Information Israel buat hal lagi "TERKINI"

Show informational about something

AlifNajmie

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
320
383
DragonCoin
2,694.00
Redmi Note 11 Pro
Assalamualaikum
Pasukan zionis menangkap semula tahanan Baitulmuqaddis yang baru sahaja dibebaskan 2 Jam Lalu, "Omar Obaid" setelah menyerbu sebuah majlis perayaan sempena dia dibebaskan dari penjara Zionis.

Allahuakbar😢Baru sangat dibebaskan..


Channel telegram : https://t.me/Save_Palestin
 

302

Angler
DFM Member
LV
0
 
23 Aug 2021
184
561
Kampung Sejiwa Simpang Sehati
DragonCoin
4,399.00
Ancient Dragon
Frost Dragon
Ancient Piranha
Fire Red Dragon
Black Dragon
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum
Pasukan zionis menangkap semula tahanan Baitulmuqaddis yang baru sahaja dibebaskan 2 Jam Lalu, "Omar Obaid" setelah menyerbu sebuah majlis perayaan sempena dia dibebaskan dari penjara Zionis.

Allahuakbar😢Baru sangat dibebaskan..


Channel telegram : https://t.me/Save_Palestin
Waalaikumussalam.. kesian nya😥.. #SavePalestin
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum
Pasukan zionis menangkap semula tahanan Baitulmuqaddis yang baru sahaja dibebaskan 2 Jam Lalu, "Omar Obaid" setelah menyerbu sebuah majlis perayaan sempena dia dibebaskan dari penjara Zionis.

Allahuakbar😢Baru sangat dibebaskan..


Channel telegram : https://t.me/Save_Palestin
Maafkan saya. Kalau pasal ni, awak boleh letak dalam Local Discussion, International Discussion atau Bawang Community. Kalau dalam Bawang Community, awak boleh masukkan dalam thread yang saya buat. Tajuk dia "Palestine VS Israhell" ..

section Public Complaints hanya untuk user yang mempunyai masalah yang perlu diselesaikan sahaja.

Maafkan saya tapi awak dah salah section

@mattajb @Aiman @ShahrulHalim
 
  • Like
  • Love
Reactions: AlifNajmie and 302

AlifNajmie

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
320
383
DragonCoin
2,694.00
Redmi Note 11 Pro
Maafkan saya. Kalau pasal ni, awak boleh letak dalam Local Discussion, International Discussion atau Bawang Community. Kalau dalam Bawang Community, awak boleh masukkan dalam thread yang saya buat. Tajuk dia "Palestine VS Israhell" ..

section Public Complaints hanya untuk user yang mempunyai masalah yang perlu diselesaikan sahaja.

Maafkan saya tapi awak dah salah section

@mattajb @Aiman @ShahrulHalim
Ouh...maaf jugak Dari saya sebab saya tak tahu sangat pasal section ni...sebelum saya buat threat ni pun saya fikir nak letak thread ni kat section mana...maaf sangat² Dari saya ye...saya tak berapa tahu pasal section ni.🥺🙏
 
  • Like
Reactions: Bravo and Falcon98

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Ouh...maaf jugak Dari saya sebab saya tak tahu sangat pasal section ni...sebelum saya buat threat ni pun saya fikir nak letak thread ni kat section mana...maaf sangat² Dari saya ye...saya tak berapa tahu pasal section ni.🥺🙏
Its okay. No worries. Nanti ingat tau? Kalau taktau nak letak mana, tanya je.