lagi teruk kena mcm tu sbb ramai yang akan chat number itu dan minta benda yang tidak elok ( faham ii jela ) so kalau boleh tukar sekali number whatsapp .. awk boleh share ig kawan awak disini supaya kami juga dapat tolong reportkn ig tersebut..
 
  • Like
Reactions: Jaring and amirafzl

amirafzl

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
23 Oct 2021
5
16
DragonCoin
5,300.00
Alex itu dia guna fake instagram je ..siap username perempuan ..



yess betul itu Cip .. so suruh kawan awak alert kan followers .. and kalau kawan awk tak bagi apa yang dia demand .. dia akan raid number wasap.. lagi teruk kena mcm tu sbb ramai yang akan chat number itu dan minta benda yang tidak elok ( faham ii jela ) so kalau boleh tukar sekali number whatsapp .. awk boleh share ig kawan awak disini supaya kami juga dapat tolong reportkn ig tersebut..
minta jasa baik semua untuk report semua ig ni. insyaallah Allah akan permudahkan segala urusan 🤲🏻
 

Attachments

  • 97A1300F-7615-4BB0-97C2-82DBD3D830A1.jpeg
    97A1300F-7615-4BB0-97C2-82DBD3D830A1.jpeg
    67.1 KB · Views: 43
  • EBBAF839-48CB-49B2-AF19-68837E4EC334.jpeg
    EBBAF839-48CB-49B2-AF19-68837E4EC334.jpeg
    76.4 KB · Views: 43
  • 7206943C-96A9-4F34-A4D3-2E1AD4D444FA.jpeg
    7206943C-96A9-4F34-A4D3-2E1AD4D444FA.jpeg
    77.4 KB · Views: 43
  • 2117C4AE-7D07-4B33-8B11-724E7757086F.jpeg
    2117C4AE-7D07-4B33-8B11-724E7757086F.jpeg
    118.7 KB · Views: 45
  • Like
Reactions: M4LiQU3