Instagram kena hack

Status
Not open for further replies.

Sheren

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Sep 2021
2
1
DragonCoin
6,000.00
salam sata nak minta tolong, instagram saya kena hack, boleh tolong dapatkn semula ig saya? Hacker dah tukar password, email and phone no. Hacker tu jugak dah post ig story dan direct msg friendlist ig sy
 

Attachments

  • F7BD0FA9-F036-4C84-9295-C7B44E99EB7D.jpeg
    F7BD0FA9-F036-4C84-9295-C7B44E99EB7D.jpeg
    47.6 KB · Views: 68
  • 09CE4556-88BD-439B-A548-D4C7F6D41881.jpeg
    09CE4556-88BD-439B-A548-D4C7F6D41881.jpeg
    76.2 KB · Views: 68

PAI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
72
83
DragonCoin
9,315.00
salam sata nak minta tolong, instagram saya kena hack, boleh tolong dapatkn semula ig saya? Hacker dah tukar password, email and phone no. Hacker tu jugak dah post ig story dan direct msg friendlist ig sy
Allahuakbar... Semoga dipermudahkan... Nanti Ade pakar DTG...
 

ursecret

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
102
475
DragonCoin
5,294.00
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Screenshot (20).png
try check email untuk undo perubahan tu.kalau takde check spam atau junk.
inshaAllah ade.
 

ursecret

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
102
475
DragonCoin
5,294.00
Charlie Dame...
Smart Stereo Headset SM0087
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Saya dah check email , tapi link untuk undo tu dah tak available . Hacker ni hack email sy dulu sebenarnye, jd sy baru dapat balik email tu dr yahoo pro. Tp tu lah link untuk undo tu sah not working
pakai yahoo ke? hmm kalau gmail biasanya ade protection kalau ade device tak dikenali login.kalau dah takleh tu terpaksa redho kan jelah.
 

MrBlackBox

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
26 Jun 2021
12
36
Malaysia
DragonCoin
1,105,735.00
salam sata nak minta tolong, instagram saya kena hack, boleh tolong dapatkn semula ig saya? Hacker dah tukar password, email and phone no. Hacker tu jugak dah post ig story dan direct msg friendlist ig sy
Email IG ni ada link dengan mana2 sosial media lain? Kalau ada cepat tukar password sekarang pada segala account yg ada kena mengena dengan email ini.
 
Status
Not open for further replies.