Open Israel Cemari Bulan Ramadhan

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
 

Syedhafiz1234

Community Leader
DFM Bawang Leader
LV
0
 
14 Nov 2021
487
2,577
ManCave
DragonCoin
2,752.00
Ulat Gonggok Gergasi
Black Dragon
Eagle
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
Admin tengah buat kuih raya 😅 nak raya 🤣
 

df_1337

Panglima NagaPaksa
DFM Member
LV
0
 
29 May 2021
79
762
DragonCoin
33,611.00
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
Berita di terima! Saya yang jalankan tugas.
kekeke
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
Tunggu jek dl.
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,554
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
seperti biasa .. tapi yg soalan pertama tu , belum tinggal lagi
 

Mr.Chyper

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
295
1,571
Pencinta IT - Student - Learning
DragonCoin
3,051,922,528.53
Pulau Persendirian
PowerEdge R450 Rack Server
Black Dragon
Fire Red Dragon
Apple Watch Series 7
Apple TV
ASSALAMUALAIKUM WBT

Semua apa khabar? Puasa macam mana? Masih penuhkan? Harap masih penuh la. Jangan menipu time bulan Ramadhan ni tau?

Ohhh....
Bercakap pasal Ramadhan, tadi masa tengah scroll-scroll Twitter, ada Tweetfamous yang menyebarkan berita berkenaan dengan Israel.

Yes, apabila bercakap berkenaan dengan Israel, apa yang kita fikir adalah Israel akan menyerang Palestin.

Yes!
Seperti yang kita jangkakan, mereka menyerang Palestin lagi.
Dah la dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan je Israel pilih untuk serang Palestin kaw kaw!

Tak patut...tak patut..

Mencemarkan imej bulan Ramadhan yang mulia je kan?

Ini ada video berkenaan dengan satu pasukan medic dikasari oleh pihak Israel.


Larhhh dorang buat hal lagi ni. Lepas tu? Takkan kita tak tolong.

Takde ke yang nak tolong dorang lagi?
Mana semua orang yang dulu macam sebok je duk share pasal Israel? Macam takde je orang nak tolong. Dulu penuh sosial media. Sekarang takde. Krik Krik.


Mana hacker-hacker semua?
Admin?
Tak nak buat kerja ke?

😒
Chyper is ready for duty